2777
2789
عنوان

احساس سبکی در شکم و شک بارداری

105 بازدید | 2 پست

سلام ببخشید اگر از تجربه خودتون بگید ممنون میشم... 

همسرم توی هفته 16 بارداری هستند nt و غربالگری اول خوب بوده الان ی احساس تردیدی دارن میگن گاها شک میکنم اصلا باردارم يا نه، تکونی نمیخوره بچه.. نظرتون چیه؟ 

ممکنه از جهت روحی توی شرایط مناسبی نباشند و چنین فکری کنند؟؟؟ مثل افسردگی و... 

نگرانم. 

سلام

اگه ویارش تموم شده طبیعیه

ماه های اول بخاطر ویار سخته 

بعضیا از یه ماهی به بعد ویارشون یعنی حالت تهوع تموم میشه حس میکنی بارداری نیستی چون حالتات خوب میشه 

نوار قلب بگیرین خیالتون راحت میشه

این همه استرس هم براشون خوب نیست

تکون خوردنم گاهی این موقع حس میشه گاهیم نه تا هفته22 وقت دارن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

سلاماگه ویارش تموم شده طبیعیهماه های اول بخاطر ویار سخته بعضیا از یه ماهی به بعد ویارشون یعنی حالت ت ...

آره ویارش تموم شده، خداروشکر... فکر کنم 2هفته بعد بریم سونو غربالگری دوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان