2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شیوا جون تبریک میگم بهت همه چیز درست میشه انشاالله 😍😍😍

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

شيوا من دوتا سوال برام پيش اومد خخخ 

صفحه ١٤ گفتي ظهر اومد بش گفتم من كلي پول كافي شاپ دادم ميز رزرو كردم 

بعد گفتي پيادم كرد و منم رفتم دنبال كافي شاپ گشتم 

خب كافي شاپ رو كه رزرو كرده بودي 🤔

سوال دومم اينكه گفتي رفتم كافي شاپ خيلي وقت بود منتظر بود 

بعدش گفتي از در كه اومد تو پسر مسئول كافي شاپ گفته اينه ؟؟ 

ببخشيد برام سوال شد به عنوان خواننده شرح حال ت

🤗

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
شيوا من دوتا سوال برام پيش اومد خخخ  صفحه ١٤ گفتي ظهر اومد بش گفتم من كلي پول كافي شاپ دادم مي ...

سوال اول

عزیزم نمیخواستم بگم کیک سفارش دادم و کادو خریدم برات الکی بهش گفت میز رزرو کردم نکرده بودم هنوز

سوال دوم

اول من رفتم کافی شاپ ایشون تو خیابون منتظر بود تا بهش زنگ بزنم بگم بیاد کجا چون نگفته بودم که اول خودم برم کیک و... رو ببرم بعد اون بیاد

لطفا درخواست دوستی ندید
اينجوري كه خيلي بده كه هييييييي بخواد بگه ولم كن برم فك كرده كيه والا داره بهت سختي ميده كه ببينه حد ...

اینکه هست ولی دختره باهاش خدافظیم نکرد تو ذهنش تموم نشده ست هنوز درگیر اونه

لطفا درخواست دوستی ندید
شیوای عزیز اول از هر چیزی باید خودتو پیدا کنی! باید بفهمی چه رفتاری ازت غلطه چی درسته باید بفهمی ...

دقیقا مشکلم همینه که نمیدونم از چی خوشش میاد هرکاری میکنم بدش میاد

لطفا درخواست دوستی ندید

سلام شیواجون خوبی؟

ببین شیوا اینجوری ک از حرفات متوجه شدم خواسته تو و نامزدت درنورد خونواده کاملا متضاده یعنی اون میخواد تو صمیمی باشی باهاشون درحد دخترشون ولی تو میخوای براشون مثل مهمون باشی

ببین شیوا احترام آدم دست خودشه ب صمیمیت رابطه ربطی نداره اینجوری نیست ک حالا اگه با اونا خیلی صمیمی باشی دیگه احترامتو ازدست میدی مخصوصا خونواده نامزدت ک الان دنبال بهونه هستن مث شب اول ک گفتی باباش محل بهم نذاشت و من معذب بودم و بعدش نامزدت گفته بود چرا اصلا حرف نزدی باهاشون..... 

میدونم خیلی سخته منم دقیقا هیچ حرفی پیدانمیکردم برای زدن ب مادر شوهر یا خواهرشوهر ولی وقتی توقع اونا اینه ممکنه این رفتارات رو ب حساب غرور و سرسختیت بزارن تو سعی کن هروقت میری خونشون صمیمیتت رو نشون بدی حالا اونا تحویل بگیرن یا نگیرن خودشونو نشون میدن درعوض پشت سرت اگه چیزی گفتن نامزدت میتونه کاملا ازت دفاع کنه و حرف برای گفتن داشته باشه..... ولی وقتی تو ساکت بشینی و مث مهمون رفتار کنی مطمئن باش اونا از تو سکوتت و یا مثلا همون ظرف نشستنت هزارتا حرف درمیارن و ب نامزدت میگن و ذهن اونو خراب میکنن....پس سعی کن هرچیزی ک ممکنه بهونه دست اونا بده رو از خودت دور کنی موقع ظرف شستن مثلا وقتی میبینی مادرشوهرت نمیزاره بلند بلند ک شوهرت بشنوه بگو ن مگه چیه میشورم چ اشکالی داره حالا مادره هرچی گفت تو ی کم اصرارکن ک حتما شوهرت بفهمه و مامانش نتونه پشت سرت چیزی بگه.... 

