2777
2789
عنوان

آسنترا

308 بازدید | 55 پست

بچه ها من آسنترا و پروپرانول میخورم بعد وقتی اسنترا میخورم خیلی حالم بد میشه اصلا سرم گیج میره و حالت تهوع میگیرم و دست و پاهام بی جون میشه خیلی حالم بد میشه از طرفی نمیخورمم حالم بده کسی بوده این قرص بخوره و مثل من بشه ؟ 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

من یکی رو می‌شناختم که همین علائمو پیدا میکرد وقتی مصرف میکرد گذاشت کنار

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی رو می‌شناختم که همین علائمو پیدا میکرد وقتی مصرف میکرد گذاشت کنار

نمیتونم بزارم کنار 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

من که عاشقشم خیلی بهم کمک کرده ولی خب تو عوارض دادی بهش عوضش کن

به دکترم گفتم گفت عوض نمیکنم همینو باید بخوری

به دکترم گفتم گفت عوض نمیکنم همینو باید بخوری

😐یعنی چی؟

وقتی اذیت میشی باید عوض کنه 

دکترتو عوض کن

من فلوکستین خوردم با اون مشکل داشتم بعدش دکترم عوض کرد اینو خوردم عالی بود عالیه 

دو ماه بود ترک کرده بود باز رفتم خریدم خیلی بهم انگیزه میده

چند وقته میخوری حداقل ۳هفته باید بخوری تا اثر کنه من یه روزم نتونستم تحمل کنم حالم خیلی بد شد

دوماه

😐یعنی چی؟وقتی اذیت میشی باید عوض کنه دکترتو عوض کنمن فلوکستین خوردم با اون مشکل داشتم بعدش دکترم عو ...

دوماهه میخورم همیشه هم علائمم همینه احساس خاصی هم ندارم بعد خوردنش همون بودم که هستم

دوماهه میخورم همیشه هم علائمم همینه احساس خاصی هم ندارم بعد خوردنش همون بودم که هستم

برو پیش یه دکتر دیگه 

اگه عوارض داشته باشی باید فورا عوض کنن 

هر کسی با یه دارو جواب میده 

من که خیلی ازش راضی ام 

پس بهت نساخته باید حالت رو خیلی خوب میکرد بخوابی هم داری من بیخوابی کلافم کرده

نه اتفاقا از ۲۴ ساعت اگه ولم کنن نصفشو خوابم انگار خواب مرگ میرم اصلا ولی خب در کل تغییری توی حالم احساس نمیکنم از نظر روحی همونم که هستم

😐یعنی چی؟وقتی اذیت میشی باید عوض کنه دکترتو عوض کنمن فلوکستین خوردم با اون مشکل داشتم بعدش دکترم عو ...

چند وقت کشید تا بدنت عادت کنه من یه روزم نتونستم میگن چند هفته حالات بد میشه بعد عادت میکنی 

اگر واقعا داری اذیت میشی ، معمولا پزشک دارو رو عوض میکنه.

اگر به نظرت لازمه ، از یک روانپزشک دیگه مشورت بگیر یا کلا پزشکت رو عوض کن.