2777
2789
عنوان

جاری بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 81 پست

ولی بعضی وقت ها من اگه کسی کادوی خوب برام بیاره ..خودم لازم نداشته باشم ..یا ببینم مامانم دوست داره ..میدم به مامانم ....اونم برای اینه که کادو خیلی قشنگه خودم دلم نمیاد مصرف کنم یا نیاز ندارم  میدم به عزیزم..البته جاری قضیه اش فرق داره😂😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بی فرهنگه جاریت 

منم باشم بهم بر میخوره 

خب لعنتی استفاده نکردی کادوی جاریتو چرا میبری واسه کسی که همش باهم چشم تو چشم هستید نگهش میداشتی واسه یکی دیگه نه فامیل نزدیک

بعضی ها ذاتن حال بهم زن هستن

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
یعنی چی این چه حرفیه پس اداب اجتماعی کجا رفته کادو اینقدرچیز بی ارزشی نیست که شما داری اینقدر بی ارز ...

ولی من اصلا انقد بد صحبت نکردم که شما اینجوری میگین و عصبی شدین

بچه دار شدن ایشون چه ربطی به  خساست و بلد نبودن اداب کادو دادن داره

ایشون در حد خودش کادو میده  دیگه اینکه یه عده میان دل استارترو چرکین میکنن که اره از قصد کرده میخواسته بچزونت میخواسته بی محلت کنه اینا بیشتر کینه میاره

مشکل  جامعه ما همینه که اداب اجتماعی رو فقط تو اینا میبینیم

اداب اجتماعی تو اینم هست که شما با دادن کادو از خودت رفع تکلیف کردی دیگه بقیشو بذار به عهده طرف هر کار میخواد بکنه تو خانومی و کن به روت نیار

اداب اجتماعی اینه که اسمون و ریسمون نبافیم و بچه بزرگ کردن و دختر عروس کردنو بقیه رفتارای ادمارو ربط بدیم به رفتارای دیگش

حرف من اینه که استارتر لطف کرده کادو داده تموم شده دیگه خودشو ناراحت نکنه همین

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
 ولی من اصلا انقد بد صحبت نکردم که شما اینجوری میگین و عصبی شدین بچه دار شدن ایشون چه ربطی به ...

این نظر شماست و شما فکر میکنید درسته من و همه اونایی که دل استارتر رو چرکین میکنن نظرمون چیز دیگست من به شخصه همیشه مخالف خاله زنک بازی و توهین به جاری و خواهر شوهر و این چیزا هستم وای دقیقا از نظر من به اداب اجتماعی ربط داره و معمولا هم تو فرهنگ ایرانی کاملا این قضیه جا افتاده که حتی اگر چیزی زشت هم بود تعریف میکنی و جلوی طرف میپوشی تو اقوام نزدیک همچین کاری توهین اشکاره وخجالت اوره و اون کسی که ایم کازو میکنه هم باید متوجا کارش بشه کسی که توهین میکنه دل یه ادمو میشکنه کارش بی نهایت زشته اگر زشت نبود و طبق گفته ی شما یه امر بدیهی بود هیچ کس اینجا طرفه استارتر رو نمیگرفت بعدم شما ویگه چی میخواستی بگی پست من متناسب با حرف شما بود چنان بی ارزش کردی کادو رو واقعا ادم دلش میشکنه کادویی که با علاقه برا یه نفر گررفتی ببینی تن یکی دیگه یا طبق گفتا ی شما حتی تو سطل اشغال اختیار داشته باشه بندازه!!!!

این نظر شماست و شما فکر میکنید درسته من و همه اونایی که دل استارتر رو چرکین میکنن نظرمون چیز دیگست م ...

خب این نظر منه درست هر کسیم فکر میکنه نظر خودش درسته ولی دلیل نمیشه یه عده اینجوری بهش بتوپن اگه الان یه نفر بیاد بگه نظرت اشتباهه منم میگم البته که این نظر منه و نظر شما هم محرترمه والسلام دیگه بهش تند نمیشم واقعا از رفتار شما تعجب کردم و ناراحت شدم

در ضمن حرف من بی ارزش کردن کادو نبود

کادو داده طرف نخواسته اصلا نهایتش جاری این خانوم اصلا نفهمیده ارزش این کادو چقدره ایا به نظرتون از ارزش کار استارتر چیزی کم میشه؟

منم اصلا نگفتم بره بندازه بیرون اختیارشو

تمام بحث من توی تمام پستام اینه که استارتر اعصابشو خراب نکنه سر این قضیه کادو که دادی ولش کن اعصاب خودت مهمتره حالا به هزار دلیل مقبت و منفی نخواسته بپوشه

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

يعني چي دستش تنگ بوده و فلان و بهمان

نميپسنده لاقل بده به كسي كه جلو چشم نباشه بعدم چيزي كه نميپسندن دوباره به كس ديگه اونم فاميل نزديك كادو نميدن

اوايل عقد ما فاميل شوهرم قوم مادرشوهرم يسري هاشون كادوهاي دره پيت برا پاگشا بهم دادن من نپسنديدم همرو به يكي دادم كه نياز داشت اونم يه شهر ديگه 

ولي ديگه بين فك و فاميل به ديگران كادو ندادم كه ببينن بفهمن استفاده نكردم