2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید معلم بشم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 21705 بازدید | 73 پست
من رشتم مهندسی صنایع هستش 22سالمه میتونم شرکت کنم واسه آزمون؟

واسه ابتدایی فک نکنم چون بیشتر رشته های مرتبط مثل آموزش ابتدایی و روانشناسی و...میگیرن اما بعضی وقتا واسه هنرستان هم دبیر میگیرن فک کنم واسه اونجا رشته شما مناسب باشه. اما غیر انتفاعی زیاد مهم نیست رشته ات چی باشه. چون یکی دیدم مهندسی برق خونده بود معلم غیر انتفاعی شده. تو هر آزمون استخدامی اعلام میکنن که چه رشته ای میگیرن 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنی آخرش مرده میگه مگه من گفتم بری سر کار باید هم زن خونه باشه هم مرد بیرون آخرشم حقوقشو بیاره ...

درستش اینه که وقتی حقوق زن و مرد تو یه حساب قرار میگیره کارهای خونه هم تقسیم بشه‌.

من خانم هایی رو دیدم که شاغلن و حقوقشون مال خودشونه تازه کار خونه رو هم اکثرا شوهرشون انجام میده.😆من خودم موافق برابری هستم یعنی همه چیز مشترک باشه هم کار هم هزینه ها.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
واسه ابتدایی فک نکنم چون بیشتر رشته های مرتبط مثل آموزش ابتدایی و روانشناسی و...میگیرن اما بعضی وقتا ...

آره دبیر خیلی کم میخان 

همش ابتدایی علوم تربیتی 

روانشناسی 

مشاوره 

از این رشته ها 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
درستش اینه که وقتی حقوق زن و مرد تو یه حساب قرار میگیره کارهای خونه هم تقسیم بشه‌. من خانم هایی رو ...

منم موافقم ولی اکثرا مردایی که دور و برم دیدم اینطوری بودن 

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
پس چ جوری رفتی  علوم تربیتی خوندی

نه رشتم تربیتی نیست 

خیلی گشتم تا مدرسه پیدا کنم .و پیدا کردم

دوره دیدم و معلم شدم

الانم تو یکی از بهترین و برندهای مدارس ابتدایی تهران درس میدم 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

واسه ابتدایی فک نکنم چون بیشتر رشته های مرتبط مثل آموزش ابتدایی و روانشناسی و...میگیرن اما بعضی وقتا ...

ببخشید اینقدر سوال میکنم واسه مدارس غیرانتفاعی هم آزمون برگزار میشه یا این که همین جوری میگیرن؟خیلی دلم میخاد تدریس کنم واقعا به روحیه ام میخوره حیف انتخابم اشتباه بود

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
و معلم ابتدایی بهتر از بیکاری  ن ؟

بیکاری که کلا خوب نیست اما معلم ابتدایی بودنم عشق میخواد چون اونقدر سخته و حقوقش در برابر زحمتش ناچیز که اگه عاشقش نباشی کم میاری

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
ببخشید اینقدر سوال میکنم واسه مدارس غیرانتفاعی هم آزمون برگزار میشه یا این که همین جوری میگیرن؟خیلی ...

آزمون نمی خواد 

همت می خواد باید بگردی تا مدرسه پیدا کنی 

از مدارس کوچک شروع کن مخصوصا سمت شمال تهران 

یا به عنوان پشتیبان تو مدارس بزرگ و به نام فرم پر کن

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.