2777
2789

میترسم لوبری اخریش اسکرین پستات توگوگله

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂😂 چه جالب

جهانی شدی😂

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
😂😂😂😂😂 چه جالب

وااااااا شیوا چرا میخندی😓من به جات ترسیدم 😐

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

😁😁😁😁😁😁

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

اخه من سرچ کردم. چیزی ندیدم فقط همین یه دونه عکسه تو نت اونم همینیه که تو همین سایت همین دوستمون گذاشته

لطفا درخواست دوستی ندید
شیواببین توگوگل چی پیداکردم

هخخخخخ منم افتادم 😀

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
چرا نامزدم میگفت بیا با مادرم حرف بزن ببین چی میخواد بگه تا این وضع تموم شه. یعنی اگه حرفاشو بزنه کا ...

شیوا جان نامزدت خیلی داره کوتاهی میکنه. خانوادش ک هیچی نمیشه روشون حساب کرد ولی نامزدت واقعا سنش کم نیست باید ب ی ثبات کاری رسیده باشه اما اصن انگار هنوز خودشو مسئول در قبال زندگی خودش و تو نمیدونه. کمک نکردن خانوادش توجیه بی مسئولیتاش نمیشه. فقط میدونم زندگی با این مرد خیلی سختی داره. خدا کمکت کنه عزیزم

هخخخخخ منم افتادم 😀

نیفتادی اون ستایشه شماصالحه

عزيزم هر مطلبي كه اينجا هست يكي تو گوگل هم سرچ كنه مياره ني ني سايت هست يه همچين چيزي 

اره عزیزم ولی به شکل عکس وقتی میاره که عکس گرفته شده باشه و جایی تو اینترنت اشتراک گذاشته شده باشه. که نیست فقط همین عکسی که دوستمون مشخصه خودضون گرفتن و اینجا گذاشتن هست.

لطفا درخواست دوستی ندید

راستی دوستان نامزدم در مقابل استفاده از کلمات محبت امیز خیلی مقاومت میکرد بخصوص عشقم رو میگفت دیگه بهت نمیگم حداقل تا عقد منم اذیت نکردمش خودش دیشب بهم گفت عشقم جالبه من دقت نکردم ولی خودش گفت فهمیدی چی گفتم بهت گفتم عشقم 😊

ولی عکس چشم و ابروی دختره رو هنوزم پاک نکرده

لطفا درخواست دوستی ندید

من انقد زنگ میزدم حالشونو میپرسیدم حتی برا لیزیک خواهرش رفتم عیادت برا دکتر رفتن مادرش که بهونه میاورد پول ندارم پول ریختم که بره رفتم براشم غذا پختم سختش بود اشپزی ولی یه هفته ست شدید مریضم یه حال ازم نپرسیدن😞

لطفا درخواست دوستی ندید

با نامزدمم صحبت کردم که رو هیچکس هیچچچکس نباید حساب کنیم منتظر کمکشون باشیم خودمون باید یه فکری کنیم.

اخه اونا فقط میان خودشونو میندازن وسط میگن بسپارید به ما که فقط لفتش بدن نمیدونم چشونه چند ساله همینن. بعد تصمیم گرفتیم یه مغازه بزنیم با هم و ماشینو بفروشیم حالا باز خانوادش پریدن وسط میگن ما بهتون پول میدیم ماشینو بدید به ما دوباره میخوان هی لفتش ببدن عمرا پول ماشینو حالا حالاها ندن بهمون موندم چه کنم به نامزدمم میگم سریع عصبانی میشه و میگه تو باز شروع کردی

لطفا درخواست دوستی ندید
با نامزدمم صحبت کردم که رو هیچکس هیچچچکس نباید حساب کنیم منتظر کمکشون باشیم خودمون باید یه فکری کنیم ...

چه ادم هایی هستن؟! 

میخوان ماشینشم بگیرن بالا بکشن پولشو ندن!!!!!

ببین بگو پشیمون شدیم. میخواد شوهرم توی تاکسی اینترنتی اسنپ کار کنه 

ماشینم از دست میدین ها