2777
2789
درسته. مرسی که بادآوری میکنید. امشب رفتم همه چیم خوب بود خداروشکر. مادرش برام میوه پوست کند منم ظرفا ...

خخخخخخخ دیدی گفتم اول برو بعد بیا قر بده😀😀

درک میکنم عزیزم

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی جیگر😘

خدا رو شكر فقط مخت تعطيل نشه پاشي بري راهبان نور دور از جونت باشه كشته بشي!!! ميخواي معنوي بشي پاشو برو يه امامزاده انقد ما رو حرص نده بچه

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
میبینی چه بدم؟ هی یادم میره باید صبور باشم

نه عزیزم خیلی هم خوبی فقط صبور باش همه چیز درست میشه ایشالا 😄😍😄

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

سلام شیوا خانم گل 

چه خبرا 

اوضاع خوب پیش میره ان شاءالله ؟ 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...

برایت تمام خوبی های روزگار را آرزو دارم

و فرصتی بی شمار

برای زندگی کردن؛

برایت سلامتی آرزو می کنم

و داشتن قلبی بزرگ را؛

برایت آرزو دارم روشنایی را

شاد زیستن را

و لبخندی عمیق را ...

برای تمام عمرت؛

برایت دست یافتن به آنچه که دوست داری

و همیشه آرزویش را داشتی ...

برایت یک بغل گل سرخ !

و توان دوست داشتن را

آرزو دارم ؛

برایت آنچه که زیباترین حس است

عشق ...

شبیه آن حسی که به من دادی ...

برایت عشق ورزیدن را آرزو دارم؛

من

برایت احساس را

از صمیم قلبم ارزو دارم ..

🌷🌷🌷🌷🌷🌷

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...

من خیلی سال پیش مادرشوهرم زندگی کردم . چند سال پیش خیلی اذیتم کرد منم یه روز به بهانه ی سر زدن به مامانم اینا بچه رو برداشتم رفتم خونشون بعد به شوهرم پیام دادم دیگه نمیتونم باهات زندگی کنم فقط طلاق میخوام . اونم خیلی تلاش کرد برگردم و راضی بشم حالا اینا بماند چقدر اذیت شد ولی یه شب با صدای پیامش بیدار شدم بازش کردم دیدم اینو نوشته .. دلم هری ریخت ، الانم قلبم یه جوری میشه 😢😢😢

تو را دوست دارم ؛ 

فرقی نمیکند که چرا 

یا ازچه وقت 

یا چطور شد که ... 

فرقی نمیکند وقتی تو باید باور کنی که نمیکنی ..

من باید فراموش کنم که نمیکنم .. 

اینم یه پیام دیگه که فرستاده بود تو ذهنم مونده خیلی دلم میسوزه .. 

باران که میبارد 

دلم برایت تنگتر میشود 

راه می افتم بدون چتر 

من بغض میکنم 

آسمان گریه .. 🌂🌂💧💧💧💧

🍁🍁🍁🍁

سلام گلا. نه خبری نیست هیچ کاری هنوز نکردیم بابای اون مسافرته مادر منم همینطور پولم که خودمون نداریم بهشم میگم بیا بریم بپسندیم بعدا اومدن میخریم زیاد مایل نیست حالا شاید امروز بریم بچرخیم

لطفا درخواست دوستی ندید
من خیلی سال پیش مادرشوهرم زندگی کردم . چند سال پیش خیلی اذیتم کرد منم یه روز به بهانه ی سر زدن به ما ...

عزیزدلم چه شعرای قشنگی ازت ممنونم. اشتی کردی باهاش؟ چی شد؟

لطفا درخواست دوستی ندید