یباربخون چجوری نوشته شماهم بودی قطعادلخورمیشدی .من تاحالاتواین سایت به یه نفرم بابی احترامی حرف نزدم ودل کسیونشکستم حتی اگه طرف داشت دروغ میگفت اون وقت...
دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم هرروزازتعدادشان کم میشود آخرین باری ک شمردمشان تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓 💞💞💞💞💞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یباربخون چجوری نوشته شماهم بودی قطعادلخورمیشدی .من تاحالاتواین سایت به یه نفرم بابی احترامی حرف نزدم ...
حتما من بد نوشتم وگرنه اصلا برام مهم نبوده که بخاطرش تهمت بزنم😮 بلاخره چه تاپیکمو بخونن چه عکسشو ببینن اینجا فضای عمومیه چه فرقی داره برام. قصدم ناراحت کردنت نبوده عزیزم معذرت میخوام😘 مرسی از لطفت که خبر دادی😘
صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀 خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد، درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!