میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢 ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم
تقریبا هروز میام بقیه ماجراتو چک میکنم شیوا...کاش بخودت کمک میکردی شاید خدا دوست داره ک تو این موقعیت زندگی شناختیش...انقد اذیت شدن واقعا می ارزه؟تو دیگه همه کار کردی.نمیخوام ته دلتو خالی کنم این رابطه درست شدنی نیس حتی اگر برگرده سمتت.بنظرم سعی کن زندگیتو از نو بسازی.منم مطمئنم دوست داره اما با وجود نفر سوم تو رابطت درست شدنی نیس.این دوهفته ام میگذره خبری از تصمیم گیریش نمیشه چون فکر میکنی مگه بهش بد میگذره .ادمی ک دچار خلا عاطفی از طرف نامزدش شده بود حالا دوتا دوتا مورد محبته و هرچقدم ناز کنه لی لی ب لالاش میذارن .اتفاقا بنظرم تو باید این رابطه رو تموم کنی خیلی حس بهتری پیدا میکنی تا بذارنت کنار و هزار برچسب بهت بچسبونن.
از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