2777
2789
شیواااا بغض کردم منم  از روز اول تو تاپیکت بودم و فقط گفتم بجنگ تا بدستش بیاری ولی امروز به عن ...

نه عزیز دلم لایک کردم که خوندم قربون دل مهربونت برم دعام کن. از فردا میخوام بیشتر تلاش کنم برای کنار بودن ازش میخوام خودش بیاد طرفم امیدوارم بتونم. البته ذره ذره دارم اینکارو میکنما مثلا همش من میگفتم صبح بخیر شب بخیر امروز نگفتم اونم نگفت😐 فردام نمیگم ببینم چی میشه. دو روزم هست نیومده حالم بده ولی فک کنم فردا بیاد دیگه من ازش نخواستم ولی گفتم اگه بنزین نداری من بیام که نگه نمیاد و فقط من باید برم و معرفت نداره

لطفا درخواست دوستی ندید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیز دلم لایک کردم که خوندم قربون دل مهربونت برم دعام کن. از فردا میخوام بیشتر تلاش کنم برای کنار ...

یکم خودتو پس سنگین بگیر زیاد نرو طرفش

پناه برخدا

ان شاءالله هرچی خیره

تو تمام سعی تو کردی

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤
نه عزیز دلم لایک کردم که خوندم قربون دل مهربونت برم دعام کن. از فردا میخوام بیشتر تلاش کنم برای کنار ...

اون دعاي لعنتي محبت رو بازززز كن طلسم و سحر چون حكم كفر داره بعد يه مدت اثر معكوس ميزاره بازززز كن اينو !!!!! چقدر اخه پشت گوش ميندازي؟

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
بدون اینکه چیزی بگم خودش امشب پیام داد گفت باهات ارامش ندارم دلم برا اون تنگ شده

شيوا من به اين دختره شك دارم!!!! حسم بهش خيلي منفيه خيلي منفي يه كأسه اي زير نيم كاسشه 

اون دعاي لعنتي محبت رو بازززز كن طلسم و سحر چون حكم كفر داره بعد يه مدت اثر معكوس ميزاره بازززز كن ا ...

زده زیرش میگه طلسم نبود ایه قران بود که اونم از مامانمم پرسیدم تو هم( یعنی من) گفتید چهل روزه اثرش میره دیگه

لطفا درخواست دوستی ندید
زده زیرش میگه طلسم نبود ایه قران بود که اونم از مامانمم پرسیدم تو هم( یعنی من) گفتید چهل روزه اثرش م ...

ببين چرت ميگه أيه قران بي قراري نمياره ببين شيوا من تو اين زمينه ها خيلي مطالعه داشتم و دارم تاپيكمم هست خودت برو بيش اون كسي كه اينكار رو كرده و حتما باطلش كن