درمورد شوهرت ک عکسای دختره رو داره و اینا هم بنظرم کاردرستی نیست حالا بستگی ب شناختی ک ازش داری میتونی ی نامه بنویسی شدیدا تاثیرگذار هم باید باشه نامه ای عاشقانه و با سوزوگداز و حرفاتو و ناراحتیاتو بهش بگو البته حرفات بوی جازدن نداشته باشه

و من اینم فهمیدم ک نامزدت داره شرایط رو برات سخت میکنه اینکه یدفه میاد دنبالت یا یدفه میگه بریم خونمون حالا یا میخواد تحمل تورو بسنجه ک احتمال زیاد همینه یا قصد دیگه ای داره.... 

درهرصورت باید صبور باشی درمورد خونوادش باید اونقدری سیاست داشته باشی ک هیییچچچ حرفی پیدانکنن پشت سرت بزنن این برای خودت بهتره

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
سلام شیواجون خوبی؟ ببین شیوا اینجوری ک از حرفات متوجه شدم خواسته تو و نامزدت درنورد خونواده کاملا م ...

نامه ای ک دلخوریات و خستگیهات رو ب عنوان دل نوشته برای نامزدت بگی ن ب عنوان گلایه و تو جملاتت باید پراز عشق باشه

من احساس میکنم نامزدت ازت کینه ب دل گرفته بهش بگو دلتو باهام صاف کن گذشته رو فراموش کن تا از اول شروع کنیم بگو ک تو زندگی مشترکتون کاری میکنی ک تموم اون پنج سالی ک ب قول خودش سختی کشیده رو براش جبران کنی

شیوا اینا فقط حرف نباید باشه ها باید عمل کنی برای ی مرد آرامش از همه چی مهمتره حالا اون آرامشه خونه باباش باشه خونه خودش باشه خونه ی زن دیگه باشه ب همون سمت کشیده میشه پس سعی کن خونتون ب دوراز کشمکش و دعوا و دغدغه باشه

نامه ای ک دلخوریات و خستگیهات رو ب عنوان دل نوشته برای نامزدت بگی ن ب عنوان گلایه و تو جملاتت باید پ ...

نمیدونی همین که یکی پیدا میشه که درکم میکنه کاملا شرایطمو متوجه میشه چقد از فشاری که رومه کم میشه و اروم میگیرم.ازت ممنونم حرفات کاملا درست و منطقیه.

نامه نمیخونه حوصلش نمیاد ولی اینارو لفظی بهش گفتم قبول کرد دو روز بعدش باز شد عین قبل بهشم دیشب گفتم ما صحبت کردیم یادت رفت؟ جواب نداد یه جام گفت به تو نگم به کی بگم عذاب وجدان دارم هم از تو بدم میاد هم از خودم من کاریو با اون دختر کردم که تو با من کردی حقش نبود اخرتمو نابود کردم دل شکستم و...

عکساشم به روی خودم نیاوردم که دیدم چون بی اعتماد میشد بهم باز یواشکی دیده بودم اخه

لطفا درخواست دوستی ندید
نمیدونی همین که یکی پیدا میشه که درکم میکنه کاملا شرایطمو متوجه میشه چقد از فشاری که رومه کم میشه و ...

عزیزمی واقعا خیلی سخته ک زندگی آیندت با سختی شروع بشه من بعد از دوسال وقتی اون روزا یادم میاد ک چقدر گریه کردم و قراربود بهم نرسیم هنوزم تپش قلب میگیرم اصلا دلم نمیخواد بهش فکرکنم شوهرمم همش میگه خیلی روز ای بدی بود.... 

ان شاءالله شما هم زود ازدواج کنین و اینقدر عاشق هم بشین ک اینروزا فراموشتون بشه

فکرکنم نامزدت آدم معتقدیه سعی کن ب وسیله اعتقاداتش پیش بری پس.... 

بگو خدا هم برای بنده هاش فرصت جبران گذاشته من فهمیدم اشتباه کردم چرا ازاینکه ی فرصت دیگه بهم دادی اینقدر ناراحتی

بگو من تورو از خدا خواستم دعا کردم گریه کردم همون خدایی ک گفته دل کسی رو نشکنین تورو دوباره ب من داد... 

بگو اون فرصت خوشبختی داره خدا کمکش میکنه ی شوهر خوب گیرش میاد.... 

ببین رفتار تو فقط ب رفتار شوهرت بستگی داره نقاط ضعف و قوتش رو پیدا کن و بوسیله همونا حرفت رو بزن ک براش قابل درک باشه

البته خودتم خیلی عاقلی عزیزم😍😍