واقعا سخته . خیلی سخته . زجر آوره ولی سعی کن خودتو نجات بدی ازین رابطه اون از الان با یکیه . فردا مثل خیلیا خیانت میگنه میگه اونسری تو رابطه 3 نفره دووم اورد بازم میتونه . بعدم کلی منت میذاره که من تو رو نمیخواستم تو به زور آویزون شدی. ببین این آقا مثل همه مردای دیگه هس. مثل همشون خودشون دختره رو مجبور به رابطه میکنن خودشونم شک میکنن به ول بودنش. خودشدن ادعای عاشقی میکنن یکی دیگه اومد میمونن تو دو راهی .
فکر میکنی اهل خیانت نیست؟ همه مردایی که خیانت کردن فکر میکردن هیچ وقت این اشتباه رو نمیکنن . مردایی که اهلش نبودن کردن این آقا که از الانم خیانت میکنه . تو دو ماه نه چندین سال عذابش دادی , مریض نه دیوانه شد, هرچی هم که شده هیچی توجیه نمیکنه خیانت رو .
ببین . تو مگه چقدر بی ارزشی که وایسته تو روت بگه دوتانم مساوی میخوام؟ تو مگه غرور نداری؟ من برخلاف همه میگم با وجود همه اشتباهات این ظلمایی که بهت میشه حقت نیست
راستی تو از بچگی و نادونی این اشتباهاتو کرده. اون آقا دونسته و تو پختگی 35 سالگی اشتباه بزرگتر میکنه
زیادی منت کشی کردی هول ورش داشته
و یه جمله دوستانه دیگه اون اگه عاشق بود با بی مهری و ناز معشوق وچهار تا جمله عاشقانه و پول از سمت یه غریبه نمیرفت
یه راه حل. اگه میخوایی هنوز وایستی تو این دو هفته جواب تلفناشو نده و یه پیام بده بگو تو این دو هفته بهتره هردومون تنها باشیم و من دیگه ناز نمیکشمبگو البته من تنهام تو که ادعایدمجنون بودن داشتی با لیلی دوم آروم هستی