2777
2789
الان با اين حرفايي كه مي زني مشخصة كه دو دل شده پس بايد يه طوري دلش را به دست بياري بايد ثابت ك ...

دیگه کاری نیست که نکرده باشم

لطفا درخواست دوستی ندید
دیگه کاری نیست که نکرده باشم

دیگه هم کاری نکن، بسپار بخدا، بذار اون بقیه کارارو بکنه گلم

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا فکر میکنی همه چیزایی که ازش میشنوی راسته؟ امروز زنگید حالتو بپرسه بخاطر چشمت؟

اره صبح تا پاشد پیام داد گفتم سلام چشمت چطوره

لطفا درخواست دوستی ندید
شیطنت ج نسی

واقعا تو حاضر بودی دوشنبه باهاش باشی با اینکه با اونم هست ؟

اصلا حاضری برگردی به همچین مردی؟ دو ماه نبودی باهاش بهونه اورده رفته با یکی ریخته رو هم باهاش حرفای اونجوری هم زده. شک نکن باها بوده

خدایا راضیم به رضات

تقریبا هروز میام بقیه ماجراتو چک میکنم شیوا...کاش بخودت کمک میکردی شاید خدا دوست داره ک تو این موقعیت زندگی شناختیش...انقد اذیت شدن واقعا می ارزه؟تو دیگه همه کار کردی.نمیخوام ته دلتو خالی کنم این رابطه درست شدنی نیس حتی اگر برگرده سمتت.بنظرم سعی کن زندگیتو از نو بسازی.منم مطمئنم دوست داره اما با وجود نفر سوم تو رابطت درست شدنی نیس.این دوهفته ام میگذره خبری از تصمیم گیریش نمیشه چون فکر میکنی مگه بهش بد میگذره .ادمی ک دچار خلا عاطفی از طرف نامزدش شده بود حالا دوتا دوتا مورد محبته و هرچقدم ناز کنه لی لی ب لالاش میذارن .اتفاقا بنظرم تو باید این رابطه رو تموم کنی خیلی حس بهتری پیدا میکنی تا بذارنت کنار و هزار برچسب بهت بچسبونن.

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏
خانوما دیگه قرار نیست کار جدیدی کنم فقط میخوام اروم باشم و خانم تا دو هفته ای که زمان گذاشته برسه کا ...

تو از خدا بخواه . خدا تا دعای رو کاغذ نباشه خدایی نمیکنه؟

خدایا راضیم به رضات
عزیزم میدونم حرفتون درسته،ولی این خانوم با ایین آقا رابطه داشته،این تو جامعه ما عادی نیست بخاطر این ...

چرا عادی نیست . حیلی هم عادیه . میتونه اول بگه من با یکی نامزد کردم و گولم زده و تمام. تازه همه مردا تو مجردیشون رابطه داشتن

خدایا راضیم به رضات
شیوا بهش و من که زنتم بودم باهات اومدم کیش شدم ول. اون که از راه نرسیده و هیچی نیست باهات چت .... می ...

فک میکنی جواب میده؟ دو ساعت هر هر بهم میخنده که حسودی میخواید هی همو از چشم بندازید و....

لطفا درخواست دوستی ندید
چرا عادی نیست . حیلی هم عادیه . میتونه اول بگه من با یکی نامزد کردم و گولم زده و تمام. تازه همه مردا ...

اخه عزیزم من از اون تیپ دخترا نیستم که از این پسرا بیاد سراغم که این چیزارو راحت بپذیره

لطفا درخواست دوستی ندید
فک میکنی جواب میده؟ دو ساعت هر هر بهم میخنده که حسودی میخواید هی همو از چشم بندازید و....

باشه به اون نگو به خودت که بگو . چرا احساس همه منطقت رو از بین برده؟؟

خدایا راضیم به رضات