2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید معلم بشم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 21705 بازدید | 73 پست

من عاااشق اینم که معلم بچه های ابتدایی بشم.

اتفاقاخیلی خیلی ام لذت داره

تازه هم روحیت عوض میشع هم شادترمیشی

کلااونایی که بابچه هاسروکاردارن واگه دیده باشین خیلی باروحیه وشادوباحالن وجوونترمیزنن

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای من بودم میرفتم بخدا ادم دستش تو جیب خودش باشه خیلی خوبه اتفاقا پول داشته باشی میتونی بیشتر به پوست و مو خودت برسی پیر که نمیشی هیچی جونترم میشی.من از خدامه که یه جا استخدام بودم پول توزندگی خیلی مهمه.حتما برو.فقط یه چیزی تو شهر بهت کلاس میدن یا باید تو سال های اول خدمتت بری روستا؟

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼

وقتی حقوق خانم میره تو حساب مشترک ، کارهای خونه هم باید بین زن و مرد تقسیم بشه‌.پس از مسئولیت خانه داریتون کم میشه.

به نظر من حتما برید.این همه خانم متاهل هست که بچه دارن و کار هم میکنن تازه بعضی هاشون درس هم میخونن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

برو.زن مستقل باشه خیلی خوبه خیلی

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖

معلم ابتدایی خیلی سخته خواهر خودم و مامانم معلم ابتدایین باید عاشق اینکار باشی تا بتونی از پسش بربیای در کل با دبیر دبیرستان بودن فرق داره حقوقی که میگیری در برابر زحمتی که میکشی ناچیزه همین قدر بهت بگم ‌که خیلی صبر و حوصله میخواد و اینکه خواهرم امسال که سال اولشه کلا پشیمون شده نصف روز که تو مدرسه داره با بچه های مردم سر و کله میزنه بعدم تا شب داره ورقه صحیح میکنه هیچ وقتی براش نمیمونه دیگه اما تعهد داده پنجاه میلیون چاره ای نداره باید بره حالا اینارو نگفتم که تو دلتو خالی کنم اگه عاشقشی برو ولی دبیری خیلی بهتره

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
رشته اتون آموزش ابتدایی بود؟ تا چه سنی میشه معلمی شرکت کرد؟

بله من دانشگاه تربیت معلم خوندم. یعنی از 18سالگی بورسیه دانشگاه فرهنگیان بودیم که اون 4سال هم جز سلیقشون حساب شده. آزمون ها شرط سنی دارن واسه معلمی فک کنم زیر سی باید باشی. تو هر آزمون شرایط اعلام میشه البته 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

حتما برو. مرخصی زایمان داری. بعدم چرا پیر بشی. بچه ها به آدم انرژی میدن. روحیت همیشه تازه هست.البته به شرطی که رابطه خوبی با بچه داشته باشین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

معلم دولتی ۱۲ و نیم میره خونش 

فک کن ۱ برسی خونه 

کلی تایم واسه استراحت و تفریح و گردگیری داری 

شک نکن برو 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

چه جوری قبول شدی کجا باید ثبت نام کنم ؟ رشته ی خاصی باید باشی؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بله من دانشگاه تربیت معلم خوندم. یعنی از 18سالگی بورسیه دانشگاه فرهنگیان بودیم که اون 4سال هم جز سلی ...

من رشتم مهندسی صنایع هستش 22سالمه میتونم شرکت کنم واسه آزمون؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
وقتی حقوق خانم میره تو جساب مشترک ، کارهای خونه هم باید بین زن و مرد تقسیم بشه‌.پس از مسئولیت خانه د ...

فکر میکنی آخرش مرده میگه مگه من گفتم بری سر کار باید هم زن خونه باشه هم مرد بیرون آخرشم حقوقشو بیاره تو اون خونه

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
من معلم غیر انتفاعی هستم ای کاش من جات قبول می شدم با کله می رفتم

آشنا داشتی 

رشته ات چی 

من رفتم چند جا نمی خاستن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

خیلی از خانم های خونه دار تا ۱۲ ۱ می خوابن 

دقیقا برابر با تایم کاریت 

خانه داری از نظر من بیشتر ادم و فرسوده می کنه چون من ادم خونه موندن نیستم 

اجساس بدی دارم

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.