2777
2789
چه ادم هایی هستن؟!  میخوان ماشینشم بگیرن بالا بکشن پولشو ندن!!!!! ببین بگو پشیمون شدیم. میخوا ...

امشب باز باهاش حرف زدم گفت نه اصن نمیخوام از کسی کمک بگیرم خودم ماشینو میفروشم

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیفتادی اون ستایشه شماصالحه

کاربری قبلیمه تو تاپیکام هست ❤❤

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
اره عزیزم ولی به شکل عکس وقتی میاره که عکس گرفته شده باشه و جایی تو اینترنت اشتراک گذاشته شده باشه. ...

من عکس گرفتم ازحرفات گزاشتم تواینترنت؟؟😵😵

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
من انقد زنگ میزدم حالشونو میپرسیدم حتی برا لیزیک خواهرش رفتم عیادت برا دکتر رفتن مادرش که بهونه میاو ...

شاید مادرشوهرت از مریضیت مطلع نبوده عزیزم

امیدوارم تاحالا خوب شده باشی عزیزم

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
شاید مادرشوهرت از مریضیت مطلع نبوده عزیزم امیدوارم تاحالا خوب شده باشی عزیزم

چرا دوبار باهاش حرف زدم صدام درنمیومد نپرسید چیزی.نامزدمم تو خونه گفته حتی

لطفا درخواست دوستی ندید
بهترم گلم خداروشکر😘 ولی کامل خوب نشدم هنوز

باشمام شیواخانوم من اسکرین چتاتوتوگوگل گزاشتم منظورت اینه؟؟

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
من اسکرینی ندیدم تو نت شما چی سرچ کردی که اسکرین اومد؟

توگوگل بزن شیوام2بعدکه اومدواردنی نی سایت نشوبروقسمت عکسا.خوبی تواین زمونه نیومده به کسی اگه نگاه میکردی اونی ک اسکرین گزاشته بودگوشیش اپل بوده ولی مال منLG

توگوگل بزن شیوام2بعدکه اومدواردنی نی سایت نشوبروقسمت عکسا.خوبی تواین زمونه نیومده به کسی اگه نگاه می ...

وقتی انقدزودراجب ادماقضاوت میکنی پس بقیه هم حق داشتن راجبت قضاوت کردن من ازاولین تاپیکت خوندم ودلم سوخت برات حتی دعات کردم اماالان تواینجوری راجبم قضاوت کردی خودت میدونی ووجدانت من حتی رفتم حرم امام رضادعات کردم ولی توتهمت زدودلموشکستی ....

دنیاگرده همین کافیه....

وقتی انقدزودراجب ادماقضاوت میکنی پس بقیه هم حق داشتن راجبت قضاوت کردن من ازاولین تاپیکت خوندم ودلم س ...

نه بابا اصلا برام مهم نبود که بخوام قضاوت هم بکنم 😐

لطفا درخواست دوستی ندید
نه بابا اصلا برام مهم نبود که بخوام قضاوت هم بکنم 😐

https://www.google.com/search?q=شیوام2&client=ms-android-om-lge&prmd=mivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjC0KifrIzZAhWBGhQKHUPUAGkQ_AUIECgC&biw=360&bih=514#imgrc=Pp1g9i5viSL4JM:

https://www.google.com/search?q=شیوام2&client=ms-android-om-lge&prmd=mivn&source=lnms&am ...

سلام عزیزم ،این عکس رو تو خود نی نی سایت گذاشته بودن اینم لینکش واسه همین وقتی سرچ میکنی میاره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1502518/شیوا-بیا-بگو-چیکار-کردی

سلام عزیزم ،این عکس رو تو خود نی نی سایت گذاشته بودن اینم لینکش واسه همین وقتی سرچ میکنی میاره htt ...

پس تهمت بودکه گفت من گزاشتم اسکرینشوتوگوگل.من ک راضی نیستم ازته دلم گفتم چون من بفکرش بودم واون تهمت زد