2777
2789

کافی شاپ افتضاح بود مثلا قرار بود بشینیم کلی حرف بزنیم صدنلیا بعد میزا بزرگ سکوت اصن نمیشد حرف زد همه نگاه میکردن طبقه بالاشم که تولد بود نشد بریم بالا صاحب اونجام یه پسر قرطیه بی نهاااااایتتتتتتت حسود😣

صدبار بهش سپرده بودم اهنگ رمانتیک بذاره نذاشت کیکم که بردم دادم بهشون گفت اه اینکارا چیه اشتی کرده که پاشده اومده دیگه فضوله بیشعور به توچه اخه اخه پرسید اهنگ تولد بذارم گفتم نه اشتی کنونه تولد نیست.رو کیکم نوشته بودم دوستت دارم همسرم منو ببخش

تام نامزدم از در اومد پسره اومد پیش من گفت اینه؟؟؟ گفتم این چیه آقا.... 

کلا خیلی بد بود 😭 اخر کلافه شدیم یه ربعه پاشدیم اومدیم تو ماشین حرف زدیم که همش گفت باید برم گفتم نرو گفت از صبح با تو ام دیدم راست میگه ولی چه بامنی که انقد همش درحال دوییدن بودم نتونستم خوب اجرا کنم سورپرایزو ازش نتیجه بگیرم

لطفا درخواست دوستی ندید

نامزدمم که فقط به لنزام خندید😣 نمیدونم چرا تو ارایشگاه که همه چشمشون به من بود میگفتن عین عروسک شده اخه فانتزی شده بودم یکیم داشت به دوستش میگفت شمارشو بگیر برا مدل عروس بعد اصل کاری عین خیالشم نبود سوژمم میکرد تو دلش میخندید بهم

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیوا اخرش چی شد؟

من گیجم

چطور مردی که هی میزاره بره

اجازه داره تورو بقل کنه

شیوا تو تمام تلاشتو کردی یا رومی رومی یا زنگی زنگی

چرا داره با هر دو طرف حال میکنه این نمیشه

اسمساشون و پیاماشون چی بود؟

در جه حد بود؟

اون دختره به قول تو خوشگتره و پولداره مگه ترشیده اینقد داره خودشو قالب میکنه؟

آخی طفلی یکم احساس نا امنی میکنه که میگه اگه منو دوست داری به خاطر خودم باید دوست داشته باشی بریم دع ...

دقیقا همینطوره امروزم گفت دوستت دارم خیلی اینو اصلا نمیگفت تو این مدت ولی گفت دیگه به خودم این اجازه رو نمیدم به هیچ زنی حتی تو وابسته بشم

لطفا درخواست دوستی ندید
شیوا اخرش چی شد؟ من گیجم چطور مردی که هی میزاره بره اجازه داره تورو بقل کنه شیوا تو تمام تلاشتو ...

زیاد که اصرار کردم برنامت چیه و تاکی و من به درک خودت داری نابود میشی کلافه شد باز منم گفتم اصلا به من هیچی نگو خودت با خودت یه تایم بذار بگو مثلا یه هفته یا یه ماه این عذابی که سه تایی میکشیمو تحمل میکنم ولی سر روز سی ام دیگه این وضعو تموم میکنم و نتیجه قطعی میگیرم. گفت یه هفته بعد سریع گفت نه دوهفته زمان بده شیوا گفتم باشه. گفت جفتتون برام واقعا تو یه سطحید برابرید نمیتونم تصمیم بگیرم اونور زندگیه ایده ال و زن خوب اینورم دلم

لطفا درخواست دوستی ندید

به نظرم براش بنویس حرفاتو

بگو هر وقت بیرون بودم برا تو بود

همه حرفاتو همروووووو بنویس

بگو خون گریه کردم

بگو دیگه تحملم تمومه و در نهایت بگو یه زمان مشخص

مثلا بگو تا مثلا اخر هفته تصمیمتو بگیر یا من یا اون

جریان من و تو یا تموم شه یا کامل برا هم

معنی نمیده اگه شوهر منی با اونی

اگه من زنت نیستم چرا با تو اوم

و در نهایت واگزارش کن به خدا

و خططتو عوض کن

بخدا سخته  ولی این تموم کن

زیاد که اصرار کردم برنامت چیه و تاکی و من به درک خودت داری نابود میشی کلافه شد باز منم گفتم اصلا به ...

خیلی کصافطه گفته هر دو در یه سطحید

شیوا بخدا این ادم زندگی نیست

کسی که میگه اونور زندگی ایده اللللل

واقعا کصافطه

اه اعصابم خورد شد

ببخشید اگه ناراحت شدی از حرفم

شیواجان عزیزم این ادمو بذار کنار واسه خودت ارزش قائل باش این اقا اگه شمارو هم انتخاب کنن به نظر نمیاد اینده خوبی در کنارهم داشته باشین 

شمااشتباه کردین در گذشته درست ناز زیادی کردین درس اما با کس دیگه ای نبودین که

اما ایشون الان وارد یه رابطه شده دیگه چقد باید تلافی کنه 

شما الانم مث گذشته دارین افراط میکنین قبلا بی توجهی زیاد الانم توجه بی اندازه 

به نظرم براش بنویس حرفاتو بگو هر وقت بیرون بودم برا تو بود همه حرفاتو همروووووو بنویس بگو خون گری ...

اینارو گفتم دیگه بارها اون حوصله خوندن نداره. میگه زمان بده.گفت فلان روزم صبح تاشب باهاشما زنگ نزنی وای خدااااا این چه عذابیه😭

لطفا درخواست دوستی ندید
شیواجان عزیزم این ادمو بذار کنار واسه خودت ارزش قائل باش این اقا اگه شمارو هم انتخاب کنن به نظر نمیا ...

نمیتونم😢 توانشو ندارم یه پیام بدون عزیزم میده تا شب تو حال خودم نیستم نمیدونم چرا انقد ناتوان شدم ولی چون خیلی تلاش کردم که بتنم و نشد دیگه میخوام بمونم باهاش جنگ نکنم با خودم جنگ کنم برا زندگیم

لطفا درخواست دوستی ندید

عزیزم به نظرم فقط یه پیام بده برای بار اخر. 

بهش بگو من همونی میشم که تو میخوای و دیگه هیچوقت اشتباهات قبلمو تکرار نمیکنم فقط یه فرصت بهم بده تا بهت ثابت کنم و تصمیم رو میذارم به عهده ی خودت.

بعدشم دیگه نه زنگ بزن نه اس بده.

مردا وقتی میبینن زنا اویزونشون میشن بدتر میشن. بذار خودش بهت پیام بده.شاید اینجوری جواب داد.

ان شاالله هرچی صلاحته پیش بیاد..توکل به خدا