2777
2789
عنوان

آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 55 پست
گفتم حالم بد میشه گفت برای تو این خوبه نمیدونم والا من به حرف دکتر اعتماد کردم خوردم فکر کردم طبیعیه ...

🤔🤔🤔🤔🤔

نمی‌دونم والا ولی قانونش اینه وقتی یه دارو اذیتت می‌کنه و زیاد عوارض میده باید واست عوضش کنن 

مثلا من یه دارو می‌خوردم واسه خلق و خوم از سینه م شیر می اومد اوایل فکر میکردم مشکل دارم بعدش فهمیدم عوارض این داروه دیگه نخوردم وقتم نکردم برم پیش دکتر ولی میرفتم مطمئنا قطع میکرد ازم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من درشبانه روز شاید ۳ساعت اونم با قرص میخوابم سه ساله اینطور شدم

چه بد بری دکتر حتما بهت دارو میده بهتر بشی

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

🤔🤔🤔🤔🤔نمی‌دونم والا ولی قانونش اینه وقتی یه دارو اذیتت می‌کنه و زیاد عوارض میده باید واست عوضش ک ...

ای وای چه عوارضی داشته برات منم یه دکتر دیگه میرم ببینم چی بهم میده حالا امیدوارم توهم زود خوب بشی 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

من هم چند ساله افسردگی و ... دارم ، ولی داروی آسنترا برام خوبه.

من از سن خیلی کم میخورم اصلا خوب نیست ولی خب فکر میکردم شاید دارو چیزی رو عوض کنه اما اشتباه فکر میکردم 

باشه عزیزم مرسی از کمکت

خواهش میکنم دوست خوبم. 🌸

چون عوارض داروها مهم هستن. 

بعضی از عوارض ، مسئله خاصی ایجاد نمیکنه و قابل تحمله ، ولی بعضی عوارض دیگه باید مورد توجه قرار بگیره. 

میدونم خوبه ولی باید بهت بسازه چه دوزی میخوری چاقت نکرده بیخوابی هم داری ؟

۵۰ 

من میگم بهم ساخته 

یکم چاغ شدم حالا نمی‌دونم از داروهای اعصابه یا چی چون تازگیا هم اصلا فعالیت ندارم و کلا چون مرزی ام مودم زود زود تغییر می‌کنه ممکنه یهویی اشتهام قطع بشه یا برعکس زیاد بخورم و...

خوابمم نمی‌دونم زیاد دقت نکردم چون اونم مدام تغییر می‌کنه ممکنه بعضی وقتا زیاد بخوابم ولی بعضی وقتا برعکس کم بخوابم 

کلا چیزی که برام اولویته انگیزه ست و این دارو بهم انگیزه میده واسه همین دوسش دارم و اینکه لرزش دستمم متوقف می‌کنه و یکم استرس و افسردگیمو کنترل می‌کنه 

وگرنه مشکل اصلی من مرزی بودنه نه فقط یه افسردگی و اظطراب ساده

من از سن خیلی کم میخورم اصلا خوب نیست ولی خب فکر میکردم شاید دارو چیزی رو عوض کنه اما اشتباه فکر میک ...

من برای خودم به این نتیجه رسیدم دارو به تنهایی کافی نیست.

یکی از چیزهایی که واقعا بهم کمک میکنه ، ورزش منظمه. حتی پیاده روی ساده هم باشه خیلی خوبه ، فقط منظم باشه مثلا 3 روز در هفته انجام بشه. 

و همچنین کارهای دیگه. 

چه خوب امیدوارم کامل خوب بشی اما من کلا مثل قبلمم و تغییری نکردم مثل قبل بی انگیزه و پوچ‌گرا اصلا حت ...

عزیزم فقط دارو حساب نیست 

خودتم باید خیلی تلاش کنی 

من عبادت خیلی بهم کمک کرده دارو هم کمک کرده ولی عبادته که درونمو پاک کرده 

هر روز ده دقیقه مدتیشن کن،شکر گذاری استغفار نماز قرآن و...

باور کن اینا معجزه میکنن 

و اصلا هم چیزای غمگین نبین سعی کن آهنگای شاد گوش بدی فیلمای شاد ببینی چیزایی که بهت انگیزه میدن 

۵۰ من میگم بهم ساخته یکم چاغ شدم حالا نمی‌دونم از داروهای اعصابه یا چی چون تازگیا هم اصلا فعالیت ندا ...

ای وای عزیزم امیدوارم خوب بشی 

من کلا سالم نیستم جسمی و روحی اما خب دارو هامم چیزی رو تغییر نداد خوبه که یکم حالت بهتر میشه من افسردگی و اظطراب اجتماعی و اضطراب و اختلال استرس پس از سانحه دارم کلا و برای افسردگیم بیشتر بهم دارو داد اما خب گفتم 

امیدوارم توهم زود خوب بشی 

من برای خودم به این نتیجه رسیدم دارو به تنهایی کافی نیست.یکی از چیزهایی که واقعا بهم کمک میکنه ، ورز ...

مثلا از افرادی که بهم آزار میرسوندن ، دوری میکنم.

چیزهایی مثل اخبار رو کم سراغشون میرم. 

آهنگ های غمگین رو کمتر گوش میدم. 

کارهایی که بهشون علاقه دارم رو گاهی انجام میدم تا احساس خوبی درونم ایجاد بشه ، مثلا کار هنری یا ... 

هدف داشتن تو زندگی هم خیلی کمک میکنه و به آدم انگیزه میده. 

من برای خودم به این نتیجه رسیدم دارو به تنهایی کافی نیست.یکی از چیزهایی که واقعا بهم کمک میکنه ، ورز ...

مرسی دوستم از کمکت من موسیقی میرم و کلاس زبان اما بازم تغییری احساس نمیکنم و البته بخاطر مشکلات مالی اینا رو فعلا رها کردم ورزش نمیتونم جسمی مشکل دارم فعلا توانایی ورزش ندارم اتفاقا ورزش خیلی شنیدم من بیشتر وقتم خونه ام به جز مدرسه جای دیگه ای نمیرم 

ممنونم گلم انشالله تو هم خوب میشی هر چند به مرور خوب میشی نگران نباش

امیدوارم خوب بشم اما خب فکر میکنم بخاطر شرایطی که تحمل کردم جا داره تا چند سال فقط گریه کنم بی دلیل

مثلا از افرادی که بهم آزار میرسوندن ، دوری میکنم.چیزهایی مثل اخبار رو کم سراغشون میرم. آهنگ های غمگی ...

چه خوب که تونستی حال خودتو بهتر کنی کاش منم میتونستم 

من کلا کوچیک ترین اتفاقات هم برام اخر دنیاست روانشناس میرفتم بهم گفت پوچ گرایی