2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید معلم بشم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 21705 بازدید | 73 پست
من معلم غیر انتفاعی هستم ای کاش من جات قبول می شدم با کله می رفتم

چجوری معلم غیرانتفاعی شدی؟

مگه شما معلما تو امتحان آموزش و پرورش سهمیه ندارید به نسبت سابقه کاری که دارید؟

حقوقش خوبه؟ یه جا به من گفت نهایت ۴۰۰؟؟

خدایا امیدم فقط تویی...
چجوری معلم غیرانتفاعی شدی؟ مگه شما معلما تو امتحان آموزش و پرورش سهمیه ندارید به نسبت سابقه کاری که ...

تو پست هام کامل توضیح دادم 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسط این همه نگرانی که مطرح کردی، اصلا نگران عدم  علاقه ات به معلمی و بچه ها نبودی!  معلمی ...

سلام دوسته خوبم 

متاسفانه یا خوشبختهنه چون من خودم شدیدا رو این مسعله حساس هستم موندم که برم یا نرم چون من کسی هستم که تا دانش اموزم درسشو فول یاد نگیره شب خابم نمیبره 

اونقد روش تدریس و ...بلدم که حد نداره و واقعا عمل ککنده هستم من مطمعنم شغلم برام باارزشتر از همه چیز میشه و میترسم

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
نه خوب نیست من ۱۵۰۰ می گیرم

۱۵۰۰که خوبه، چند روز کلاس داری؟ یعنی چند ساعت؟

من رفتم مدرسه پیدا کردم یکیش میگفت ۲۵۰تومن، یکیش میگفت نهایت ۴۰۰تومن؟؟

منصرف شدم

خدایا امیدم فقط تویی...
سلام دوسته خوبم  متاسفانه یا خوشبختهنه چون من خودم شدیدا رو این مسعله حساس هستم موندم که برم ی ...

خداروشکر. ولی فقط آموزش نیس، پرورش هم هس. گاهی باید یه زنگ کلا درس رو بزاری کنار و با داستان و دوستانه راحع به مسائل اخلاقی و تربیتی صحبت کنی. گاهی باید بغلشون کنی تا احساس امنیت کنن. گاهی باید لمسشون کنی. گاهی باید قاطع صحبت کنی. معلم خوب هم جاذبه داره و هم دافعه. اگه بخوای با باقی معلم ها فرق داشته باشی و یه نقشی تو زندگی بچه هات داشته باشی پس بدون راه سختی در پیش داری. باید تک تک شون رو بشناسی، هم روحیاتشون و هم یادگیریشون. اینا تازه فقط تو کلاسه. لیرون کلاس مدیر و معاون آموزشی هم هستن، که باید همزمان با رویکرد اونها هم هماهنگ باشی. اولیا هم که جای خود. اما در مورد حقوق، خودتم خوب میدونی که دریافتی ات از باقی مشاغل دولتی کمتره . ممکنه که اوایل روستا یا بخش های اطراف اعزامت کنن. شنیدم که ماه های اول هم حقوقی نمیدن و یکجا بعدا میدن. 

در مورد همسرت هم، با توجه به چیزایی که گفتی ، ایشون روی کار کردن شما حساب کرده. و صد البته مسئولیت و کار  و خستگی شما دو برابر خواهد شد. هم کار بیرون ، هم کار خونه. تازه تصحیح اوراق و نوشتن دفاتر و طرح سوال رو هم باید بیارید خونه انجام بدین. 

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
نه رشتم تربیتی نیست  خیلی گشتم تا مدرسه پیدا کنم .و پیدا کردم دوره دیدم و معلم شدم الانم تو ...

ذوره بای کجا ببینی؟ 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

بچه ها من نتم الان تموم میشه عذر میخام جواب تک تکتون رو ندادم 

از همه کسایی که تو تایپیک شرکت کردن کمال اشکر رو دارم و واقعا ممنونم 

باید بگم من رشتم ارشد روانشناسی اربیتی بود و تو ازمون استخدامی اموزش پرورش که ازمون 3 شهریور برگزار شد شرکت کردم 

هرکسی نمیتونه شرکت کنه باید رشته های روانشنایی 

اموزش پرورش ابتدایی و علوم تربیتی باشید

ذوره بای کجا ببینی؟ 

یسال دوره در فرهنگیان دانشگاه باید بگذرونی و روستا رفتنم نداره

خداروشکر. ولی فقط آموزش نیس، پرورش هم هس. گاهی باید یه زنگ کلا درس رو بزاری کنار و با داستان و دوستا ...

متوجه حرفتون هستم اگر برم تمام سعیمو میکنم که هما چیز تمام بشن واسه شاگردام

خانمی پرسیدن مگه جواب مصاحبه اومده 

نه هنوز نیومده 

اما من روز مصاحبه بهم گفتن باهم همکار شدیم مبارکه

خانمی پرسیدن مگه جواب مصاحبه اومده  نه هنوز نیومده  اما من روز مصاحبه بهم گفتن باهم ه ...

استارتر اگه کسی دبیری قبول بشه باید یکسال بدون حقوق دوره بگذرونه ؟ یا نه همون سال اول تدریس داره؟ 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...