2777
2789

به نظر من قبل دو هفته بهش بگو من اشتباه کردم. بهش بگو اشتباهم این بود که انقدر خودمو پایین اوردم که بگم بین من و اون انتخاب کن. بگو من انتخاب میکنم و مردی که خیانت میکنه رو ول میکنم با کسی که لایقشه باشه. شیوا تو ولش کن دیگه اون اگه بخوادت میاد. اگرم اومد باهاش اتمام حجت بذار شرط کن که خیانت آخرش باشه

خدایا راضیم به رضات
اخه عزیزم من از اون تیپ دخترا نیستم که از این پسرا بیاد سراغم که این چیزارو راحت بپذیره

ازون تیپ پسرا رو نبایدم قبول کنی این یه ازدواج تو شناسنامه ثبت نشده بوده کاغذ عقدت اینو ثابت مبکنه . هر کی اومد تو زندگت میشه ازدواج دوم. این همه ادم بعد حتی بچه و .. ازدواج دوم میکنن و خوشبخت میشن

خدایا راضیم به رضات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عادی نیست . حیلی هم عادیه . میتونه اول بگه من با یکی نامزد کردم و گولم زده و تمام. تازه همه مردا ...

عزیزم همه ی اون مردا که منظورته میرن دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده وبه خصوص سر هم موضوع از صدتا مادرشوهر بدترن

دیدم که میگم

ولی شیوا چون صیغه رسمی بوده میتونه شکایت کنه و....

شیوا یا داستانه و همه رو پیچوندی یا انقدر ساده هستی ک6 این همه امید داری به اون پسر اونکه بخواد دختر ه رو ترک کنه شوخی جنسی نمیکنه باهاش داره بازیتون میده شاید رفت نفر سوم اصلا قابل اعتماده تا بی محلی دید بره دنبال کس دیگه ولش کن بابا با این خوشبخت نمیشی

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
دقیقا، تو یه ماه چطور رابطه ی بوده که به شوخی  ج ن س ی کشیده شده ،یعنی انقد ند ید بدید!

وقتی خود دختره بخواد خب میکشه به اینجاهام وقتی بعد دو هفته اشنایی هش میگه مامان بابامو میخوام بفرستم برن تو بیای پیشم

لطفا درخواست دوستی ندید
وقتی خود دختره بخواد خب میکشه به اینجاهام وقتی بعد دو هفته اشنایی هش میگه مامان بابامو میخوام بفرستم ...

یوا چرا میگی چون دختره خواسته ؟ یعنی هردختری به شوهرای ما نخ بدن باید برن؟ توجیه نکن کار نامزدت رو

خدایا راضیم به رضات

چقدر من از اين تاپيك دلم ميگيره خدا ميدونه فقط😢😢😢 خدايا التماست ميكنم به مهربوني و رحمتت به لطف و پناه بخشي ات كه مهر كسي كه توي طالع ادم نيست توي قسمت ادم نيست رو از دل بنده هات ببر😢😢😢

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
خانوما دیگه قرار نیست کار جدیدی کنم فقط میخوام اروم باشم و خانم تا دو هفته ای که زمان گذاشته برسه کا ...

ببین شیوا جان من حدسم اینه

نامزدت تو رو خیلی دوس داشت ولی تو رفتارایی کردی ک انتظارشو نداشت حتی کارش به بیمارستان رسید اما تو نبودی ولی باااااید میبودی اصلا نباید کاری میکردی ک کارش به اینجاها میکشید؛ این بلاها سرش اومد چون دوست داشت

حالا در نبود تو وقتی احتیاج به همصحبت داشت و مونس یه دختر دیگه سرراهش قرار گرفت ک تونست تا حدی آرومش کنه؛ تونست باهاش ارتباط بگیره ؛ در نبود تو تاکید میکنم در نبود تو بهم وابسته شدن و قراره ازدواج گذاشتن؛ از طرف دختره احتمالا دلبستگی هم ایجاد شد

( یه عده نگن چرا دوهفته ای به کس دیگه دل بست؛ دل بسته نشده؛ واااابسته شده بود؛ چون پناهش شده بود تو سختیهای زندگی؛ چون همه کاری کرده بود ولی دوماه شیوا گوشیش خاموش بود؛ چون کارش به بیمارستان رسید مستعصل شده بود و از شیوا نا امید)

