2777
2789
ناراحت نشو عزیزم،منظوری نداشت

یباربخون چجوری نوشته شماهم بودی قطعادلخورمیشدی .من تاحالاتواین سایت به یه نفرم بابی احترامی حرف نزدم ودل کسیونشکستم حتی اگه طرف داشت دروغ میگفت اون وقت...

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یباربخون چجوری نوشته شماهم بودی قطعادلخورمیشدی .من تاحالاتواین سایت به یه نفرم بابی احترامی حرف نزدم ...

اره عزیزم خوندم ،راست میگی منم بودم بهم برمیخورد ولی تو ناراحت نباش . فکر کنم شیوا مشکلاتش زیاده واسه همین اینطوری گفت

اره عزیزم خوندم ،راست میگی منم بودم بهم برمیخورد ولی تو ناراحت نباش . فکر کنم شیوا مشکلاتش زیاده واس ...

همه مشکل دارن دلیل نمیشه روسرکسی خالی کنن خودشونو.من خودم انقدحالم بده که حدنداره ولی انتظارنداشتم جواب خوبیمواینجوری بده

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
شیوا هم این روزا تموم فکر و ذکرش نامزدشه . شیوا بقیه رو هم در نظر بگیر.دوستات ،پدر و مادرت ،کسایی که ...

خداوقتی کمکش میکنه که به اسونی دل کسیونشکنه حالااون طرف هرکی میخوادباشه.

خاتون جان میبینی دنیای مجازی چجوری شده؟

عزیزم خوندم چند صفحه اخرو

حق داری دلخور باشی سخت نگیر بیخیال اینجا مجازیه از خنده ها وشوخی ها لذت ببر دعوا ودلخوریهاشم ندیده بگیر بزار بهت خوش بگذره😄😄

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

پس تهمت بودکه گفت من گزاشتم اسکرینشوتوگوگل.من ک راضی نیستم ازته دلم گفتم چون من بفکرش بودم واون تهمت ...

من نگفتم تو گذاشتی😲 من گفتم عکس دیگه ای نیست همین یه دونه ست که دوستمون اینجا گذاشته

لطفا درخواست دوستی ندید
یباربخون چجوری نوشته شماهم بودی قطعادلخورمیشدی .من تاحالاتواین سایت به یه نفرم بابی احترامی حرف نزدم ...

حتما من بد نوشتم وگرنه اصلا برام مهم نبوده که بخاطرش تهمت بزنم😮 بلاخره چه تاپیکمو بخونن چه عکسشو ببینن اینجا فضای عمومیه چه فرقی داره برام. قصدم ناراحت کردنت نبوده عزیزم معذرت میخوام😘 مرسی از لطفت که خبر دادی😘

لطفا درخواست دوستی ندید
اره عزیزم خوندم ،راست میگی منم بودم بهم برمیخورد ولی تو ناراحت نباش . فکر کنم شیوا مشکلاتش زیاده واس ...

کلا من بیانم بده بخصوص تو متن و پیام😩

لطفا درخواست دوستی ندید
پس تهمت بودکه گفت من گزاشتم اسکرینشوتوگوگل.من ک راضی نیستم ازته دلم گفتم چون من بفکرش بودم واون تهمت ...

عیبی نداره عزیزم . شیوا الان انقدر فکرش مشغوله که منظوری پشت حرفاش نیست ، ناراحت نشو گلم بگذر .

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!

سلام شیواجونی ، خوبی ؟ حالت بهترشد 

اینو خوندم یاد تو و نامزدت افتادم گفتم برات بفرستم

با هم باشیم نه یک سال بلکه یک عمر

بگذار آوازه ی با هم بودنمان چنان در شهر بپیچد

که روسیاه شوند آنان که

بر سر جدایی مان شرط بسته بودند .

" اللهم عجل لولیک الفرج "