سلام ،دختر جاری بزرگم تیر ماه ب دنیا اومده.واسش ی دست لباس شیک بردم.خدا شاهده کلی پولشو دادم.حالا اواسط آبان بچه خواهرشوهرم ب دنیا اومد.رفتیم دیدنش.باورتون نمیشه لباسی رو ک برا بچه جاریم خریده بودم،کادو پیچ کرده آورده بود برا این.خواهرشوهرمم از همه جا بیخبر گفت ارزو اینو واسه دخترم اورده.صبح تا حالا کفری ام حسااااابی.آخه یه درصد پیش خودش فکر نکرده ممکنه من برم اونجا ببینم؟؟؟ اخه بیشعوری تا کی؟؟؟؟؟؟
عزیزم منم یه جاری لنگه همینو دارم تقصیر خودته وقتی میبینی کادویی که تو گرفتی رو میده به یکی دیگه بازم کادو میبری یا نبر یا پولشو بده حتی به نظرم وقت تلف کردنه برای اینجور آدما کارت هدیه بگیری من چند سال تحمل کردم الان دیگه زدم به سیم آخر خخخخ. من خیلی خوشحال میشم وقتی کسی برام کادو میاره یعنی براش مهم بوده وقت صرف کرده بازار رفته و کادو خریده
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
واقعا اصلا کارش بی نهایت زشته اگر من جای شوهرت بودم دق میکردم از ناراحتی حالا تو باز غریبه تری اون چقدر ناراحت میشه که این همه کادو داده واسه بچه ی برادرش اخرش اینطوری خیلی بی حرمتیه
منم باشم ترجیح میدم واسم پول نقد کادو بیارن که به سلیقه خودم خرید کنم. احتمالا جنس دوست نداره ...
😨دوست نداره نه بی ادبه کسی کادوی نزدیکانش رو نمیده به همدیگه مگر واقعا ابرو داری هم خوب چیزیه فکر کن من یه تی شرت هدیه بدم به برادرم بعد تنه برادر زنش ببینمش ادم اب میشه از خجالت اصلا همیشه حتی کادو توی سلیقه ی ادم هم نباشه سعی میکنه تعریف کنه طرف ناراحت نشه
خب منم زود شوهر كردم دليل نميشه بگن مامان بابام ادم سالم نيستن خيلي با شعور و فهمن
ولی درست نیست .شما خودت بچه بودی ....نیاز به مراقبت و تحصیل و آموزش داشتی...پدر مادر که فقط وظیفه ندارن که بچه دار بشن و شکم بچه رو سیر کنن و تا از نظر جسمی رشد کرد. ..فوری شوهرش بدن
كادو پيشكشه طرف هر كاري دوست داره باهاش بكنه مختاره شايد اصلن يادش نبوده كي اينو آورده ...
کادو پیشکش نیست واسه ادمای که اینقدر فامیله نزدیکن فامیله ما مادر شوهرش بهش یه لباس داده بود که اصلا قشنگ نبود ولی به خاطر این که خوشحال شه وقتی رفت خونشون پوشیدش واقعا شخصیت و اداب اجتماعی حکم میکنه این چیزارو