2777
2789

عزیزم این همه تحمل کردی دو هفته دیگه هم صبرکن ولی دیگه بیشتر نه 

حواست باشه هی یه هفته دیگه یه ماه دیگه نکنه یهو به خودت بیای ببینی چند سال گذشته و هیچ اتفاقی نیفتاده ..

عزیزم اون که ضرر نمیکنه ولی شمایی که اسیب میبینی 

شما در گذشته اشتباه زیاد داشتی چون سنت کم بوده و کسی که که میره سراغ خانوم سن پایین که ده سال از خودش کوچکتره باید انتظار همچین رفتارهایی هم که شما کردید داشته باشه ..  

نمیگم کارات درست یا غلط بوده میگم از روی بی تجربگی بوده ایشون اگه دیده با شما نمیتونه کنار بیاد همون موقع باید میرفته نه اینکه باهات رابطه برقرار کنه و وابسته ت کنه .. 

حالا گذشته ها گذشته اما الان نامزدت باید بدونه که درقبال شما مسئوله حداقل به خاطر کاری که کرده پاش وایسه .. به اون دختر هم خیلی راحت میتونه بگه تورو دوست داره و بااون خوشبخت نمیشه چون به شما تعهد داره و هزار تا حرف دیگه میتونه بزنه ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
عزیزم به نظرم فقط یه پیام بده برای بار اخر.  بهش بگو من همونی میشم که تو میخوای و دیگه هیچوقت ...

این حرفارو حضوری زدم بهش.واقعا هم الان از طرف من زنگ و پیامی نیست خودش میزنه خودش پیام میده خودش میاد اینجا من فقط برا امشب اصرارش کردم. فعلا هم صبور و سنگینم تا ببینیم چی پیش میاد. بهشم گفتم تصمیمتو بگیر انتخاب کن فشاری روت نیست ولی اومدی نگی چه زندگی  رو از دست دادم یا فک نکنی من باز همچین چیزی رو تحمل میکنم عادتت نشه گفت اینجوری نیستم من خودمم الان تو عذابم نمیبینی حال و روزمو

باز پیاده شدنی گفتم تصمیم بگیر ولی یادت نره اگه بری و زندگی جدید بسازی با تباهیه زندگی من این اتفاق افتاده با شکستن دل مادرم با اعتماد پدرم که همه جا میگه پسر بزرگش تویی

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفارو حضوری زدم بهش.واقعا هم الان از طرف من زنگ و پیامی نیست خودش میزنه خودش پیام میده خودش میا ...

اره عزیزم پس صبر کن بذار اون هم بهتر تصمیم بگیره.

ان شاالله که درست میشه. 

خدا خودش کمکت کنه خیلی سخته 😔

امروز دوبارم بهم گفت زشت😣 گفت همون کلاغ سیاه بودی بهتر بود

شيوا گفت در يك سطحيد؟

ولش كن...إز بس بهش اهميت دادي خودش را گم كرده...ديگه باهاش رابطه نداشته باش...بذار ازدواج كنه و بره ....اگر قسمت تو باشه طلاق ميگيره...ولي نذار أين قدر كوچيكت كنه...بعدها فقط دلت به خاطر أين همه توجهت ميسوزه....خيلي ناراحتم...

نامزد شما که سراغ اون دختر نرفته اون خودش اومده .. حالا هم اگه نامزدت بخواد باید اون بره ..

ببین شماهم اشتباه زیاد کردی و کارت به اینجا رسیده اما دنیا که به اخر نرسیده مشکلات خیلی بدتر از اینم هست .. 

از اشتباهات گذشته ت درس بگیر چه با این باشی چه نباشی 

من میدونم نرسیدن به این ادم چقدرررر برات سخته .. میدونم خیلی اذیت میشی اما بستگی به خودت داره چطوری کنار بیای .. 

عزیزم تو تلاش خودتو کردی دیگه بقیه چیزا بستگی به طرفت داره .  

هرچقدر هم که اذیتش کرده باشی باید به اینده ی توهم فکر کنه .. مگه خیلی سنگدل و بی وجدان باشه ببخشید رک میگم ..

