2777
2789
خیلی دارم دعوا میکنیم سر این قضیه

محکم وایسا و کوتاه نیا

بگو من به همه چیز راضی شدم. به مهریه کم، عقد محضری مختصر و سبک

ولی دیگه اینو قبول نمیکنم

ببخشید اینو میگم ولی توی اقوام خودمون پیش اومد که دختر بنده خدا حامله شد و دیگه کلا جشن و عروسی و همه چیز رو خانواده پسر پیچوندن!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اين زن چه مشكلي با تو داره قبلا باهم دعوايي چيزي داشتيد؟  

نه من اصلا تاحالا ندیده بودمش که. یکم مریضه از نظر روانی.تیروییدم داره گذشته بدی هم داشته ذاتشم خرابه.عقده ایه همشششش میگه بزرگتون منم چون نامزد من بچه اوله و این از نامزد منم بزرگتره سرنامزدیمم که زنگ زد گفت نمیذارم زندگی کنید برا این بود که میگفت منو چرا سر خواستگاری نبردید من خودم میخواستم برات دوستمو بگیرم و.... الانم لج افتاده با من

لطفا درخواست دوستی ندید

نامزدمم یه بار بهم گفته بود قبل من یکیو انتخاب کرده بوده برا ازدواج و باهم دوست شده بودن میگفت داداش و زنداداشم نذاشتن به هم برسیم. بچه ها من میفهمم اینا نمیخوان نامزد من سامون بگیره که براش خرجی نشه و همه ارث باباشونم برسه به اونا و بچشون کاملا برای من واضحه ولی خب اونا خودشون انگار اصلا متوجه خیلی چیزا نمیشن چشماشون بسته ست یا نمیخوان باور کنن بااونا گاها همکاری هم میکنن حالا از ترس یا هرچی

لطفا درخواست دوستی ندید

وای بچه ها دوباره مخم داغ کرده صبرم تموم شده چقد بیشعورن اخه. چرا اینجوری میکنن. همش میگم اگه باخانواده پیش رفتید خب الان مامان من نباید بگه برا چی پس اومدید تاریخ عقد گذاشتید رفتید پیداتون نشد خانوادمو بی ارزش نکردن بااین کارشون بی ادبی نشد؟

اخه اینم بگم برااینکه بجنبه بهش هی گفتم من اخر سال مرخصی ندارما این جمعه کارامونو باید کنیم باز مناسبت بعدی باز هی گفتم بعد دید اینجوریه گفت اصلابندازیم بعد از عید من پول ندارم تو هم وقت من گفتم باشه ولی الان میبینم خبری نیست حتی بعد از عید خانوادش همش پول میگیرن ازش همش میگن پول دکتر نداریم یخچال خالیه و.... 

اگه هم میبینه خانوادش کاری نمیخوان کنند خب خودش میخواست مغازه بزنه پس چرا نمیزنه بزنه دستمون جلو اینو اون دراز نباشه اونوقت وقتی خانوادش خزار تومن کمک ما نکردن دلیلی نداره منم به حرف باباش اهمیت بدم چهارده تا مهر رو قبول کنم اون مال وقتی بود که میگفت اگه قبول نکنی بابام کاری نمیکنه و منم دست خالی کاری ازم برنمیاد

همش میگم اینارو بهش بگم موندم والا

لطفا درخواست دوستی ندید
وای بچه ها دوباره مخم داغ کرده صبرم تموم شده چقد بیشعورن اخه. چرا اینجوری میکنن. همش میگم اگه باخانو ...

شیوا جان حرفت حقه

حرف درست همونیه که الان داری میگی... آدم وقتی یه مدت میگذره و کمی فشارهای مختلف رو تجربه میکنه، صدای عقلش رو بلندتر از احساسش میشنوه 

این دقیقا اتفاقیه که شما الان داری تجربه میکنی

واقعیت اینه که اگه شما میخوای با این خانواده ادامه بدی، فکر نکن بعد عقد عوض میشن یا قدرتی پیدا میکنی برای غلبه بهشون. اوضاع همینه تازه بچه دار میشی و بدتر هم میشه.

پس اگه واقعا میخوای ادامه بدی ببخشید اینو میگم ولی باید فقط سکوت کنی و بذاری هرکار میخوان کنن و فقط سکوت و صبر و تحمل تا آخر عمرت .

شیوا جان حرفت حقه حرف درست همونیه که الان داری میگی... آدم وقتی یه مدت میگذره و کمی فشارهای مختلف ر ...

پس چرا خواهر شوهرم میگفت تو منو هیچ وقت خواهر خودت ندونستی تو درباره ما همیشه قضاوت کردی تو مادر پدر منو نشناختی و.... تو باید مشکلاتتو به ما میگفتی نه اینکه ازمون دور شی مام میام سراغت از اتاقت بیرون نیای 

لطفا درخواست دوستی ندید

چرا نامزدم میگفت بیا با مادرم حرف بزن ببین چی میخواد بگه تا این وضع تموم شه. یعنی اگه حرفاشو بزنه کاری میکنه؟ اونم کسی که میدونم میخواد بگه فردا رفتی سر زندگی رو ما حساب نکن عین اونیکی عروس هاااا نونم نداشتی به خودت مربوطه بعد این ادم بیاد خرج عقد کنه؟ خو اگه قراره اینارو بگه خرج عقدم نده همون بهتر که نگه

لطفا درخواست دوستی ندید
پس چرا خواهر شوهرم میگفت تو منو هیچ وقت خواهر خودت ندونستی تو درباره ما همیشه قضاوت کردی تو مادر پدر ...

من واقعا جزئیات زندگی و شرایطت رو نمیدونم ولی باشناختی که ازشون داری میخوای اینو امتحان کن ببین اثر داره یا نه؟

برو به خواهرشوهرت بگو فلانی یادته اینو گفتی؟ منم میخوام یه بار هم شده امتحان کنم ببینم واقعا طبق ادعات خواهری میکنی؟ بعد بگو فقط میخوام بدونم ماجرا چیه؟(اصلا هم ازش کمک نخواه که عقدتون جلو بیافته ها) فقط بگو میخوام بدونم ماجرا چیه؟ من متوجه رفتارهای متناقض خانواده ات نمیشم ... تو که قراره خواهر باشی، برام تفسیر کن . بلکه بفهمم.

من واقعا جزئیات زندگی و شرایطت رو نمیدونم ولی باشناختی که ازشون داری میخوای اینو امتحان کن ببین اثر ...

توان روانی صحبت باهاشونو ندارم یه استرس بی نهایتی توم مانع میشه. ولی راهنماییت عالی بود حتما تو شرایط مناسب باهاش اینجوری که شما میگی حرف میزنم

لطفا درخواست دوستی ندید
شیوا جان کاش که مهریه ات رو حداقل ۱۱۰ سکه کنی  حالا که هیچ کمکی نمیکنن دلیلی نداره ۱۴ رو قبول ...

خودمم میخوام ولی واقعا باید شرایطش پیش بیاد برام

لطفا درخواست دوستی ندید

شیواببین توگوگل چی پیداکردم

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