2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این دو هفته برو ناز معشوق واقعی رو بکش عشق خداست که هیچ وقت با اشتباه و بندگی نکردن ما از مهربونی ...

کاملا درسته همیشه خدا بوده باهام خداروشکر توبه کردم باز حس میکنمش

لطفا درخواست دوستی ندید

گفت به دختره گفته شیوا تنهاست شیوا پشت نداره من اگه تو رو رها کنم برم خیالم راحته از زندگیت از ایندت از اینکه تو حال بدیات هستن کمکت کنن ولی شیوا اینجوری نیست

بعدم گفت به خودم گفتم چه خبره چی فک میکنی راجع به خودت شیوا خدا رو داره خدا باشه بقیه چه اهمیتی دارن.گفت نه؟ گفتم اره

لطفا درخواست دوستی ندید

بالای سه ساعت بود داشتم باچشمام ور میرفتم تا لنزارو دربیارم نمیتونستم اخر یکیش تو چشمم پاره شد چند تیکه شد فرو میرفت تو چشمم هول کردم زنگ زدم به دوست صمیمیم که همیشه کمکمه خدا خیرش بده. گفتم چیکار کنم؟ برم دکتر؟ گفت من با دوس پسرمم الان میام دنبالت میریم درمانگاه گفتم باشه زود پوشیدم رفتم. درمانگاه قبولم نکرد گفت باید بری بیمارستان چشم.حالا اونم هی مادرش زنگ میزد طفلکی انقد معذب بودم همش گفتم شما برید من با تاکسی میرما ولی گوش نکردن

لطفا درخواست دوستی ندید
بالای سه ساعت بود داشتم باچشمام ور میرفتم تا لنزارو دربیارم نمیتونستم اخر یکیش تو چشمم پاره شد چند ت ...

لنز در اوردن كه كاري نداره بايد با دو انگشت دست بندازي درش بياري

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 
شیطنت ج نسی

شاید مخصوصا گوشی رو داده دستت که ببینی 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

منو بردن دوستم انقدر هول کرده بود که خدا میدونه. من داشتم اونو اروم میکردم طفلکو. رفت زد جلو از صف پذیرشم کرد خیلی هزینش زیاد بود منم که هرچی داشتم خرج نامزد کردم. صندوقم رفت بعد شمارمو داد باید کلی میشستیم تا نوبتم شه راهیشون کردم که برن. نامزد شب بخیر گفت گفتم بیمارستانم زنگ زد ماجرارو گفتم، گفت باکی رفتی گفتم با فلانی فک کرد دروغ میگم با ماشین دوستم رفتیم شبگردی نگفتا ولی خب میشناسمش دیگه. هیچی نگفت فقط گفت باشه خدافظ. بعد باز زنگ زد گفت عکس بفرست ببینم چشمتو نگرانم. منم فرستادم گفتم تیکه های لنز که معلوم نیست ولی معلومه یه چشمم لنز داره یکی نداره معلومم هست که تو بیمارستانم😒 بعد گفتم که دوستم رفت و تنهام

لطفا درخواست دوستی ندید
بالای سه ساعت بود داشتم باچشمام ور میرفتم تا لنزارو دربیارم نمیتونستم اخر یکیش تو چشمم پاره شد چند ت ...

ببین داری چیکار میکنی با خودتا😞

عزیزم تو اونموقع که زیادی ناز اومدی و قهر کردی از اینور بوم افتاده بودی الانم که میخوای برش گردونی از اونور بوم داری میفتی

تحمل کن اینقدر تقلا نکن دست و پا نزن 

بسپر به خدا و ازش بهترین رو بخواه

قدرت خدا رو کم میبینی که خودت میخوای همه چیو درست کنی ؟

خدا بهتر از ما بلده ها ! 

عزیزم ...

اعصابت خرابه که نتونستی درش بیادری 😔😔😔😔

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
لنز در اوردن كه كاري نداره بايد با دو انگشت دست بندازي درش بياري

وای من بلد نیستم کلی لنز خراب کردم که بندازم نتونستم حتی ارایشگاهم چند جا رفتم نتونستن از شانس امروز ارایشگرم تونست ولی دیگه درنتونستم بیارم چشمم خیلی حساسه

لطفا درخواست دوستی ندید
ببین داری چیکار میکنی با خودتا😞 عزیزم تو اونموقع که زیادی ناز اومدی و قهر کردی از اینور بوم افتاده ...

دیگه از این به بعد برنامه اینه تا وقتی امید هست که بیاد خوبم یعنی سرپام ولی خدا کنه که نره هنوزم بااینکه برگشته و دایم میادو زنگ میزنه غذام روزی یه لقمه نون پنیره نمیتونم بخورم چیزی چه برسه که بره

لطفا درخواست دوستی ندید