2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید معلم بشم یانه

21705 بازدید | 73 پست

سلام دوستان 

راستش من تو ازمون استخدامی اموزش پرورش شرکت کردم و قبول شدم 

حالا موندم برم و معلم ابترایی بشم یانه 

راستش اونروز که شرکت کردم سره لج و لجبازی با خاهرم بود و الان مثه ...موندم تو گل 

الان مشکلم این هست که من 27 سالمه و هنوز بچه ای ندارم اول میترسم نتونم به بچه ام رسیدگی کنم و کلا باردار بودن و شاغل بودن قطعا سخته 

دومین استرسم اینه که میترسم شوهرم پررو بشه و تنبل بشه و کار نکنه چون شغلش ازاد هست و از اول شرکتم هم قید کردن تو این خونه من و تو نداریم و باید پول به حساب مشترک بره و من باخودم میگم معلمی چیزی از مسعولیت خانه داری و بچه داریم که کم نمیکنه اینم میشه قوز بالاقوز

استرس بعدیم هم پیر شدنمه چون من از شوهرم بزرگتر میزنم ایشون خیلی بیی فیس هستن میترسم زیر بار اینهمه فشار کاری و خانه داری زودتر پیر بشم اما شوهرم میگع زن تو خونه بمونه پیر میشه نه اینکه سرکار بره 

بچه هایی که معلم هستید یا اینکه مادراتون معلم بودن خواهش میکنم نظرتونو بگید تا بتونم تصمیم درست بگیرم 

راستی تنها انگیزم از سرکار رفتن مادی هست چون خیلی چیزها دلم میخاد بخرم اما پول ندارم مثلا سالهاست یه ساعت 400 تومنی میخام 

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

خوشبحالت عزیزم من بودم صددرصدمیرفتم

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک نکن برو حتی برای آینده بچت خوبه من مادرم معلم بوده نترس معلم ابتدایی برو

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من 23سالمه معلمم. بستگی داره چطور معلمی باشی اگه بیخیال باشی طوری نیست اما اگه بخای مثل من زیاد حرص بزنی خوب نیست و زود پیر میشی. من امسال معلم کلاس اولم سخته واقعا اعصاب میخواد.بهرحال میگن معلمی شغل نیست عشق است اگر عشق توست برتو مبارک باشد.  

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

همه این توصیفاتی که گفتی درستهپبعضیا با همین شرایط کنار میان و میرن تدریس

باید خودت ببینی میتونی با اینا کنار بیای؟

واسه بچه هم نه ماه مرخصی میدن اما بعدش باید مهد یا پیش کسی بذاری و وقتی میرسی خونه خستگی رو بذاری کنار و حسابی به زندگی شوهر و بچت برسی 

اگه توانشو داری بسم الله

وای دوست عزیز خدا لطف کرده بهت خوب برو سر کار دیگه.معلمی که خیلی خوبه.کلی تعطیلی داری‌.خیلی عالیه.هم میتونی کار خیر انجام بدی هم شغل باشرافتی هست هم برای خودت خرج کنی.به نظر من تو خونه نشستن آدمو زودتر پیر میکنه.ولی اینکه بره به حساب مشترک فک کنم نصف حقوقت بره بهتره.بقیش توحساب خودت باشه