2777
2789
سلام شیواجونی ، خوبی ؟ حالت بهترشد  اینو خوندم یاد تو و نامزدت افتادم گفتم برات بفرستم با هم ...

سلام گلم بهترم خداروشکر. لطف کردی فرستادی😍😘 قشنگه

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یادتونه یه سریا میگفتن این ادم دیگه اون عاشق قبلی نمیشه؟ طفلی داره تلاش میکنه حتی غریبه ها میبیننش بهش میگن یه جوری ای انگار دلت بد شکسته باشه حتی تو برخورد اول معلومه چه شرایط سختی رو گذرونده ولی از وقتی همه بهش میگن حتی اهنگ غمگینم گوش نمیده تا اون اتفاقات رو فراموش کنه

لطفا درخواست دوستی ندید

دفعه قبل که برام خواستگار پیدا شده بود عکس العملشو یادتونه؟ اصن غیرت نداشت روم چند روز پ باز برام پیدا شد بهش گفتم تو پیام اخه اونم یکی دوبار باز درباره اون دختره حرف زده خیلی عادی و بی تفاوت ولی خب من ناراحت میشم. تو دلم گفتم اون که براش مهم نیست برا همین گفتم.اتفاقا از همین جاییه که کار میکنم و اون نمیدونه بهتون گفتم خواسنگارای سطح بالا زیاد داشتم نگم اینجام بهتره.

خلاصه دیدم خوند و ج نداد دو ساعت بعد زنگیدم صداش گرفته بود وقتی عصبانیه اینجوری میشه توپید بهم که برا چی میگی من ناراحت میکنی و....

شده همون ادم قبل روم غیرت داره باز.  خیلی کیف کردم😄

لطفا درخواست دوستی ندید
دفعه قبل که برام خواستگار پیدا شده بود عکس العملشو یادتونه؟ اصن غیرت نداشت روم چند روز پ باز برام پی ...

خدا رو شكر ماشاء الله شيوا فقط زودتر عقد كنيد ديگه حداقل تا بعد از عيد عقد باشيد من برات يه خصوصي ميدم بخون

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

دوستای گلم سلام . 

شیوا این سومین کاربریمه که باهاش اومدم تو تاپیکت . ان شاءالله خوشبختیت رو ببینم . 

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!

سلام شیواجون خوبی؟ دوست داشتم وقتی میام خبر عقدتو بخونم

ان شاءالله ب زودی زود مشکلاتتون تموم بشه و ب خیروخوشی عقد کنید❤❤🌹🌹🌹🌹💕💕💕

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
دوستای گلم سلام .  شیوا این سومین کاربریمه که باهاش اومدم تو تاپیکت . ان شاءالله خوشبختیت رو ب ...

سلام عزیزم مرسی لطف داری.ان شاءالله بهترینا برا هممون اتفاق بیفته😘

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام شیواجون خوبی؟ دوست داشتم وقتی میام خبر عقدتو بخونم ان شاءالله ب زودی زود مشکلاتتون تموم بشه و ...

سلام مهربون ممنونم ازت😘😘😘

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام عزیزم مرسی لطف داری.ان شاءالله بهترینا برا هممون اتفاق بیفته😘

خواهش میکنم گلم . الهی امین 

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!
سلام شیوا چه خبرا خانمی؟

سلام عزیزم خبری نیست والا😔 پول دستش میادا نه در حد دو سه تومن حلقه ولی کارای دیگمونو میتونیم کنیم ولی نمیکنه اصلا تو برنامه هاش انگار عقد نیس میگه حالا یه کفش بخرم ندارم ابجیم پول قرض خواست ندم بهش واااا،ماشینو ببرم جلوبندیشو درست کنم و... البته قبلا هم همین بودا پول رو یه روزه تموم میکنه به همه چی میده الا من

لطفا درخواست دوستی ندید