2777
2789
میخوام اینجوری فکر کنما ولی پروفایل ست کردنشون حرفاشون و اینکه اولویت اونه براش خیلی چیزای اینجوری ن ...

دوباره چیزی شده شیوا جون؟

صفحات زیاد شدن از دستم در رفت 

فکر میکردم خوب شدین باهم دیگه

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
انقد بدم میاد همش میگه جفتتون برا من یه اندازه اید آخر جفتتونو میگیرم😤 منم باز شدم همون شیوا دیگه ن ...

من گفتم بین دل و عقلش گیر کرده و دست از سر دوتاتونم بر نمیداره

وقتی اینجوری حرف میزنه و تو سکوت میکنی بنظرم این خیلی بدتره بیشتر شک میکنه ک تو اونو فقط واسه همون مهر شناسنامه میخوای

کدوم دختر و زنیه ک بتونه این حرفا رو تحمل کنه! مگه اینکه طرف اصلا از نظر عاطفی واسش اهمیتی نداشته باشه

از طرفی اونم فهمیده بکارتت واست مهمه و نقطه ضعفت شده فک میکنه بخاطر اینم ک شده دست از سرش برنمیداری هرجوری میخواد داره رفتار میکنه و هرجور دوست داره آزارت میده چون میدونه گیر داری پیشش

شیوا جان بهش پیام بده بگو خیلی به حرفات فک کردم خییییلی ؛ من تو رو فقط و فقط و فقط واسه خودم میخوام؛ خیلی دوست دارم خیلی اما دوست دارم مردمم به من متعهد باشه مثل خودم ک هیشوقت به خودم اجازه ندادم بهت خیانت کنم

بگو اگه طرز فکرت اینه و واقعا کنار گذاشتنت واست سخته نمیتونم بهت تکیه کنم بگو حتی اگه با من ازدواج کنی هیچ تضمینی هم نیست پس فردا پشیمون نشی

بگو من همه تلاشمو کردم ک بهت بفهمونم هنوزم عاشقتم ازینجا به بعدش با خودت

بگو دیگه بهم زنگ نزن بهم پیام نده باهام کاری نداشته باش 

شیوا خودت یه روز رو هفته دیگه تعیین کن؛ بگو مثلا تا یک شنبه فکراتو بکن اگه انتخابت من باشم سعی میکنم باهات زندگی خوبی بسازم

اگه هم انتخابت اون دختره برات آرزوی خوشبختی میکنم

شیوا تو شرط بذار ؛ نقطه ضعف نشون نده

بذار باز دنبالت باشه ؛ خیالشو راحت نکن ک همیشه هستی

بخدا خیییییلی ساده ای دختر؛ داری چوب سادگیتم میخوری

فک میکنی داری با سیاست میری جلو ؛ ولی باور کن لین کارات تو این مرحله ک هستی جواب نمیده

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره چیزی شده شیوا جون؟ صفحات زیاد شدن از دستم در رفت  فکر میکردم خوب شدین باهم دیگه

منتظریم اقا این هفته انتخاب کنه😖 معلومم نیست من یااون. با دختره خیلی خوبه اخه

لطفا درخواست دوستی ندید
منتظریم اقا این هفته انتخاب کنه😖 معلومم نیست من یااون. با دختره خیلی خوبه اخه

اگه اونقدر خوب بود که نامزدش ولش نمیکرد بره سراغ نامزد قبلیش

اگه خوب باشه دوبار تو وسط یه رابطه دو طرفه وارد نمیشه

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤
جواب داد گفت این روزا خیلی داغونم خیلی پریشونم برا این گفتم چند روز نباش ممکنه بلاکت کنم بذارم ریجکت ...

با لین پستت به این نتیجه رسیدم کل ماجرا یا فیلمه و دختره داره فیلم بازی میکنه

یا فقط یه دوست دختره ک یا مدتی رو میخواد باهاش سر کنه ولی خوب داره بوسیله اون تو رو عذاب میده

شیوا دیگه کوتاه نیا؛ بذار ازت بترسه

بذار اون بیاد دنبالت

آخه چقد ساده ای تو

اینجوری داری میری تو مشتش باور کن پس فردا هم ک ازدواج کنی دیگه هزار جور بلا سرت میاره

میخوام اینجوری فکر کنما ولی پروفایل ست کردنشون حرفاشون و اینکه اولویت اونه براش خیلی چیزای اینجوری ن ...

چ دردناکه پروفایل ست کردن😭😭😭😭 از خدا برات صبر میخام 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من گفتم بین دل و عقلش گیر کرده و دست از سر دوتاتونم بر نمیداره وقتی اینجوری حرف میزنه و تو سکوت میک ...

از خداشه یکیمون بره کنار انقد عذابه انتخابو نکشه. من انقدر رفتم و دور شدم که کارم شده این نمیخوام باز دور شم این حرفا بهونه میشه دستش که تو باز تو روز سخت خودتو کشیدی کنار پشتم واینستادی زمان ندادی و...

لطفا درخواست دوستی ندید
چ دردناکه پروفایل ست کردن😭😭😭😭 از خدا برات صبر میخام  

اونم یه جاده برفیه رمانتیک خارج تهران و خلوت که باهم رفتن موندم کجاست. به شمال میخوره جاده وسط جنگله. مگه شمال برف اومده؟

لطفا درخواست دوستی ندید
اینارو میدونم قبلا هم همین بودم اونم از نوع افراطیش مثلا جمعه از ده صبح میومد دنبالم میگفتم امروز کل ...

آخ شیوا بعد عقد تازه اول راهی 

غرورتو نشکون از الان؛ بشو همون شیوای مغرور اما مهربون تر باش

آخ شیوا بعد عقد تازه اول راهی  غرورتو نشکون از الان؛ بشو همون شیوای مغرور اما مهربون تر باش

میترسم میترسم الان وقت ریسک نیست وقت تغییر روش نیست الان یه ذره تغییر کنم میگه تو باز همونی این چند روزم صبر کنید ببینیم چی میشه

لطفا درخواست دوستی ندید
اونم یه جاده برفیه رمانتیک خارج تهران و خلوت که باهم رفتن موندم کجاست. به شمال میخوره جاده وسط جنگله ...

نمیدونم عزیزم من شمالی نیستم ولی خب تو ی مناطقی اومده برف 

یعنی عکس خودشو دختره رو پروفایلشه 

تو چیزی نگفتی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

همه میگن اون دیگه ادم سابق نمیشه هممممه چه اینجا چه دوستام چه خودش ولی هیشکی نمیگه منم اون ادم سابق نمیشم. خیلی شکستم خیلی انقدر احساس میکنم شانم اومده پایین که انسان و زنو بردم زیر سوال خودمو ادم نمیبینم خورد شدم خورد نه غرور نه شخصیت نه بعنوان یه زن ناز کردن نه میتونم حرف بزنم حتی راحت دلم خورد شده میمیرم نباشه ها ولی دوس ندارم باز عین قبل عاشقانه زول بزنم تو چشماش دلم ضعف بره براش دلم میخواد باشه جلو چشمم خیالم از بودنش راحت باشه ولی ازم توقع عشق نداشته باشه بذاره واسه خودم باشم حالم خیلی بده

لطفا درخواست دوستی ندید