2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
ماریانا حالا مگه طلارو تو هر عیدی میارن ما فقط عیدی بزرگ طلا میارن بقیرو لباس 

والا شب یلدا اکثر جاها رسمه طلا میدن حتما

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا شب یلدا اکثر جاها رسمه طلا میدن حتما

والا طلاهم كم ميدن برا من كه يه النگو ميخان بدن ١تومنم نميشه😒

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
با يه تير دوتا نشون زدم تولدشم همون موقعست يه پالتو شيك براش خريدم🤗🤗 

اع خریدی مبارکش باشه

من پول دستم نیس زیاد دارما ولی برا جهازم لازم دارم

نمیدونمم اونا چی میخان بدن 

پالتو کاپشن تو چه حدودیه

والا طلاهم كم ميدن برا من كه يه النگو ميخان بدن ١تومنم نميشه😒

تا حالا چقد دادن بت؟من از عید پارسال فقط ۶ تا النگو دادن که کلا شده ۵ و ۲۰۰ دیگه طلا ندادن بم

اهان بچه ها من یبارم گفت وای سرویس چینی 1900 بود انقد خوشگل بود خیلی خوشم اومد گفت اونو قراره من بخر ...

زیادم حساس نشو نامزد منم میگه

اع خریدی مبارکش باشه من پول دستم نیس زیاد دارما ولی برا جهازم لازم دارم نمیدونمم اونا چی میخان بدن ...

خب از ميلاد بپرس چي ميخان بدن😂😂منم پول نداشتم از مامانم گرفتم كه دگ از طرف جفتمون باشه كاپشن بود از ٢٠٠به بالا من يه پالتو بلند گرفتم براش از جامكوك ٦٠٠هم برا تولدش هم شب يلداييش خودش انتخاب كرد يعني 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
خب از ميلاد بپرس چي ميخان بدن😂😂منم پول نداشتم از مامانم گرفتم كه دگ از طرف جفتمون باشه كاپشن بود ا ...

اوف مای گاد😂

یکاریم میتونم بکنم کاپشن بگیرم با بافت یجا بدم بهش بگم این کادوی سالگردمونم باشه

شب یلدا بیشتر به چشم بیاد کادوهام

تا حالا چقد دادن بت؟من از عید پارسال فقط ۶ تا النگو دادن که کلا شده ۵ و ۲۰۰ دیگه طلا ندادن بم

منم از عيد امسال يه گوشواره و ٥تاالنگو و يه گردنبند همين من عيد امسال نامزد كردم  

اوف مای گاد😂 یکاریم میتونم بکنم کاپشن بگیرم با بافت یجا بدم بهش بگم این کادوی سالگردمونم باشه شب ...

اره همه رو باهم يه جا بده مث مادر شوهر من پالتو خريده برام ميگه برا تولدت 😒😒منم گفتم بشين تا اونموقع 

منم از عيد امسال يه گوشواره و ٥تاالنگو و يه گردنبند همين من عيد امسال نامزد كردم  

من دی نامزد کردم و کادوی عیدم ۶ تا که دادن گفتن یهو همه طلاهای عیدیتو یجا میریم

من دی نامزد کردم و کادوی عیدم ۶ تا که دادن گفتن یهو همه طلاهای عیدیتو یجا میریم

خوبه دگ پس نذار عقدت طولاني بشه تابستون برو حتماااا 

اره همه رو باهم يه جا بده مث مادر شوهر من پالتو خريده برام ميگه برا تولدت 😒😒منم گفتم بشين تا ...

😂😂😂تولدت شوهرت جدا میده مادرشوهرت اینا هم؟شوهر من جمعا ۱۰۰ تولدم خرج کرد مادرشوهرمینا هم ۱۰۰ دادن😂

اونوقت من ۱۰۰ تومن فقط پول کیک داده بودم 😐

خوبه دگ پس نذار عقدت طولاني بشه تابستون برو حتماااا 

انشالا کارا رو بیفتن یه کاری داشته باشه بعد عروسی کنیم

خیلی سخته آدم دستشو جلوی خانواده دراز کنه

اونم شوهر منکه اصلا روش نمیشه با اینکه خانوادش دارن

😂😂😂تولدت شوهرت جدا میده مادرشوهرت اینا هم؟شوهر من جمعا ۱۰۰ تولدم خرج کرد مادرشوهرمینا هم ۱۰۰ دادن ...

اره جدا ميدن  مادر شوهرم ربع سكه داد بهم تولد قبليم خب شوهرت سربازه دستش فعلا خاليه عشقم توچرا انقدر خرج ميكني منم چند وقت دگ ميخام كيك بخرم ببرم خونشون مهم نييتته شوهرتم اصل و نيت كار براش مهمه زياد خرج نكن