2777
2789

سلام 

شیواجان تا اونجایی که یادم براتون مهمترین چیز داشتن نامزدتون بود

و الان که یکم خیالتون راحت شد داریید مثل گذشته تو حاشیه میرید 

مطمئن باشید تنها ترین و مهمترین دغدغه یه مرد کارو درامدش و وقتی این وسط پای یه کسی در میون باشه که دوسش داشته باشن و پول نداشته باشن براش خرج کنن خیلی براشون سخت 

بنظرم بجای اینکه هی به نامزدتون برا خرید و اینا فشار بیارید دعا کنید شرایط مالیش بهتر شه که یسری ذکر و دعا هست تا اینطوری بازم دلسرد نشه ازتون

در ضمن اگه براتون فامیل مطرح و اینکه بگن شیوا چه کفش و لباس و داره ........پس عقدی که انقدر عذابش و اروزوش و داشتید چی ؟؟؟

عزیزم همه اینارو برا خودتون میگم

ببینید چی میخوایید رو همون زوم کنید 

شوهرتون و میخوایین یا کفش و لباس و چشم و حرف کساییی که هیچ نقشی تو خوسبختیتون ندارن 

و حتی میتونید کسی و دعوت نکنید و با خیال راحت یه عقد محظری بگیرید و بعدشم یه جشن مفصل 

من خودم با اینکه شرایط مالی و همه چیز اوکی بود یه عقد ساده انجام دادم و چند ماه بعد جشن 

یهدچیز دیگه که در هر صورت یجور این که ادمایی که شمارو دوست داشته باشن چه دعوت باشن چه نباشن خوشبختی شمارو بدون ظواهر امر میخوان 

و ادمایی هم که نداشته باشن مییان و از همون ظواهر کلی ایراد میگیرن و میگن عروس فقط دنبال این چیزاست و برا همینا ۵ سال .....

عزیزم من و ببخش اگه کمی واضح صحبت کردم 

امیدوار خوشبخت بشی😍😘😗

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
سلام  شیواجان تا اونجایی که یادم براتون مهمترین چیز داشتن نامزدتون بود و الان که یکم خیالتون ...

عزیزم حرفات قشنگ بود . عضویتت مبارک ❤❤❤

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام  شیواجان تا اونجایی که یادم براتون مهمترین چیز داشتن نامزدتون بود و الان که یکم خیالتون ...

سلام بانو انگار دایما نیاز به این یاداوریا دارم نیاز به کلام پر از ارامش دوستای اینجا دارم. مرسی😘

لطفا درخواست دوستی ندید
دیشب شام خونشون بودم شب خوبی بود جاتون خالی عشقا😊 درباره عقد هم باباش گفت پس چرا کاری نمیکنید ج ندا ...

شيوا جون اولا كه طبق تجربه يه خواهر بزركتر ميگم به همه فاميلت اطلاعات چرند و پرند و غيرواقعي بده عزيزم اصلا راستش رو نگو و حتي بگو كه هنوز هيچي معلوم نيست و،،،،،

بعد براي خريد زياد سخت نگير مشكل پسند بازي درنيار نامزدت هنوز زخمي هست و من حس ميكنم عذاب وجدان اون دختره مارمولكي رو داره هنوز واسه همين هي ادا مياد حتما حتما مراقب باش عصبي نشي

شبها يك ليوان دم كرده گل گاو زبون بخور اينقدر ادم رو اروم ميكنه خيلي موثره

الهي كه تو همين چند روز كارتون حل بشه و ديگه مال هم بشيد راحت توي يه دفترخونه عقد كنيد ❤️❤️❤️

شيوا يه خروس يا يه مرغ هم تونستي سر ببر عزيزدلم حس ميكنم چشم هم زياد پشت سرتونه اسفند دود كن و چهارقل بخون و ،،، الهي زود حل بشه

اين گره هاي ريز ريزي رو جدي نگير چيزي نيست كه بخواي زوم كني روش هميشه مثبت فكر كن تو تنها زن زندگيشي داري اش و دوستش داري خدا رو شكر ماشاء الله و خوشبخت ميشي فقط تفكر مثبت منم دعا ميكنم برات هميشه دعا ميكنم😘

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

شیواجون حرفای این دوستمون رو درنظر بگیر حتما

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
شيوا جون اولا كه طبق تجربه يه خواهر بزركتر ميگم به همه فاميلت اطلاعات چرند و پرند و غيرواقعي بده عزي ...

امشب خودم کلی کار داشتم نیومد بهش گفتم دیشبم گفتی فردا کارم واجبه و راضیش کردم و تنهایی رفتم چون مادرمم مسافرته نیست اونم که همش الکی میگفت فردا. خلاصه رفتم زیادم بهش زنگ زدم که نگران نشه بعد یه جا حلقه های خیلی خوشگل دیدم که نصف قیمت اون حلقه هایی بود که یه بار گذری دیده بودیم پشت خط بود بهش گفتم انقد خوشحال شد گفت فردا میام باهم ببینیم دیگه باز نزنه زیرش نمیدونم. چهارقل و اسپند رو زیاد انجام میدم تقریبا هرروز. مرغم چشم مرسی از پیشنهادت😘

لطفا درخواست دوستی ندید
سلام بانو انگار د. مرسی😘

عزیزم همه نیاز به یاداوری دارن 

من خودم یه کاری که جنبه مادی داشت برا اینکه روش محکم باشم و بهش عمل کنم ساعت گوشیم روزی ۳ تا۴بار زنگ گزاشتم تا یاداوری بشه برام و واقعا هم جواب داد،

تا اینکه همین دیروز یه کاری و از عصبانیت انجام دادم که خیلی ناراحت شدم از خودم و بعد طلب بخشایش از خدا با خودم عهد بستم که هر وقت الارم گوشیم به صدا در اومد اول اول به فکر روحم باشم و برا اینکارمم تو قسمت نت برداری گوشیم چند لیست بلند بالا از تمام خواسته های معنوی که از خودم دارم و نوشتم مثل صحبت با خدا بجای غیبت نماز و درد دل با خدا و اینکه اولیتهای معنوی من چییه شاد نگه داشتن بچه هام و هر چیزی که فکر میکنم باید به خودم یاداوری شه .

خیلی اوقات فکر میکنم اون لیست و از بر شدم و سراغش نمیرم ولی این اشتباه بزرگییه 

یه یاداوریهایی باید مدام باشه تا یسری رفتارها تا حدودی درمان شه..... مثل دارو سروقت خوردن .....

شیواجان تو زندگی همه کمتر و بیشتر یه دردایی هست که برا درمانش خودت باید اغدام کنی .

امیدوارم که موفق باشی 😍😘😗

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
عزیزم حرفات قشنگ بود . عضویتت مبارک ❤❤❤

ممنون از شما که اینطوری برداشت کردین 😍😍

😍😍😍😍😍کاش منم بتونم مثل شما باشم😍😍 عضویتت مبارک دوست من❤❤❤

ممنون

منم فقط دارم تمام سعی ام و میکنم 

فعلا فقط ساعتتون و کوک کنید 😄😄

انشاء...که موفق باشیم هممون😍😍

حتما دختره باز محبت کرده این هوایی شده  به نظرم زیادی باهاش تا کردی امروز رو  دیگه حق ند ...

ببخشید میشه توضیح بدین جریان چیه؟الان شیوا خانوم زن یکیه طرف دوست دختر داره یا طرف زن داره شیوا خانوم رفته وسط رابطه اشون 

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