شوخی کردم که مثلا یه دعا بنویسه دختره بره جای اینکه بنویسه ما از هم دور شیم. اون منو برد گفت تو فامی ...
ولی دعا وجادو وجود داره من خودم برام اتفا افتاده ،شبها نمیتونستم بخوابم انگار هزار نفر تو مغزم دارن حرف میزنن بعد تو بالشم یه دعا پیدا کردم در آوردم راحت شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا عزیزم در ارتباطیم پیام میده زنگ میزنه ولی نیومده از اون روز پیشم.
کیک و گل و... رو هم برده خونه خانوادش فهمیدن کار منه ابجیشم دعوا کرده نامزدمم بهش گفته به تو چه ربطی داره اصل کار منم من دوسش دارم حد خودتو نگه دار. اینارو تعریف میکنه ها ولی از این طرفم هی پس میزنه منو با حرفاش
وای من نمیتونم بمونم تو خونه دیوونه میشم😭 انقد از صبح با همه دعوا کردم سر مامانم داد میزنم همش خدا قهرش میگیره😭 میخوام برم بیرون 😭
از صبح دوبار چک کرده ببینه خونه موندم یا رفتم بیرون میدونه نمیتونم اعصابم میریزه به هم اخه مادر خودش جفت پا تو گوره هیچ روزی این زن تو خونه نیس خواهرش همینطور دختره ام همینطور ببعد منه بدبخت باید بشینم تو این چهاردیواری فکروخیال دیوونم کنه