2777
2789
عنوان

آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 55 پست
ای وای عزیزم امیدوارم خوب بشی من کلا سالم نیستم جسمی و روحی اما خب دارو هامم چیزی رو تغییر نداد خوبه ...

منم همه ی اینارو هم دارم 

مشکلات روانی اگه درمان نکنی بدتر میشه...

هر بار میرم پیش دکتر میبینم یه اختلال جدید ازم پیدا شده دیگه خودمم موندم نمی‌دونم چمه دقیق چه اختلالی دارم و...😅

ولی دیگه واسم عادی شده چون خیلی وقته دارم دست و پنجه نرم میکنم با این چیزا 

تو هم بگذره کم کم دستت میاد چجوری خودتو اروم کنی چیکار کنی چیکار نکنی و خودتو با این مشکلات قبول کنی و دوست داشته باشی 

وگرنه منم اظطراب اجتماعی دارم 

روانشناس هم نمیرم چون به خاطر اظطراب اجتماعیم کلا حرف زدن اذیتم می‌کنه خودم با خودم سعی میکنم همه چیو حل کنم با عبادت با دارو و...

مرسی دوستم از کمکت من موسیقی میرم و کلاس زبان اما بازم تغییری احساس نمیکنم و البته بخاطر مشکلات مالی ...

خواهش میکنم.

امیدوارم از همه جهات شرایطت بهتر بشه و باز هم فعالیت های خودت رو ادامه بدی. 

از ته دلم از خدا برات سلامتی و حال خوب و آرامش درخواست میکنم. 💚💖

( اگر تونستی از یه روانپزشک خوب دیگه هم مشورت بگیر ) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همه ی اینارو هم دارم مشکلات روانی اگه درمان نکنی بدتر میشه...هر بار میرم پیش دکتر میبینم یه اختل ...

من تقریبا موقعیت و شرایط بدم رو پذیرفتم چون چیزی رو هرگز نمیتونم تغییر بدم اما بازم حالم خوب نیست واقعا نیاز داشتم که حداقل الان که جوونم یه چیزی از زندگی بفهمم بعدش ایرادی نداره خب فعلا همینه شرایط چیزیم تغییر نمیکنه 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

خواهش میکنم.امیدوارم از همه جهات شرایطت بهتر بشه و باز هم فعالیت های خودت رو ادامه بدی. از ته دلم از ...

ممنونم از دعاهای قشنگت امیدوارم به هرچی میخوای برسی 

اول برای خودت مرسی 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

من تقریبا موقعیت و شرایط بدم رو پذیرفتم چون چیزی رو هرگز نمیتونم تغییر بدم اما بازم حالم خوب نیست وا ...

چیزی نیست عزیزم خوب میشی بهت قول میدم حتی آدمای سالم هم بعضی وقتا این حالت ها رو دارن ولی میگذره کم کم عادت میکنی کم کم میاد دستت همه چی 

زیاد گریه میکنی؟اگه خواستی بگو راهنماییت کنم

وای اره اصلا اهمیتی نداره کجام یا اصلا دلیلش چیه وقتی گریم بگیره واقعا نمیتونم جلوشو بگیرم حتی اگه تو خیابون باشم 

چه خوب که تونستی حال خودتو بهتر کنی کاش منم میتونستم من کلا کوچیک ترین اتفاقات هم برام اخر دنیاست رو ...

چند ساله درگیرشون هستم و روش های مختلف رو امتحان کردم تا اون چیزهایی که روی من اثر خوب میذاره رو پیدا کنم.

حتی گل و گیاه هم تا حدی بهم کمک میکنه ، تو خونه چند تا گل و گلدون آوردیم و وظیفه مراقبتشون با منه. 

رفتن به طبیعت بهم کمک میکنه. 

و ...

وای اره اصلا اهمیتی نداره کجام یا اصلا دلیلش چیه وقتی گریم بگیره واقعا نمیتونم جلوشو بگیرم حتی اگه ت ...

چقدر منم اینجوری بودم...

ولی خب یه سری توصیه بهت میکنم اول اینکه خود به خود همین داروهای افسردگی گریه تو کم میکنن من با همینا گریه م قطع شد وگرنه یه زمانی گریه م قطع نمیشد 

و یه توصیه اینکه سعی کن غرق نشی تو احساساتت مثلا زیاد گوش نده یکم برو تو جمع پاشو یه کاری کن یه چیز شاد ببین و... می‌دونم سخته ولی تلاش کنی میشه

چقدر منم اینجوری بودم...ولی خب یه سری توصیه بهت میکنم اول اینکه خود به خود همین داروهای افسردگی گریه ...

اره اینو اتفاقا احساس کردم اگه حالم بد میشه حداقل گریه کردنم کمتر شده مرسی از کمکت تلاشمو میکنم انجام بدم