2777
2789
وااای دختر چقد نفوس بد میزنی این حرفا چیه خب خریدت رو خودت برو ازش پول بگیر برو اگه حوصله بازارگردی ...

حلقه رو تنها برم بپسندم؟ اینه شمعدونو تنها برم؟ لباس عقدو؟ محضرو برم تنها؟ من که تنها اجازه ندارم پامو بذارم بیرون.واقعا داری میگی؟😲

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز هستین اینجا😲

بله میخوایم به امیدخدا تو جشن عقد شیوا خانوم شرکت کنیم . 😍

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
💃💃💃💃💃💃💃💃💃

😘😘😘

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
حلقه رو تنها برم بپسندم؟ اینه شمعدونو تنها برم؟ لباس عقدو؟ محضرو برم تنها؟ من که تنها اجازه ندارم پا ...

اینارو ک ن

لباسو گفتم😩😩درکل میگم سخت نگیر ی روز ک سرحاله بهش بگو کارا رو بکنین شاید اونم مثل خودت استرس داره هرچی نزدیکتر میشه ب عقد استرسش بیشتر میشه باهم کناربیاید 

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
اینارو ک ن لباسو گفتم😩😩درکل میگم سخت نگیر ی روز ک سرحاله بهش بگو کارا رو بکنین شاید اونم مثل خودت ...

دیشب شام خونشون بودم شب خوبی بود جاتون خالی عشقا😊 درباره عقد هم باباش گفت پس چرا کاری نمیکنید ج نداد مامانشم نمیدونم چی گفت که نامزدم بهش گفت فردا شیوا کار داره نمیدونم یعنی امروز منو میخواد ببره پاساژ گردی! اخه قبل رفتن تو راه بهش گفتم گفت انقد استرس نده من جیبم خالیه پام به بازار نمیره بابامم نداده. البته بهونه ست ها من گفتم پسند کنیم آخرین روزا بابات پول میده میریم میگیریم. سر خرید نامزدیم شب قبل رفتیم یادمه مغازه ها داشتن میبستن عروسی پسرخالشم که من نرفتم ش قبلش بهم زنگ زدن بریم خرید لباس و کفش من ارایشگاهم وقت نگرفته بودم نرفتم کلا اینجورین برعکس من که چند ماه زمان میخوام برا مجلس غریبه چه برسه خودم

لطفا درخواست دوستی ندید
دیشب شام خونشون بودم شب خوبی بود جاتون خالی عشقا😊 درباره عقد هم باباش گفت پس چرا کاری نمیکنید ج ندا ...

فکر نمیکنم بهونه باشه شیوا جان

من تقریبا تمام مردای اطرافم همینجورن بابام داداشام شوهرم 

وقتی پول ندارن هیچ کاری نمیتونن بکنن

مث زنا نیستن بگن بریم ببینیم بعد میربم میگیریم

پول براشون مثل خون تو رگه؛؛ نباشه نمیتونن کار کنن روحیه ندارن

بنظرم دراین مورد حق بده بهش

فکر نمیکنم بهونه باشه شیوا جان من تقریبا تمام مردای اطرافم همینجورن بابام داداشام شوهرم  وقتی ...

راست میگی همینطوره ولی خب اخه چرا اینجورین من یه شبه نمیتونم کارامو کنم بابای اونم شب قبل پول میده که مجبور باشیم باهمون مقدار همه چیزو بخریم اخلاقشو بعد این همه سال میدونم دیگه وگرنه سر همون عروسی پسرخالشون دختر خودش شش ماه قبل کلی خرید کرد از مانتو و لباس مجلسی تا کیف همشم مجلسی بعد منه عروس هیچی نداشتم. البته الان توقعی از اونا ندارم دیگه خودش باید داشته باشه که نداره

لطفا درخواست دوستی ندید
گیسو در جریان نیستی جونه عشقت برو تاپیکامو از اول بخون اگه هم هستی یادت رفته نامزدمو میگم که میخواست ...

بنظر من پای یکی دگ درمیونه

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
شیوا جان پس نامزد این همه سال کار کرده پس اندازی نداره؟ خیلی سخت میشه چشمت همش به دست پدرشوهرت باشه

نه عزیزم همشون باهم کار میکنن و جمع کردن تو جیب پدر الانم پدر جای نامزد منم برا اون یکی خرج کرده و هنوزم میکنه و ما هیچ اینا مشکلاتیه که باعث شد تا الان نریم سر زندگیمون خیلی مسایل وجود داره متاسفانه

لطفا درخواست دوستی ندید

فک میکنم جفت خانواده های ما بين زندگی سنتی و امروزی موندن یه جاهایی سنتی سفت و سختن یه جاهای امروزی هرجور که هر کی به نفعش باشه و اسیبشو ما دیدیم

لطفا درخواست دوستی ندید