2777
2789
عنوان

جاری بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 81 پست
پس ديگه خودتو ناراحت نكن براي اين ادم  اخه كي دختر ١٦ساله رو شوهر ميده

😔چرا اينجور ميگي 

وقتي بياي ني ني سايت بايد درباره همه چيزت به همه جواب بدي اينجا موندن كار هر كس نيست  
بنظر من که عمدی بوده کارش حتما از کادوت خوشش نیمده میخواسته بدونی وگرنه میتونست خودش یه لباس دیگه بگ ...

اگع زشت بود خواهرشوهرم انقد ازش تعریفنمیکرد ک بیاره نشونم بده

.عشقم....همسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من که عمدی بوده کارش حتما از کادوت خوشش نیمده میخواسته بدونی وگرنه میتونست خودش یه لباس دیگه بگ ...

اونجوري كه كارش خيلي بدتره 

وقتي بياي ني ني سايت بايد درباره همه چيزت به همه جواب بدي اينجا موندن كار هر كس نيست  
به نظرم از رو عمد بوده فوقش ميداد به يه كس ديگه 

شاید کس دیگه تو خونواده نبوده که اون لباس بهش بخوره

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
خب شما بهش کادو دادین دیگه اختیارش دست خودشه شاید نخواسته پول خرج کنه یا دستش تنگ بوده یا هزار مشکل ...

یعنی چی این چه حرفیه پس اداب اجتماعی کجا رفته کادو اینقدرچیز بی ارزشی نیست که شما داری اینقدر بی ارزشش میکنی کادو حرمت داره اون شخصی که بهت کادو میده احترام بت گذاشته حالا اگر چشمتون تو چشم هم نباشه یه چیزی میشه این کارارو کرد ولی وقتی اینقدر نزدیکین خجالت اوره بری بدی به یکی دیگه بدم خساست و گنس بازی تمامی نداره؟؟؟یعنی چی که نخواسته خرج کنه دستش تنگه مگه ببخشید گداست؟؟؟ادمی که حاضر نیست یه قرون خرج کنه  و اینقدر بدبخته یه 20تومن نداره حتی بزاره تو پاکت ببخشید بیخود میکنه بچه دار میشه

اونجوري كه كارش خيلي بدتره 

بله ولی بعضیا دل شکستن واسشون مهم نیست مثلا جاری من به خواهرشوهرم کادوی تولد یه ست بدلیجات داده بود خواهرشوهرم از قصد کادو دادش به من که جاریمو ناراحت کنه 😂

منم بودم ناراحت میشدما...ولی یاسان جان راست میگن شاید خوشش نیومده یا پول نداشته دستش تنگ بوده کادو بگیره...خب من بودم جاش اینکارو نمیکردم...حالا اینهمه چیز چرا لباسی ک شما گرفتی و ممکنه ببینی..ب هر حال تو جاریت رو بهتر میشناسی ک از رو بد جنسی اینکارو کرده یا واقعا دلیل قانع کننده ای داشته

بله ولی بعضیا دل شکستن واسشون مهم نیست مثلا جاری من به خواهرشوهرم کادوی تولد یه ست بدلیجات داده بود ...

خوش بحال تو شد 😜😂

کلا تو کادو دادن و گرفتن به نظرم بعد از دادن کادو یا گرفتنش دیگه اصلا فکر هیچیو نکنین هر کسی به میزان سلیقه و فکر و دارایی خودش کادو میده

یکی پول داره سلیقه نداره یکی سلیقه داره ولی فکرشو نمیکنه که این کادو مناسب هست یا نه و هزار دلیل دیگه یکیم همشو داره

بیخیالش باشین 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید