2777
2789
عنوان

آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 55 پست
برو پیش یه دکتر دیگه اگه عوارض داشته باشی باید فورا عوض کنن هر کسی با یه دارو جواب میده من که خیلی ا ...

گفتم حالم بد میشه گفت برای تو این خوبه نمیدونم والا من به حرف دکتر اعتماد کردم خوردم فکر کردم طبیعیه کسی هم دور و برم نمیخوره از اینا که بدونم بهم گفت چون نباید خواب اور باشه این خوبه برات 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

اگر واقعا داری اذیت میشی ، معمولا پزشک دارو رو عوض میکنه.اگر به نظرت لازمه ، از یک روانپزشک دیگه مشو ...

نمیدونم این مثلا جز دکترای خوب شهرمونه 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا از ۲۴ ساعت اگه ولم کنن نصفشو خوابم انگار خواب مرگ میرم اصلا ولی خب در کل تغییری توی حالم ا ...

داروهات همین دو مورد هستن؟ 

آسنترا رو معمولا چه ساعتی از شبانه روز استفاده میکنی؟ 

خوش به حالت بیخوابی خیلی بده

انقد خوابیدن دوست دارم وقتی خوابم فکر نمیکنم وقتی خوابم ناراحت نیستم یعنی فقط عاشق خوابم البته خیلی کابوس میبینم تو خوابم راحت نیستم اما بازم خواب دوست دارم 

چند وقت کشید تا بدنت عادت کنه من یه روزم نتونستم میگن چند هفته حالات بد میشه بعد عادت میکنی

هر داروی اعصابی اولش آدم بهم می‌ریزه دلش میگیره یه جوری میشه ولی بعدش کم کم بهبودیو میبینی 

منم چند روز اول یه جوری بودم ولی بعدش کم کم اوکی شدم باهاش میگم من با این دارو اوکی ام 

اصلا انگیزه و انرژی هیچ کاری نداشتم ولی این دارو کمک کرد بتونم یکم کارامو انجام بدم 

تا حالا چند مدل دارو مصرف کردم هیچ کدومش اندازه این کمکم نکرده هیچ عوارض خاصی هم ندادم 

نمیدونم این مثلا جز دکترای خوب شهرمونه

در مورد روانپزشک ، فقط این مهم نیست که دکتر خوبی باشه ، یعنی ممکنه برای شما خوب نباشه. 

درواقع روانپزشک با کمک بیمار بهترین دارویی که باهاش سازگار هستش رو براش پیدا میکنه. 

داروهات همین دو مورد هستن؟ آسنترا رو معمولا چه ساعتی از شبانه روز استفاده میکنی؟

اره همینا رو میخورم آسنترا روزی یکی معمولا صبح که بیدار میشم میخورم یه مدت شب میخوردم بدتر بود برام 

پروپرانولم ۲۰ بهم داده روزی ۳ تا میخورم 

هر داروی اعصابی اولش آدم بهم می‌ریزه دلش میگیره یه جوری میشه ولی بعدش کم کم بهبودیو میبینی منم چند ر ...

میدونم خوبه ولی باید بهت بسازه چه دوزی میخوری چاقت نکرده بیخوابی هم داری ؟

هر داروی اعصابی اولش آدم بهم می‌ریزه دلش میگیره یه جوری میشه ولی بعدش کم کم بهبودیو میبینی منم چند ر ...

چه خوب امیدوارم کامل خوب بشی اما من کلا مثل قبلمم و تغییری نکردم مثل قبل بی انگیزه و پوچ‌گرا اصلا حتی احساس بهتری یک درصد هم ندارم 

اره همینا رو میخورم آسنترا روزی یکی معمولا صبح که بیدار میشم میخورم یه مدت شب میخوردم بدتر بود برام ...

بله معمولا باید آسنترا رو صبح یا ظهر مصرف کرد. 

به نظر من یه روانپزشک دیگه پیدا کن و ازش مشورت بگیر. 

خواب زیاد از حد هم خوب نیست. مشکلت افسردگیه یا اضطراب؟

هردو رو دارم به علاوه چیزای دیگه 

میدونم خوبه ولی باید بهت بسازه چه دوزی میخوری چاقت نکرده بیخوابی هم داری ؟

اتفاقا چون غذا نمیخورم لاغر که بودم الان شدم اسکلت دوزش ۵۰ 

بله معمولا باید آسنترا رو صبح یا ظهر مصرف کرد. به نظر من یه روانپزشک دیگه پیدا کن و ازش مشورت بگیر.

باشه عزیزم مرسی از کمکت