2777
2789
عزیزم خداروشکر که الان زندگیت ارومه و خوشبختی عشقتون پایدار. گوش شیطون کر بدبینیش و شکاکیش خیلی کمت ...

ممنون عزیزم😍 

عیبی نداره تو پیشقدم شو ..توی عشق غرورو باید گذاشت کنار ..سعی کن آرامش بهش هدیه بدی تا ازونم بگیری..مطمئن باش که این تردیدهاش یه روز تموم میشه اگه کاملا بهش اطمینان خاطر بدی

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.شیواجون چه خبر؟عزیزم تاپیکتو دنبال میکنیم فکر نکن ولش کردیم پست بذار

سلام جیگر. خیلی برامون دعا کنید یه مشکلی برا نامزدم پیش اومده اگه اون حل شه ان شاءالله قبل عید عقد میکنیم

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام جیگر. خیلی برامون دعا کنید یه مشکلی برا نامزدم پیش اومده اگه اون حل شه ان شاءالله قبل عید عقد م ...

ان شالله حل میشه عزیزم.نذر بگیر.میتونی نماز حاجت روز پنجشنبه رو بخونی میگن خیلی خوبه

ان شالله حل میشه عزیزم.نذر بگیر.میتونی نماز حاجت روز پنجشنبه رو بخونی میگن خیلی خوبه

کلی نذر دارما راستی خوب شد یادم انداختید امروز یکمشو بدم

لطفا درخواست دوستی ندید
شیوا چرا دیگه مثل قبل از خودت و اتفاقایی ک میفته برامون نمیگی. ما منتطر و پیگیرت هستیم

اتفاق جدید اینکه جاریم ماهی دوبار قهر میکنه و پول میخواد این دفعه فهمیدم علاوه بر خونه و ماشین و حساب بانکی که پول مشترکشون تو حساب اونه گفته یه ماشینم فقط برا خودم میخوام خانوادش اومدن اونجا گفتن دختر ما احساس امنیت نمیکنه از پیریش میترسه انقد دلم برا خودم سوخت ولی من رفتم تو اتاق تا نگن برا فضولی اومده چون چند روز بود که قهر بودن. بعد شامم نامزدم صدام کرد گفت بریم بعد فرداش میگفتن خداروشکر این عروسمون خوب دراومده شعور داره و...😀

داداششم کلا ادم یبسیه صدا نداره سلامو نمیفهمی ج داد یا نه ولی هر دفعه میداد جواب سلاممو امروز نمیدونم چرا نگام کرد با کلی نفرت حالشو پرسیدم بازم همینجوری نگام کرد هیشکی هم تو اتاق نبود منم پشتمو کردمو اومدم بیرون خیلی برام عجیب بود همش تو فکرمه

لطفا درخواست دوستی ندید

دیگه اینکه مادرش باهام حرف زد گفت سبک بگیر ما الان دستمون خالیه برا اون عروسمونم نکردیم وقتی با نامزدم گفتم گفت غلط کرده دروغ میگه خلاصه اصرار داره که براشباید خرج کنن. باباشم گفته خودت باید دربیاری من شاید برا حلقه کمک کنم محضر و... با تو.خودشم که طفلی کار کرده ولی پولشو نمیدن هی میخوان لفت بدن بیفته بعد از عید پرداختشون.بعد تو این هیری ویری خواهر گرامشم گیر داده امسال باید برا مامان یه چیز شاخ بخریم نفری کلی باید دونگ بذارن انقد حرصم دراومد که پولش نیومده دارن برنامه میریزن براش جالبه که خودشم گفت هرجور شده دونگمو باید جور کنم😕

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام شیوا ماشین رو قراره کی برای جاری بخره؟ پشتوانه برای پیری! 

سلام تاالانم همیشه پدرشوهرم خریده همه چیو براشون دیگه حتی وسیله تو خونشون خراب میشه پدرشوهرم پولشو میده درستش میکنن پول خودشونو خرج هیچی نمیکنن میگن باید پس انداز کنیم برا امنیت خانم ماهی حداقل سه میلیون اگه پس انداز نکنن قیامت به پا میکنه

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام تاالانم همیشه پدرشوهرم خریده همه چیو براشون دیگه حتی وسیله تو خونشون خراب میشه پدرشوهرم پولشو م ...

😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨  خب چرااااااا ؟!

اینهمه باج دادن واسه چیه ؟ ! !

مهریه شو بدن که راحتتره والا

😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨  خب چرااااااا ؟! اینهمه باج دادن واسه چیه ؟ ! ! مهریه شو بدن که راحتتر ...

مهریشم عندالاسطاعه ست همش یعنی یه سکه هم میتونن ندن بهش. بخاطر اینه که بابا نداره و فامیل خیلی نزدیکه مادرشوهره و دیگه الان کهبچه هم دارن و دلشون برا بچه میسوزه و شوهرشم هرچقد دعوا کنه باهاش الکیه ولش نمیکنه

لطفا درخواست دوستی ندید

شیوا جون عزیزم منم دنبالت میکنم😍😘، گلم این جاریت چه آتویی از قوم شوهر داره که اینطوری رفتار میکنه؟ به نظرم باهاش خوب شو بفهم چه شگردی داره😎، تو هم همون کارو کن بیا به ما هم بگو بلکمم برا مام ی فرجی بشه😁😁😁😁

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
شیوا جون عزیزم منم دنبالت میکنم😍😘، گلم این جاریت چه آتویی از قوم شوهر داره که اینطوری رفتار میکنه؟ ...

وای نه خیلی منفوره هیچکسی دوسش نداره حتی فامیلای نزدیکش ولی خب انقد بی حیاست و انقد شیشه شکسته چوب برداشته انقد مردا رو زده تو کوچه و ساختمون انقد دادو هوار کرده تو این سالها میترسن ازش فقط میگن لال بمون هرچی بخوای میدیم

لطفا درخواست دوستی ندید