2777
2789

خلاصه

گفتم تنهام گفت مادرت کجاست گفتم خونه

(اخه خب انقد هول بودم مادرم که سر در نمیاره بنده خدا به دوستم زنگ زدم دیگه وگرنه اومدم خونه مامانم دعوام کرد که خودمون با تاکسی میرفتیم بهتر بود دوستتو نمیکشیدی تااونجا)

گفت زنگ بزن داداشت بیاد پیشت گفتم بچه این وقت شب کجا بیاد من خونه بودم خواب بود ( تازگیا شده هجده سالش بچه خییییلی مظلوم و بی دست و پاییه میومد من باید اونو جمع میکردم همش)

دیدم خیلی تحت فشاره مثلا،گفتم همراه نمیخوام که الان دکتر ببینه خودم با اسنپ میرم خونه فقط خدا کنه دارو نخواد و همین جا تموم شه

گفت باشه

گفتم تو بخواب نگران نباش شب بخیر

خیلی راحت گفت شب بخیر😔

تعارفم نکرد که میخوای بیام پیشت؟

بعد پیام داد رسیدی خونه بگو

منم رسیدم ولی از حرصم نگفتم اونکه خوابه طفلی دوستم و مامانم صدبار از نگرانی زنگ زدن

لطفا درخواست دوستی ندید

خیلی دلم گرفت یعنی اگه این دوستمم شوهر کنه یا باباش نذاره بیاد من هیچکسیو ندارم یه جا افتادم بیاد جمم کنه😢 

چقد تنهایی سخته

خداروشکر خدا هست

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واییییی شیوا خودتو باختی

فک میکنی دنیا به اخر میرسه یه مرد دست و پاچلفتی از دست دادی

چنتا تامیک نشونت بدم بعدش بهترش میاد سراغت

تو جه میدونی

سخته ولی شدنیه

الان فک‌میکنی میمیری

ولی ولش کن بخدا راحتتری

تو ولش کن نزار اون ولت کنه 

شیوا عزیزم بخدا دلم نمیاد تو این موقعیت تنهات بزارم ولی اخه خیلی ناراحت میشم وقتی اینجوری میبینمت 

اخه چرا فکر میکنی کسی رو نداری ؟ خدای به این بزرگی داری که از رگ گردن بهت نزدیکتره مطمئن باش خدا بنده هاشو تنها نمیزاره شاید امتحان الهی باشه گلم صبور باش برو حمام غسل صبرکن . نماز حضرت فاطمه رو بخون به زور هم از خدا نخواه اون برگرده خودتو بسپار به خدا . اخه دوست ندارم سرزنشیا نصیحتت کنم با این حالت ولی خواهش میکنم چشماتو باز کن ببین داری با خودت چکار میکنی .. اون طرف دلش باهات نیست دیگه باورکن عشقش هوس بود ببخشید شیوا جان خودم اشکم درمیاد اینارو بهت میگم ولی عشق واقعی هیچوقت از بین نمیره اون فقط به فکر خودشه داره عاقلانه رفتار میکنه باور کن فقط دلش  میخواد زودتر ولش کنی 

عزیزم گلم خدای توهم بزرگه یه ادم خیلی خیلی بهتر سرراهت قرار میگیره . مطمئنم این ادم بااین شخصیت باهیچکس خوشبخت نمیشه اون دختره هم الان خودشو خوب نشون میده  

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
شیوا عزیزم بخدا دلم نمیاد تو این موقعیت تنهات بزارم ولی اخه خیلی ناراحت میشم وقتی اینجوری میبینمت&nb ...

چندوقت دیگه که تورو از میدون به در کرد خود واقعیشو نشون میده . 

مطمئنم تو خوشبخت میشی بدون اون ایشالا که بعدا حسرت زندگیتو میخوره .. 

فقط برو در خونه ی خدا و ائمه دعای توسل بخون اروم بشی . یه ماه اول سخته خیلی ولی بعدش خدارو هم شکر میکنی ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
خیلی دلم گرفت یعنی اگه این دوستمم شوهر کنه یا باباش نذاره بیاد من هیچکسیو ندارم یه جا افتادم بیاد جم ...

ولش كن اينو.... اين ديگه شده مرغ دوهوا موندگار نميشه برات

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
گفت به دختره گفته شیوا تنهاست شیوا پشت نداره من اگه تو رو رها کنم برم خیالم راحته از زندگیت از ایندت ...

اینا حرفایی که برای توجیه خودشه

حالا که قراره بینتون انتخاب ببکنه چرا به دختره نزدیک میشه برام قابل هضم نیست رفتاراش

شوخی جنسی اونم با آدمی که یه ماهه وارد زندگیت شده!

اون دختره براش جدیده و ناشناخته ولی تو از همه چیزت گذشتی اون میگه برام کم ءذاشتی

تنها بودنت تو بیمارستان وتنها برگشتنت اصلا وجهه خوبی براش نداره

کاش با مادرت میرفتی مردا اینطور رفتار رو نمیپسندن

وقتی رسیدی بهش خبر میدادی یعنی اون برات مهمه، وقت خوبی برای ناز کردن نبود به نظرم!

تنها بودنت تو بیمارستان وتنها برگشتنت اصلا وجهه خوبی براش نداره کاش با مادرت میرفتی مردا اینطور رفت ...

عزیزم این کارا دیگه فایده نداره . اون با یه دختر دیگست عیب نداره اونوقت این بنده ی خدا دکتر م نره حالا پیش اومده با دوستش رفته 

اگه مرد بود میومد پیشش 

سعی کن زیادی مستقل رفتار نکنی بیرون رفتنی با مادرت بری ببین دختره دس گذاشته رو رفتار اجتماعیت !

تازه زه اگه همه جا با مادرت باشی ارج وغربت بالا میره

رفتارای پسره با سن 35 سال برام قابل ه

عزیزم تو را بازیچه خودش رده الان که مثلا نامزدید اینقدر بی تفاوت باشه خدا به داد چند سال بعد بریه که مثلا ازدواج کردید اونوقت دور ازجون بمیریم واسش مهم نیست عزیزم ولش کن تو رو خدا قدر خودتا بدون با این ادم ازدواج کنی پس فردا سر هر چیزی دعواتون شد میگه اویزونم شدی و من اون دخترا میخواستم و اون زن زندگی بود و ....