سر نمازام دعات میکنم ان شاءالله هرچه زودتر حالت خوب بشه و نظم زندگیت برگرده ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

شيوا جون ناراحت نشيا ولى تو بدجنسى ندارى برعكس اون دختره بدجنسه غيرمستقيم حرفايى ميزنه كه نامزدت ازت دل بكنه همين كه به تو گفته ول مستقيم بهش نگفته تو را دوست نداشته باشه ولى حرفى زده كه تو از چشمش بيفتى 

به نظرم تا تکلیفتون کامل معلوم نیست ارتباط سه نفره مسخرس

اون حالش میبره شماها اذیت میشین و ضربه میخورین

بقلت میکنه اذیتت میکنه یه روز میگه دوست دارم یه روز میگه دودلم

اگه زندگی هم بکنید بعد ها یاد حرفاش بیفتی

یاد رابطش با دختره پیامهاشون واقعا اذیت میشی

و چه معلوم بعد ها وازگرد زندگی شین هی بره تو بازی

هی قهر هی بگه تو زن زندگی نیستی؟

به نظرم اگه در نهایت قرار شد با هم باشین باید تکلیف حرفا و کاراش معلوم شه واقعا باید ازت عذر خواهی کنه

ديگه داره خيييييلي خودش لوس ميكنه برات 

يعني چي كه تو با اون مقايسه ميكنه 

فلان روز از صبح تا شب با اون 

واقعااااا ديگه عصاب ادم خورد ميكنه بگو منم تحملي دارم بگو سعي كن بفهمي وقتي ميگي با اونم من چه حالي ميشم 

والا كارايي كه نامزدت داره واسه تو تلافي ميكنه يك هزارمش تو ناخواسته اون زمان انجام ندادي

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 

عزیزم طبق تجربه خودم میگم تا زمانی که نازشو میکشیدم انگار استغفرالله خدا بود منم چون همه میدونستن قراره عقد کنیم از ترس آبروم همه چیو تحمل میکردم اونم روز به روز گندتر میشد آخرم عقدو یه روز قبل به هم زد دیگه چیزی که ازش میترسیدم سرم اومده بود لزومی به تحمل و نازکشیدن حبود بی محلیام آتیش به جونش انداخته بود  رفته بود پیش مشاور التماسش کرده بود بهم زنگ بزنه شاید فک کنید دروغ میگم ولی واقعا اونقدر به مشاور فشار آورده بود هفت هشت بار پشاوره تناس گرفت که میخوادت و ...... 

شما هم تلاشاتو کردی 

کارای سابق رو تکرار نکن متانت داشته باش 

اگر برگشت مبارکه اگر برنگشت مطمئن باش دلش اونجا گیره و سرنوشتت رو به خدا واگذار کن  خیر میبینی مطمئن باش 

الان که آویزونشی اون یکی عم از اون طرف حس خوبی بهش میده حس بزرگی مهم بودن ...... 

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

واقعا سخته . خیلی سخته . زجر آوره ولی سعی کن خودتو نجات بدی ازین رابطه اون از الان با یکیه . فردا مثل خیلیا خیانت میگنه میگه اونسری تو رابطه 3 نفره دووم اورد بازم میتونه . بعدم کلی منت میذاره که من تو رو نمیخواستم تو به زور آویزون شدی. ببین این آقا مثل همه مردای دیگه هس. مثل همشون خودشون دختره رو مجبور به رابطه میکنن خودشونم شک میکنن به ول بودنش. خودشدن ادعای عاشقی میکنن یکی دیگه اومد میمونن تو دو راهی .

فکر میکنی اهل خیانت نیست؟ همه مردایی که خیانت کردن  فکر میکردن هیچ وقت این اشتباه رو نمیکنن . مردایی که اهلش نبودن کردن این آقا که از الانم خیانت میکنه . تو دو ماه نه چندین سال عذابش دادی , مریض نه دیوانه شد, هرچی هم که شده هیچی توجیه نمیکنه خیانت رو .

ببین . تو مگه چقدر بی ارزشی که وایسته تو روت بگه دوتانم مساوی میخوام؟ تو مگه غرور نداری؟ من برخلاف همه میگم با وجود همه اشتباهات این ظلمایی که بهت میشه حقت نیست

راستی تو از بچگی و نادونی این اشتباهاتو کرده. اون آقا دونسته و تو پختگی 35 سالگی اشتباه بزرگتر میکنه

زیادی منت کشی کردی هول ورش داشته

و یه جمله دوستانه دیگه اون اگه عاشق بود با بی مهری و ناز معشوق وچهار تا جمله عاشقانه و پول از سمت یه غریبه نمیرفت

یه راه حل. اگه میخوایی هنوز وایستی تو این دو هفته جواب تلفناشو نده و یه پیام بده بگو تو این دو هفته بهتره هردومون تنها باشیم و من دیگه ناز نمیکشمبگو البته من تنهام تو که ادعایدمجنون بودن داشتی با لیلی دوم آروم هستی

خدایا راضیم به رضات

شیوا باید بره با دختره زندگی کنه اگه حالش بد شد طلاق بگیره و بیاد میدونی چرا چون وقتی بیاد پیشت مدام میخاد بگه من اون زنو زندکی و ول کردنم چرا چون اونو ی فرشته میبینه .دو هفته هم صبر کن اما وقتی رفت بزار برای همسشه بره جوری بره که انگار از اول نبود 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من