2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
خخخ کلاهم بگیرم براش دو منظوره😬

وااايي اره از اين منگوله دارا خيلي نازن 😬

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اباندخت  ارزو  ماري  مامان نفس  فيلي  ان شالله هميشه در كنار عشقتون خو ...

فدات شم عزيزم تو هم همينطور 😘😘😘

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
شب يلدايي ميگيريد مگه شما؟نكنه ماهم بايد بگيريم؟؟چي ميدن شب يلدا بهت عزيزم

اره دیگه باید بگیری از دست نده . 

یه تیکه طلا . لباس زمستانه . انار دون شده و هندونه تزیین شده . یه سبد کامل میوه زمستانه . اجیل . پشمک و این جور چیزا . مگه عقد نیستی باید برات بیارننننننننن. بعضی از خانواده ها طلا میبرن بعضیا لباس و فقط بعضیا جفتش رو 

اره دیگه باید بگیری از دست نده .  یه تیکه طلا . لباس زمستانه . انار دون شده و هندونه تزیین شده ...

اهان نه اونا برا من ميارن طلا و لباس ولي ماهم بايد چيزي  بگيريم برا داماد؟؟

اهان نه اونا برا من ميارن طلا و لباس ولي ماهم بايد چيزي  بگيريم برا داماد؟؟

من یه بافت شیک و یه شلوار خریدم به هر حال شوهرم خوشحال میشه . بعد چندجا دیدم رسم بوده . من بخاطر دل خودم خریدم و خوشحالی شوهرم 

عزیزم😍 گاهی اوقات بزار اون حساب کنه نه جوری که فک کنه پولکی هسیا آخر اومد مرخصی🤗

اره حساب میکنه میدونم خسیس نیست اما با حرفاتون گفتم یوقت پررو نشه 

.اره اوند  دیروز غروب اومد امروز پنج صبح رفت 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

به نظر من پول کرمتو از پول دندونپزشکیت بردار،وقتی خواستی دندونپزشکی بری بگو فلان قدر کم دارم برا پول کرم دادم،میریزی برام؟یکم پرروبازی درار با این وضعیت!اگرم بحث پیش اومد بگو من نخواستم کرمو بردارم با تعارف تو برداشتم!!

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
اهان نه اونا برا من ميارن طلا و لباس ولي ماهم بايد چيزي  بگيريم برا داماد؟؟

مامان نفس حتما بگیر یه بافت خوشگل بگیر همیشه که شب یلدا نیس سال بعدم که ندارین دیگه خونه خودتونین

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

اهان بچه ها من یبارم گفت وای سرویس چینی 1900 بود انقد خوشگل بود خیلی خوشم اومد گفت اونو قراره من بخرم یا بابات گفتم نه بابام البته با خنده میگفت گفت اخیش خداروشکر حالا چی هست اون چیکارش میکنن خخخخخ

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
مامان نفس حتما بگیر یه بافت خوشگل بگیر همیشه که شب یلدا نیس سال بعدم که ندارین دیگه خونه خودتونین

ماریانا حالا مگه طلارو تو هر عیدی میارن ما فقط عیدی بزرگ طلا میارن بقیرو لباس 

با يه تير دوتا نشون زدم تولدشم همون موقعست يه پالتو شيك براش خريدم🤗🤗