2777
2789
فکر میکنم چون دیده قضیه بچه منتفی هست، داره با ایراداتی مثل حجاب و غیره بهونه میگیره، خودتون چی فکر ...

منم این میاد تو ذهنم دیوونم میکنه دیگه😭

لطفا درخواست دوستی ندید
به نظرم یه دسته گل بگیر برو خواستگاری پسره😐 شاید جواب بده

نه بابا فکر نکنم کارشو از خواستگاری گذشته😓😓😓😓

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخواد واقعا حتما میکنم دیشبم کامل شالمو کشیدم جلو موهامو جمع کردم زیر پالتوم موضوع این نیست بهون ...

شیوا جان نظرمو بخوای مشکلاتتو تو همچین جایی مطرح نکن 

شاید براتو عادی باشه دردلاتو اینجا بگی اما خوب عجیبم نیس بعضیا مسخره کنن و.جدی نگیرن.

انشالله که مشکلت حل شه برو مشاور 

برا کسی هم که ارزشتو نمیدونه تلاش بیخودی نکن  خودت مچاله میشی اونی که درسته درسته اونی که بد ذاته هم هیچ کاریش نمیشه کرد

دنیا پر از آدمای خو ب هست بهترینهارو.برات آرزومندم

شیوا جان اگه میخای بدستش بیاری و تکلیف زندگیت روشن بشه باید سعی کنی اروم باشی و تا میتونی دروغ نگی چ ...

اره😞 عصبانی میشه استرس میفته به جونم خیلی سخت میتونم خودمو جمع کنم ناچار گاهی با دروغ.خدا میدونه همیشه حواسم بوده حتی دروغایی که اسیبی به کسی نمیزنه و سطحیه نیاد به زبونم الان اینجوری شدم اخه از فکروخیال داشتم دیوونه میشدم تو خونه

لطفا درخواست دوستی ندید

۲ماه پیش چطور ازش چندماه بیخبر بودی ...الانم همینکارو کن .‌فراموش میشه دیگه ...

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

حتما دختره باز محبت کرده این هوایی شده 

به نظرم زیادی باهاش تا کردی امروز رو 

دیگه حق نداشت بی ادبی بکنه 

باید بهش میگفتی هر تصمیمی میگیری سریعتر 

من نه دوس دارم کسی با شوهرم در ارتباط باشه نه اینکه با شوهر یکی دیگه درارتباط باشم 

اینکه همزمان با جفتتونه حرکت زشت و بدیه 

یا باید یکیتونو انتخاب کنه یا اینکه از جفتتون زمان بخواد و یه مدت با هیچکدوم در ارتباط نباشه و بعد که تصمیم قطعیشو گرفت تصمیمشو عملی بکنه 

کارش فوق العاده زشت و بی احترامی به جفتتونه

ببین یه چیزی بگم امیدوارم ناراحت نشی این که یه مرد با هایلایت و ارایش بخواد جذب شه با اولین همخوابی همه چی عین حباب میترکه و از بین میره و اون اقا باز مثلل قبل میشه تو زندگی خانوما مسایلی مثل زایمان رو دارن که به کل از ریخت و قیافه و هیکل میفتن پس مرد باید ولشون کنه بره پس مطمین باش مرد بی ثبات دمدمی مزاجو با هیچی نمیشه نگه داشت ایشالا بتونی ولش کنی

اون خانم اومده وسط رابطه اینا بعدشم این خانم باکرگیش رو از دست داده اونم تو جامعه ای که اگه عقد نکرد ...

اگه نامزد پسرشما بی دلیل ولش کنه و بره و به قول خودش کارش به بیمارستان بکشه و پیداشم نشه دختره.حالااین وسط خانومی بیاد مرهم درد پسرتون باشه هم اینو میگی؟اگه یه مردبایه خانوم اینطوری برخورد میکرد چی میگفتین؟همه مرده رو فحش میدادیم.الان دایه ی مهربانتراز مادر نشیم واسه این خانوم.فکر باکرگیشم همون موقع باید میکرده و نه الان.....شما برداشتت چیزیه منم برداشتم چیزی....وبااینکه معتقدم به همنوعم احترام بذارم.هیچ اعتقادی به رعایت ادب صددرصدی درباره ی یه ادم رابطه خراب کن ندارم.حتی اگه روزی خودمم رابطه ای رو خراب کنم به دیگرون خودم اجازه قضاوت دادم

خوبه والا چ ریلکسی ...آقا میگه دارم میرم پیش فلانی عین خیالت نیست ..یبار میگه میخوامت یبار میگه نمیخ ...

عیب نداره اذیت کنه حقمه😞 ولی نمیتونم بدون امید زندگی کنم ترجیح میدم تلاش کنم برا دلم تا مرده باشم و فقط نفس بکشم

لطفا درخواست دوستی ندید