2777
2789

😣😣😣 دیگه جوابشو نده شیوا 

هییچ عکس العملی نشون نده

بذار این دوره ی بحرانی رو بگذرونه ، یا برمیگرده پیشت یا برای همیشه میره

اصصلا دیگه اصرار نکن

به اندازه ی کافی تلاش کردی

بیشتر از این فققط تحمیل این رابطه به خودت و اونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بدون اینکه چیزی بگم خودش امشب پیام داد گفت باهات ارامش ندارم دلم برا اون تنگ شده

خدایی دیگه نباید جوابشو بدی

اما مطمئنن جواب دادی

وقتی جواب ندی ب گوه خوردن میفته دنبال موس موس میکنه

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

میدونی چرا دلش براش تنگ شده ؟

چون اون غرور داشته و وقتی شوهرت گفته میخوام باهات تموم کنم کاملا مغرورانه بدون جواب دادن بلاکش کرده 

این نقطه ی جذابیت زنها برای مردهاست

در دسترس نبودن

میدونم تو ام اوایل همینطور بودی ولی اینقد شدید که شورش دراومد

ولی بعد رفتنش با اون دختر ، خییلی اظهار نیاز کردی بهش 

دیگه وقتشه کمرنگ بشی براش

بی نیاز ازش

و قوی

یجوری نشون بدی که آرومی و حق نداره بلا تکلیف بذارتت

این آقایی که من میبینم اگر هم بره با اون خانوم ، اونموقعم باز سردرگمه و دلش برا تو تنگ میشه

باید یه مدت طولانی تری بگذره تا تصمیم قطعیشو بگیره چون این چند وقته فقط توی استرس و اضطراب تصمیم گیری کرد

باید توی فرصت بیشتر و آرامش بیشتری تصمیم بگیره

شیوا فقققققط بسپار دست خدا

الکی بال بال نزن

توکل کن تا خدا خودش کاراتو درست کنه

گفتم مرسی گفت چرا گفتم برااین که وقتی بااونی فکر خوبیای منی وقتی با منی فکر خوبیای اون چی میخوای از زندگی الان که هستم خوبیای منو ببین من تو رو همه جوره دیدم تو بدبختی تو خوشبختی پایین و بالای زندگیو باهم دیدیم و الان میگم میخوامت تازه که نرسیدم گفت داری نقش بازی میکنی مگه میشه انقد عوض شده باشی گفتم اره میشه چون دلیل دارم انگیزه دارم. نقش بازی کنم برا چی؟مهر شناسنامه؟خب شکایت کنم میزنن برام. مهریه بعد عقد؟چهارده تا؟؟ گفت من دیگه درست و غلطو نمیفهمم.رسیدی خونه بگو. گفتم باشه

لطفا درخواست دوستی ندید

پیگیر نباش

توضیح نده

راهو اشتباه میری

وقتی هی توضیح میدی اون شک میکنه

هرچند ک اون خودش خدای نقض

اما مردا همینن تا طرف ازشون فاصله میگیره دلشون تنگ میشه پیگیر میشن

پیگیر نباش توضیح نده راهو اشتباه میری وقتی هی توضیح میدی اون شک میکنه هرچند ک اون خودش خدای نقض ...

اخه میگه فکرای بد میاد توذهنم باورت ندارم. باید میگفتم تا بدونه هیچی نیست غیر خودش.میخوام سنگین باشم ولی تنها شه فکرو خیالاش دورمون میکنه

لطفا درخواست دوستی ندید

شیواااا بغض کردم منم 

از روز اول تو تاپیکت بودم و فقط گفتم بجنگ تا بدستش بیاری ولی امروز به عنوان یه دوست یه نفر که از بیرون گود داره نگاه میکنه میگم خودتو بکش کنار بهش فرصت بده خودش تورو انتخاب کنه خودتو تحمیل نکن که اگه اینکارو کنی روزای خوبی در انتظارت نیست خوب یا بد هرچی شد بپذیر از خدا بخواه بهترین اتفاق واست بیافته با اصرار بدستش نیار

بدون اینکه چیزی بگم خودش امشب پیام داد گفت باهات ارامش ندارم دلم برا اون تنگ شده

شیواجان سلام خیلی ناراحتم برات😔

مطمئنم از موقع کات کردن دختره جوابشو نداده دیگه که نامزدت اینقدر بیقرارشه معلومه دختره همه فن حریفه خوب قاپ ناامزدت رو دزدیده وخیلی به خودش وابسته اش کرده 

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
اخه میگه فکرای بد میاد توذهنم باورت ندارم. باید میگفتم تا بدونه هیچی نیست غیر خودش.میخوام سنگین باشم ...

تو ام بگو منم باورت نداشتم 

بگو واسه همین سخت میگرفتم

بگو حق داری باورم نکنی همونجور ک با فاصله گرفتنم یه نفر دیگه اومد جای من

بگو الانم دارم ریسک میکنم از کجا معلوم تو تغییر نکنی و ب غیر من با کسی دیگه نباشی

سنگین بودن تو باعث دوریتون نمیشه

اتفاقا بیشتر خواهانت میشه