2777
2789

دو روز پیش که پیشش بودم یهو بدون حرف قبلی ناراحت و شاکی و عصبانی برگشت گفت تو یه دسستی خورتم حرف نداره ها گفتم چرا؟ کدوم یه دستی کی زده چیکار کردم؟ هرکاری کردم نگفت.فقط گفت گفتم که بدونی یکم زرنگ باش

من همه داستانمو ریز به ریز براتون گفتم بنظرتون کجا کی بهم یه دستی زده؟

لطفا درخواست دوستی ندید
دو روز پیش که پیشش بودم یهو بدون حرف قبلی ناراحت و شاکی و عصبانی برگشت گفت تو یه دسستی خورتم حرف ندا ...

منظورش از ی دستی چی بود؟؟؟یعنی با کسی بودی یا ی دستی خوردی ببخشید متوجه نشدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

💎 زنی زیبا که صاحب فرزند نمی شد پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.

پیامبر وقتی دعا میکند و وحی میرسد او را بدون فرزند خلق کردم.

زن میگوید خدا رحیم است و میرود.

سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است.زن اینبار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.

سال سوم پیامبر وقت زن را با کودکی در آغوش می بیند.

با تعجب از خدا می پرسد :بارالها،چگونه کودکی دارد او که بدون فرزندخلق شده بود!!!؟

وحی میرسد:هر بار گفتم فرزندی نخواهدداشت ،او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت.

با دعا سرنوشت تغییر میکند...

از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...

اين نوشته رو خيلی دوست دارم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.

پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن.

لطفا درخواست دوستی ندید
منظورش از ی دستی چی بود؟؟؟یعنی با کسی بودی یا ی دستی خوردی ببخشید متوجه نشدم

نه یه دستی یه اصطلاحه یعنی یکی یه چیزیو به دروغ میگه که از تو یه جوابیو بشنوه درباره یه موضوعی که نمیدونه یا ششک داره. از زیر زبونت حرف بکشه

لطفا درخواست دوستی ندید
نه یه دستی یه اصطلاحه یعنی یکی یه چیزیو به دروغ میگه که از تو یه جوابیو بشنوه درباره یه موضوعی که نم ...

اهان☺

توکل بخدا چی بگم توشرایط بدی هستی همش تو فکرتم مارو بی خبر نزار 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

راستی شیواجان ی سوال خانوادت میدونن هنوز باهاش در ارتباطی 

منعت نمیکنن ک ولش کنی 

اگ دوط داشتی ج بده

وقتی پای عشق و دوست داشتن وسط باشه طرفت اگه بدترین آدم روی زمین باشه بازم میخوایش

عشق ب همسر یا معشوقه واسه من مثل عشق مادر ب بچشه

مادری ک عاشق بچش باشه حتی اگه بدترین آدم زمین باشه بازم میپرستتش

شیوا قبل از اینکه احساس خطر کنه و این خانوم بیاد تو زندگی نامزدش فک میکرد با نامزدش هرکار بکنه باهاش میمونه

اما مردا مثل ما خانوما نیستن خیلی صبورن اما یهو بی تحمل میشن و تسلیم نفسشون میشن

شیوا جان صبور باش

حالا ک میدونی ب بیرون رفتنت حساسه کمی تحمل کن

هرچی ک اون هست ک تو نباید باشی

تو باید همونی باشی ک روز اول بودی و انتخابت کرد و اونی باش ک اون دوست داره

همه چی درست میشه

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
راستی شیواجان ی سوال خانوادت میدونن هنوز باهاش در ارتباطی  منعت نمیکنن ک ولش کنی  اگ دوط ...

از اتفاقاتی که افتاده خبر ندارن فک میکنن یه قهر و اشتی داشتیم مثل قبل و الان که کوتاه اومدن سر خونه و مهریه چهمه چیز درست شده و بزودی خیلی زود عقدمونه. تو این سالها هم میدونستن باهمیم هیچ مشکلی نداشتن یهو روشن فکر شدن شانسه منه دیگه فقط اون اول مذهبی بازیشون گرفته بود

لطفا درخواست دوستی ندید
وقتی پای عشق و دوست داشتن وسط باشه طرفت اگه بدترین آدم روی زمین باشه بازم میخوایش عشق ب همسر یا معش ...

شیما جان داستان زندگیت رو بنویس تاپیکهات رو یه نگاهی انداختم معلومه خیلی حرفها و قصه ها توی سینه داری عزیزم

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
وای من نمیتونم بمونم تو خونه دیوونه میشم😭 انقد از صبح با همه دعوا کردم سر مامانم داد میزنم همش خدا ...

شیوا جان از صبح میخوام برات پیام بزارم بچه هام نمیزارن . عزیزم عیب نداره تحمل کن سرکارم میری دیگه بیرونی بقیه ش خونه بمون چاره ای نیست .. 

من میخوام بگم به مامانت بگی به نیتت نماز شب بخونه و برات دعا کنه حالا اون بنده ی خدا چه گناهی کرده اینجوری میکنی باهاش؟ برو از دلش دربیار بخدا رفیق بی کلک مادره . من شوهرم باهامون خیلی خوبه ولی اصلا اصلا جای مادرمو نمیگیره هیچوقت . به مامانت بگو دعات کنه دعای مادر ردخور نداره دیگه خودتم کنترل کن اروم باشه دیگه قرار شد توکل به خدا کنی عزیزم 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

یه موقع بحث افتاد به نامزدت بگو هیچی ازش نمیخوای بگو نه مهریه نه جشن هیچی نمیخوای فقط یه عقد ساده . 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

من جای تو بودم هیچی نمیگفتم تا عقدم بکنه بعد فرداش میرفتم تقاضای طلاق میدادم بهش میگفتم اگه انقدر اصرار کردم بخاطر ابروی  پدرمادرم بوده که با کاری که کردی عقدم کنی وگرنه همون موقع که فکر منو نکردی رفتی با دختره برام تموم شدی ..

والا دلم خنک میشد حالشم میگرفتم .. 

ولی خب تو میگی خیلی دوستش داری اما اونم انقدر دوست داره یا ....😔😔😔😔

شیما جان داستان زندگیت رو بنویس تاپیکهات رو یه نگاهی انداختم معلومه خیلی حرفها و قصه ها توی سینه دار ...

زندگی من خیلی بالا پایین داشته

بعد فوت مامانم خیلی زود رنج شدم

میترسم بچه ها نظر بدی بدن من اذیت بشم

دیروز داشتم تاپیک میزدم تمام و کامل نوشتم ۱ساعت طول کشید عین یک ساعت سوختم

وقتی ارسال رو زدم ارور داد

خواستم دوباره بنویسم اما ب خودم گفتم حتما مصلحت بوده ک ارور داده

چن روزیه حالم خوب نیست

هروقت اوضاعم اوکی شد شاید نوشتم

ممنونم از توجهت عزیزم

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
نه یه دستی یه اصطلاحه یعنی یکی یه چیزیو به دروغ میگه که از تو یه جوابیو بشنوه درباره یه موضوعی که نم ...

بنظرم یا خودش یا خواهرش بهت یه دستی زدن

راجب دختره یه چیزیو دروغ گفتن

❤بهترین سفر،سفر به درون خودمان است❤