2777
2789
شیوا دلم میخواد خانواده شوهرتو با رنده،رندشون کنم بعد کتلت درست کنم بدم گربه های محلمون بخورنشون😡😠 ...

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

لطفا درخواست دوستی ندید
گفتم که کنسل شد گفت مامان بابام میخوان برن جایی بعد زنگ زد کنسل کرد گفت دارم میرم پیش دوستام ولی یهو ...

آهان فکر کردم این کنسلی مال یه روز دیگس امشب قطعی میخوای بری😐ببخشید عشقم بد متوجه شدم😍😍😍❤❤❤❤❤

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من احساس ميكنم نامزدت هي تورو ميندازه جلو كه خسته و نااميدت بكنه 

بابا خودش با خانواده ايكبيريش حرف بزنه بگه يا شيوا يا هيچكس به اونا چه ربطي داره 

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 
من احساس ميكنم نامزدت هي تورو ميندازه جلو كه خسته و نااميدت بكنه  بابا خودش با خانواده ايكبيري ...

بخدا قسم اگه واقعا بخواد بریم سر زندگیمون همین یه جمله رو بگه ما فردا عقدمونه مگه جرات دارن بهش بگن نه تو خونه ولی نمیکنه میندازه گردن من میگه همه رو هم باید راضی کنی با شادی و رضایت همه بریم جلو

لطفا درخواست دوستی ندید
بهش بگو من اين چند وقت به اندازه كافي سختي كشيدم ديگه بسمه يكم جدي باش ديگه 

میگه خودت خواستی.مگه خودت نگفتی تقصیر من بوده خودمم با همه حرف میزنم میگه چند سال من تنهایی جون کندم همه راضی باشن حالام تو اگه انقد زود خسته میشی چه جوری میخوای زندگی کنی باز کم میاری باز میری و.... و باز میگه اصلا من نخواستم ولم کن😳

لطفا درخواست دوستی ندید

واقعا نمیتونم باهاش راحت صحبت کنم هنوز پسم میزنه چه جوری ازش بخوام همراهیم کنه اخه هروقت چیزی میگم سریع عصبانی میشه و میزنه زیر کل ماجرا

لطفا درخواست دوستی ندید
واقعا نمیتونم باهاش راحت صحبت کنم هنوز پسم میزنه چه جوری ازش بخوام همراهیم کنه اخه هروقت چیزی میگم س ...

ای کاش پشتت بود جلو خانوادش اینجوری بارت خیلی سبکترمیشد همه هم بهت احترام میزاشتن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

شیوا جان بالاخره همه صفحات رو خوندم 

غصه نخور بزودی عقد میکنید و حسابی سرش تلافی میکنی خخخخ ؛شوخی کردم 

ولی واقعا وای بحال وقتی که یه پسر بفهمه خیلی دوسش داری

خیلی بی جنبه اند این مردا 

امیدوارم زودتر این شرایطو پشت سر بزاری

شیوای عزیز

اول از هر چیزی باید خودتو پیدا کنی!

باید بفهمی چه رفتاری ازت غلطه چی درسته

باید بفهمی چیارو میخوای تغییر بدی

پیشنهادم اینه اول یه لیست از رفتارهایی که نامزدت بدش میاد رو روی کاغذ بنویس

و بعد یه لیست از رفتارهایی که دوست داره

بعد ببین تو کدومارو انجام میدی یا نمیدی

اونجور میتونی بفهمی باید چیکار کنی

تا خودتو پیدا نکنی و نسازی نمیتونی به نامزدتم کمک کنی

این یک

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤

بزار از لحاظ ظاهر هم اماده باشی هر لحظه به دیدن خانوادش بری

منظورم پوشش و ارایشه

یه دست لباس تمیز و مرتب و با حجاب و جواراب رو همین الان اتو کن و اماده آویز کن تا موقعی که یهو زنگ زد تو اماده باشیو پی چیزی نگردی

یه عطر و یه مقدار لوازم ارایش خوب بذار تو کیفت وبا اینه کنار بزار

تا حداقل از لحاظ ظاهر با اعتماد بنفس بری جلو

این دو

همین امشب با خودت با ذهنت با افکارت بشین سنگاتو وا بکن

ببین با خودت چند چندی؟

چه اخلاقی مناسبه یه خانومه خوبه

اونارو تو خودت اصلاح و تقویت کن

یه خانوم خیییییلی به رفتار بد دیگران واکنش بچگانه و تند نشون نمیده بلکه بازم با احترام صحبت میکنه و هم احترام خودشو وهم احترام طرفشو و خانوادشو حفظ میکنه