2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=54946999]باز مجلس شد مجلس غیبت کنون😂😂😂😂😂[/QUO

😁😁😁 آخه والا اگه ما بی حیا بودیم دیگه کسی جواب سلاممونو هم نمیداد، به نظرم خیلی رفتار خانواده شوهرت عجیبه، انشالا خدا خودش مشکل همه مارو حل کنه و تو این آخر سالی خبرای خوشیو بشنویم، سال ۹۶ خیلی سنگین بود ولی انشالا برای همه با خوبی تموم بشه، تنها کاری که از ما بر میاد فقط دعاست🙏

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
[QUOTE=54946999]باز مجلس شد مجلس غیبت کنون😂😂😂😂😂[/QUO 😁😁😁 آخه والا اگه ما بی حیا بودیم دیگه ...

والا حق داری من اینارو ازشون میدونم ولی برا خودمم باز عجیبه. ممنون از دعاهاتون.خدا ان شاءالله به همتون خیر و خوشی و برکت و سلامتی بده

لطفا درخواست دوستی ندید

تو محل کارم باز برام خواستگار پیدا شده اونم از نوع سمج.انقد دلم میگیره همش فک میکنم خدایا چرا برام انقد خواستگار پیدا میشه الان دیگه اون زمونه ای نیس که ماهی یه نفر پیدا شه نکنه میخوای بهم بگی که ما قسمت هم نیستیم که از این طرفم عقدمون جور نمیشه بااینکه من از همه چی کوتاه اومدم😢 خب پس این مهری که به دلامونه این همه سال چیه؟اینو ازمون میگرفتی جای خواستگار اگه مال هم نیستیم

لطفا درخواست دوستی ندید
شیوا نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی گاهی ما نشونه های خدارو نمیبینیم و اصرار میکنیم فقط

من اصرار نمیکنم مهر جفتمونو از دلامون ببره عذاب نکشیم انقد خب کمکمون کنه نشونه کافی نیست. امروز رفت عروسی دوستش از غروب باز بدنم میلرزید انقد اومدم خونه گریه کردم انقدررررر گریه کردم که اخر پاشد اومد. از کنترلم خارجه نشونه نشون میده من کاری ازم برنمیاد 

لطفا درخواست دوستی ندید
من اصرار نمیکنم مهر جفتمونو از دلامون ببره عذاب نکشیم انقد خب کمکمون کنه نشونه کافی نیست. امروز رفت ...

عزیزم اگه مطمئنی فردا روز پشیمون نمیشی از انتخابت، با نامزدت یه بارهم شده جدی صحبت کنید و برنامه ریزی کنید و سر حرفاتون بمونید

جلوی دخالت دیگران رو هر دوتون بگیرید

قول به هم بدید و سرقولتون بمونید 

وگرنه فردا روز هر قدر هم عاشق باشید وقتی همه اش درهای زندگیتون بازه و همه دارن توش دخالت میکنن خسته میشی و می بری ... اونوقت فقط برات افسوس و پشیمونی میمونه

بعدم به جای اینکه دعا کنی خدا مهر از دلهاتون ببره دعا کن و تلاش کن که نامزدت از این حالت چشم به دهن خانواده اش دربیاد ... از این شخصیت ببخشید بچه ننه و ضعیف و وابسته اش خارج بشه.... مرد بشه که بتونه ازتو و زندگیش حمایت کنه و مدام عروسک خیمه شب بازی دست این و اون نباشه

عزیزم اگه مطمئنی فردا روز پشیمون نمیشی از انتخابت، با نامزدت یه بارهم شده جدی صحبت کنید و برنامه ریز ...

