2777
2789

یه هفته ست ازش خواستم بره ببینه جمعه محضر بازه بریم ببینیم سفره عقدشو جاشو نرفت دیگه گفتمعیب نداره میریم اگه باز بودن میبینیم که امروز انقد دگیر میاد که قطعا بسته ست میگم بریم لباس بپسندیم تو که میدونی من سخت پسندم پول اومد دستمون بریم بخریم من مرخصی ندارم فقط این جمعه رو دارم جمعه های بعد نمیشه ها میگه حوصلشو ندارم اصلا تمایلی نداره من خسته شدم دو سه روزه همش دارم تلفنای فامیلو و پیاماشونو جواب میدم باز آبروم میره به هم میخوره خدایا هرشب میگه غلط کردم من هی با شوخی و خنده و مهربونی رد میکردم یکی دوبارم گفتم زورت نکردم که نمیخوای نخواه باز فردا همون بساط باز میگه بیست روز مونده ما هیچکاری نکردیم اونم بیست روزی که نه خانوارده هامون هستن نه اون نه من 

لطفا درخواست دوستی ندید

همهمشغول درگیریای خودشونن انقد بغض گلومو میگیره در حد مرگ عصبی میشم انقدررررر فامیل بهم زنگ میزنن ببینن چه خبره همه هم انقدرررر سمج و اصرار که با جزییات بگو منم همش میپیچونم قشنگ پنج ساله پیشه همه چی اخرش به هم میخوره

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اخرش چکار کردی؟ بر نگشتی؟ دل منم یه جوری شد

اره عزیزم دیگه اخرش انقدر بااحساساتم بازی کرد خودم با گریه زنگ زدم بیا منو ببر . اونم که از خدا خواسته دوید اومد . 😆😆

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
عزیزدلم چه شعرای قشنگی ازت ممنونم. اشتی کردی باهاش؟ چی شد؟

خواهش میکنم عزیزم اون شعر اول رو برای تو نوشتم . 😘😘

اره برگشتم پیشش عزیزم ، دیگه انقدر احساساتیم کرده بعد چند سال هنوز یادم نرفته .😄 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
خواهش میکنم عزیزم اون شعر اول رو برای تو نوشتم . 😘😘 اره برگشتم پیشش عزیزم ، دیگه انقدر احساساتیم ...

خداروشکر😄😄😄😄 الهی همیشه شاد و خوشبخت باشید

لطفا درخواست دوستی ندید
خداروشکر😄😄😄😄 الهی همیشه شاد و خوشبخت باشید

ممنونم عزیزم . ان شاءالله کار شما هم درست بشه زودی عقد کنید .مطمئنم نامزدت هنوز عاشقته الهی که عشقش روز به روز بیشتر بشه بهت . 

همهمشغول درگیریای خودشونن انقد بغض گلومو میگیره در حد مرگ عصبی میشم انقدررررر فامیل بهم زنگ میزنن بب ...

دوراز جونت عزیزم 

همه رو ول کن خدارو بچسب . تو خدارو داری . به جان بچه هام من وقتایی بوده که تو بدترین شرایط هیچکس کمکم نکرده ولی خدا برام معجزه کرده . امیدت به خدا باشه . ایشالا به زودی همه چیز درست میشه . 

از این فامیلا ماهم زیاد داریم خودتو درگیرش نکن . من شوهرم سرباز بود انقدر غیبت میکرد سربازیش از دوسال بیشتر شد یعنی این فامیل دیگه خفه م کردن انقدر میپرسیدن . سعی کن بی اهمیت باشی عزیزم تو باید این مرحله رو هم با موفقیت رد کنی تا اینجا خدا کمکت کرده بقیه ش هم درست میکنه . نماز حضرت فاطمه رو بخون من یه حاجت بزرگ ازش گرفتم .

نباید فامیل و در جریان بذارید، مهم خانواده درجه یک هستن .. میگن تو اینجور مسائل - امر خیر و خیلی مسائل دیگه - اول بذارید همه چی محکم بشه بعد به بقیه اطلاع بدید که خللی تو کار پیش نیاد و سریع انجام بشه

نباید فامیل و در جریان بذارید، مهم خانواده درجه یک هستن .. میگن تو اینجور مسائل - امر خیر و خیلی مسا ...

ناخواسته ست عزیزم ما خودمونم دوست نداشتیم ولی شرایط زندگیمون طوریه که همه میبینن رفت و امد اونارو خب

لطفا درخواست دوستی ندید
ناخواسته ست عزیزم ما خودمونم دوست نداشتیم ولی شرایط زندگیمون طوریه که همه میبینن رفت و امد اونارو خب

اوهوم، ولی جواب سر بالا بدید، بعضی ها دست خودشون نیست یه چیزی براشون مهم بشه موج منفی بهش شلیک میکنن .. چشمشون شوره اصطلاحا :|

الان راضی که برگشتی؟ خیلی احساسیه شوهرت خب دوست داره چرا با گریه گفتی بیا دنبالم؟

عزیزم خداروشکر راضی ام . 

اره گلم درست گفتی شوهرم خیلی احساسیه . 

اخه هم دلم براش سوخت هم دلتنگ شده بودم دیگه گریه م گرفت . اون تقصیر نداشت مادرشوهرم اخلاقش همینه زبونش نیشداره . خیلی هم پرتوقعه . 

عید 96 ازشون (مادرشوهر و جاری ) جدا شدیم یه پسر دیگه ام خدا بهمون داده .

خدارو شکر همیشه خوشبخت باشین

ممنون عزیزم . همچنین شما 😘😘

همهمشغول درگیریای خودشونن انقد بغض گلومو میگیره در حد مرگ عصبی میشم انقدررررر فامیل بهم زنگ میزنن بب ...

وااای دختر چقد نفوس بد میزنی این حرفا چیه

خب خریدت رو خودت برو ازش پول بگیر برو اگه حوصله بازارگردی نداره

اینقدر ب خودت استرس وارد نکن توکل کن بخدا

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