2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید معلم بشم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 21706 بازدید | 73 پست
نه رشتم تربیتی نیست  خیلی گشتم تا مدرسه پیدا کنم .و پیدا کردم دوره دیدم و معلم شدم الانم تو ...

آفرین 

حقوقش خوبه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسط این همه نگرانی که مطرح کردی، اصلا نگران عدم  علاقه ات به معلمی و بچه ها نبودی!  معلمی هیچ بار مادی نداره، فقط اگه به این کار علاقه داری برو سراغش. بچه ها هیچ گناهی ندارن ، معلمی که علاقه ای به کارش و بچه ها نداشته باشه فقط و فقط میتونه به بچه ها آسیب بزنه. آیا میتونی مسئولیت به این بزرگی رو بپذیری؟ میتونی دلسوز و نگران بچه ها باشی؟ میتونی علاوه بر آموزش به پرورش اونها هم اهمیت بدی؟ میتونی راحت از کنار بچه ای که با گریه میاد تو کلاست نگذری؟ چه اطلاعاتی راجع برخورد با کودکان داری؟ ترخدا اول به اینها فکر کن. 

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
ببخشید اینقدر سوال میکنم واسه مدارس غیرانتفاعی هم آزمون برگزار میشه یا این که همین جوری میگیرن؟خیلی ...

اینو دقیق اطلاع ندارم. میپرسم بهت میگم.   

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

من رشته م روانشناسیه 

سه سال مربی ابتدایی بودم 

همزمان برای خانوما کلاسای همسرداری و فرزندپروری میزاشتم 

به کار خونه و بچه و شوهر هم خیلی خوب میرسیدم 

الان نزدیک دو ساله بخاطر بچه دارشدن نرفتم انرژیم کم شده تنبل شدم

ولی اون موقع انگار انرژی و انگیزه ی بیشتری برای کارام داشتم روحیه م عالی بود 

دارم ارشد میخونم دوباره برگردم سرکارم 

حتما برو عزیزم پشیمون میشی اگه نری فکر نکن اینجارو ازدست بدی دیگه کار بهتری گیرت میاد 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

تو آلمان حقوق یه معلم یه معلم ابتدایی از یه پزشک بیشتره تو همه کشورا همینطوره فقط ایرانه که واسه معلم ارزشی قائل نیستن برای همین باید عاشقش باشی تا بتونی ادامه بدی

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
اینو دقیق اطلاع ندارم. میپرسم بهت میگم.    

لطف میکنی عزیزم

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
وسط این همه نگرانی که مطرح کردی، اصلا نگران عدم  علاقه ات به معلمی و بچه ها نبودی!  معلمی ...

دقیقا 

بارها شده خواستم به خاطر رفتار اولیا و مدیر و همکارها از مدرسه فرار کنم 

اما عشق به شاگردام نمی گذاره 

بچه ها انرژی عجیبی دارن سزشار از عشقن

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

تو آلمان حقوق یه معلم یه معلم ابتدایی از یه پزشک بیشتره تو همه کشورا همینطوره فقط ایرانه که واسه معل ...

علاوه بر حقوق

معلم های امروز جایگاه قبل وهم ندارن 

از هر کار ادم ایراد می گیرن ادم هایی که اصلا از اموزش سر در نمیارن میشن کارشناس

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

درضمن دررابطه با تاپیکت باید بگم به نظر من اگه نری پشیمون میشی چون معلمی اگه بهش علاقه داری بهترین شغلیه که یک خانم میتونه داشته باشه یک حقوق ثابت تعطیلی نسبتا زیاد وجهه ی اجتماعی خوب ولی اگه علاقه نداشته باشی واقعا آزاردهنده اس

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
علاوه بر حقوق معلم های امروز جایگاه قبل وهم ندارن  از هر کار ادم ایراد می گیرن ادم هایی که اص ...

خواهرم اونقدر مدیرشون سختگیره که پوستشو کنده یعنی وقتی میاد خونه هم تا شب باید ورقه صحیح کنه و اوردای مدیرو انجام بده مرتب میاد سر کلاس دفترا رو چک میکنه هی تهدیدش میکنه ارزشیابیتو کم میدم 

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین

خانوما درست میگن علاقه خیلی مهمه 

من که عاشق بچه هام ...

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
آزمون نمی خواد  همت می خواد باید بگردی تا مدرسه پیدا کنی  از مدارس کوچک شروع کن مخصوصا س ...

واقعا بدون ازمونه ؟؟؟؟ پس میرم دنبالش