مرسی مادر خانومی جان. والا انقد صحبت کردیم انقد برنامه ریختیم هزار و یک مشکل پیش میاد و نمیشه بعد خودشم خیلی همکاری نمیکنه حتما تو اون زمان اونکار انجام شه شخصیتش اینجوری نیست اصلا. بعد که چشمش به خانوادش نیست نامزد من از هجده سالگی کار کرده و از پدرش پول کارو نگرفته فقط پول تو جیبی که سرمایشون زیاد شه خییییلی سال بعد برادرش اضافه میشه بهشون و از وقتی میاد میشه شریکشون کلی خرج ازاجش کردن بااینکه عزار تومنم حقی نداشته هنوز از اونجا الانم اگه نامزد من دستش خالیه برااینه که پول این همه سال زحمتش شده خونه برا پدرش و برادرش ماشین برا پدرش و برادرش طلا برا زن برادر  و مادر و خواهرش همه عمرشو گذاشته و الان همون ادما که از هرکسی بهش نزدیکترن به روی خودشون نمیارن و پشتشو خالی کردن. میگه من هزار ندارم تو این کار باشه قبول.برا اون پسر کردن برا دختر هم حتما بهترینشو خواهند کرد خب برا منم بکنن دیگه مگه من بچه این خونه نیستم مگه وظیفه پدری مادری گردنشون نیست بیشتر حرصش دراومده تا چشم دوختن وگرنه خودش داره کم کم همه چیو جور میکنه ولی خب بی پشتوانه و تنها سخته تازه بماند که خییییییلی ازش پول میگیرن که دستش خالی شه مثلا مادرش میاد میگه دلدرد دارم پول دکتر ندارم بعد چون پولو هم دیده تو جیب نامزدم دیگه نامزدم هم دلش میسوزه هم روش نمیشه بگه نمیدم

لطفا درخواست دوستی ندید
مرسی مادر خانومی جان. والا انقد صحبت کردیم انقد برنامه ریختیم هزار و یک مشکل پیش میاد و نمیشه بعد خو ...

عزیزم من اینا رو میدونم چون قبلا اشاره کرده بودی

نگفتم نامزدت چشمش به دست باباشه 

گفتم چشمش به دهن خانواده اشه یعنی ببخشید مثل یه برده یا نوکر براشون داره کار میکنه بی مزد و مواجب ! چون هرچی بگن سکوت میکنه . هرچی بگن قبول میکنه و چشمش به دهنشونه

ببین این تیپ آدم ها توانایی نه گفتن به موقع و دفاع به موقع از خودشونو در مقابل افرادی که بهشون زور میگن رو ندارن و درمقابل اون ها کاملا منفعل عمل میکنن

درعوض وقتی با افرادی که بهشون زور نمیگن و یا ازشون صعیف ترن قرار میگیرن، اون گردن کشی هایی که باید در مقابل اون زورگوها انجام می دادن رو میان در مقابل این افراد که باهاشون خوبن و بهشون زور نمیگن انجام میدن . یعنی دق دلی اونا رو سر این ها خالی میکنن

من فکر میکنم نامزدتو باید با صحبت راضی کنی که برید مشاور و یا لااقل با خوندن کتابهای روانشناسی و یا هر روش دیگه ای تلاش کنه بتونه جلوی والدینش وایسه و حرف بزنه و محترمانه و محکم حقشو بگیره

وگرنه این داستان تا ابد ادامه داره

دیگه اینکه مادرش باهام حرف زد گفت سبک بگیر ما الان دستمون خالیه برا اون عروسمونم نکردیم وقتی با نامز ...

شیوا جونم نمیخام ته دلتو خالی کنما ولی باور کن زنی که خرج نداره ارج نداره

اگه خاستگارت بهتراز نامزدته از هرلحاظ از دستش نده

نامزدت انگار دنگ مادرش مهمتر از بلاتکلیفی زنشه

حرصم دراومد😠

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من اصرار نمیکنم مهر جفتمونو از دلامون ببره عذاب نکشیم انقد خب کمکمون کنه نشونه کافی نیست. امروز رفت ...

شيوا جون خصوصي ات رو چك كن

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.