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

خب بعد بعد از ارتباط با اون دختر ک بیشتر واسه فرار از فکر به عشق قبلیش بوده این دختر خواه ناخواه ارتباط عاطفی میگیره و عاشق میشه ( دیگه ما خانوما باید این بعد از اخلاقمونو قشنگ بشناسیم و بهش ایراد نگیریم)

حالا یهو این شیوا خانوم پیدا میشه

پسره دوباره بنده دلش میشه، دختره هم خب به طبع نمیخواد از دستش بده انصافا اونم حق داره

حالا اوج بیمعرفتیه ک پسره یهو به دختره بگه برو دیگه نمیخوامت ؛ دقیقا کاری ک شیوا باهاش کرده بود و با اون دختر درددل میکردن ک کار شیوا چقد نامردی بوده؛ حالا خودش سر اون دختره دربیاره؛ عقلش اجازه نمیده

از طرفی دلش اجازه نمیده دست از شیوا هم بکشه 

پس اینقد پشت این پسر بد نگین

مقصر حداقل ۹۰ درصد این ماجرا شیواست

حتی تو آینده این پسر هم اگه مشکل پیش بیاد بازم مقصر شیواست

دلش تو دو راهی مونده

هرراهی رو انتخاب کنه شاید بعدها دچار تردید بشه 

شبوا بهش فرصت بده تا قشنگ تصمیم بگیره

تو تصمیمش مداخله نکن جوری رفتار نکن ک دچار عذاب وجدان بشه

حتی از بکارتتم بهش نگو؛ خودت خواستی؛ به میل خودت بوده نه تجاوز؛ پس حق شکایت نداری

چون اگه از رو احساس تصمیم بگیره حتی اکه انتخابش تو باشی شک نکن پس فردا تو زندگی خیلی دچار تردید میشه ک نهایت تو حس پوچی و بدبختی میکنی

بذار خودش فکر کنه ؛ تو فقط اگه ۱۰۰ در صد مطمئنی میتوتی خودتو تغییر بدی بهش بگو 

سنگین باش؛ متین باش؛ اگه توبه کردی راحت نرو تو بغلش فرشته ها ازت دور میشن و دشمن قسم خورده انسان بهت نزدیک میشه

واسه خودت تا قبد از عقد حد و حدود داشته باش

باهاش هرجایی نرو

بخدا بدترین پسرام جذب اینطور دخترا میشن

و در آخرم اینو بهت بگم خودتو واسه هرچیزی آماده کن نمیخوام ناامیدت کنم یا ناراحت

اشتباهاتی تو زندگیت کردی ک شاید اون زمان خوش بودین اما الان ک در نبودت به رفتارات فک کرده دیده پذیرشت واسش بعنوان زن زندگی سخته(مثلا یکیش همون مسافرت رفتنات باهشه ک بدترین نمره پروندته)

مردا خیلی براشون مهمه خانواده همسر آیندشون هرطور شده حتی با گریه تو کنترلش کنن؛ چون این بارها واست اتفاق افتاده شاید از نظر نامزد سابقت تو یه دختر کنترل نشده ای؛ ببخشید رک میگم؛ اما مطمئن باش حقیقتا اینجوری فک میکنه)

اما حدس میزنم به احتمال قوی انتخاب نامزد سابقت تو نیستی

واسه یه مرد ۳۵ ساله معمولا بین دل و عقل ؛ عقل پیروز میشه 

تو هم دعا کن اونچه ک بصلاحته واسو پیش بیاد

شیوا بهش و من که زنتم بودم باهات اومدم کیش شدم ول. اون که از راه نرسیده و هیچی نیست باهات چت .... می ...

آخه عزیزم درسته صیغه محرمیت خونده شده ولی خب دلیل نمیشه بره چندروز باهاش بره مسافرت تو بغل هم بخوابن باهم رابطه داشته باشن

الان تو عقد با اکراه این کارا رو میکنن ک البته اینم اشتباس

تازه شیوا تو تاپیک قبلیش گفته بود رابطه آخر اصلا باهم محرم نبودن

هرمردی هم باشه به شک میوفته

درسته ک اون پسره هم اندازه شیوا مقصر بوده ولی متاسفانه تو جامعه ما همیشه بده میشه زن