2777
2789
عنوان

از ازدواجتون راضی هستید

195 بازدید | 18 پست

خودم از همسرم راضیم ولی از ازدواجم نه.  

با خودم میگم اگه با همسرم دوست بودیم و ازدواج نمیکردیم خیلی بهتر بود تا ازدواج. 

تو مجردی من هم درس میخوندم هم کار میکردم و پس انداز میکردم کارای خونه رو هم مامانم انجام میداد و دغدغه ی اجاره خونه و...  رو نداشتم. 

ولی الان دارم کار میکنم خرج خونه میدم،  کارای خونه هم کامل با منه،  هیچ پس اندازی هم نداریم. 

شوهرم کار میکنه ولی همه ی زندگیش میره واسه چک و وام و قصط.  با اینکه ۳۲ سالشه و من ۲۳ ولی انگار دو تا ۲۳ ساله با هم ازدواج کردیم جفتمون صفر صفریم.  اینم بگم که از هیجده سالگی کار کرده خونه خریده مغازه خریده ولی همه رو تو مجردی زد به نام مادرش و الانم مادرش همه رو بالا کشید و ما داریم اینجور بدبختی میکشیم. 

با اینکه مرد خوبیه ولی اصلا بهش امید ندارم. 

مجردی خیلی بهتر بود. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر جان مرد خوب تو این زمونه کم پیدا میشه اگه خوبه که بچسب بهش میدونم سخته کار مادرشوهرتون افتضاحه ولی بازم تحمل کنین از شوهرتون بخواین تو کارای خونه کمکتون کنه 

انقدرم از، اگر و اما و کاش و شاید و کلماتی که بار منفی دارن استفاده نکنین ناامیدی میارن 

به جای مقایسه کردن زیاد بگین خداروشکر که اینو دارم زندگیم بالاخره یه هدفی داره اونم ساختنشه 

نیمه پر لیوانو نگاه کنین

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

ای خواهر جان مرد خوب تو این زمونه کم پیدا میشه اگه خوبه که بچسب بهش میدونم سخته کار مادرشوهرتون افتض ...

من با یه مرد ده سال بزرگتر از خودم ازدواج کردم که زندگیم بهتر بشه. 

چرا باید زندگی رو برا خودم سخت میکردم تا  زندگیه مردی رو که ده سال ازم بزرگتر بود بسازم. 

نمیدونم شاید خدا بهم کمک کنه تو کارم موفق بشم حسابی و همه ی اینا جبران بشه. 

ولی جز خودم به هیچکس امید ندارم. دلم یه مرد قدرتمند تر از خودم میخواست ولی خودم از شوهرم قوی ترم البته از نظر ظرفیت ،  از نظر جسمی کع اون قوی تر و هیکلی تره

من با یه مرد ده سال بزرگتر از خودم ازدواج کردم که زندگیم بهتر بشه. چرا باید زندگی رو برا خودم سخت می ...

هیچ زندگی بی دردسر درست نمیشه 

چندسال دیگه قدر همو خیلی بیشتر میدونید 🌹

من با یه مرد ده سال بزرگتر از خودم ازدواج کردم که زندگیم بهتر بشه. چرا باید زندگی رو برا خودم سخت می ...

متوجه ام چی میگی ولی من میگم الان که ازدواج کردی یعنی دوست داری طلاق بگیری ؟ خب قطعا این کار و نمیکنی به خاطر زندگی مادی بهتر درسته ؟ 

پس چرا خودتو ناراحت میکنی سری که درد نمیکنه رو که دستمال نمیبندن

ولی قبول داری بنده خدا تلاششو کرده ولی مادرش سرش کلاه گذاشته 

به قول خودتون شاید خدا روتونو دید و کسب و کارتون رونق بگیره انشاالله

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

من ۲۴ م شوهرم ۳۴

زیرزمین خونه مادر شوهریم

حموم و اتاق و تهویه هوا و دستشویی داخلی نداریم

مجردی کلی کارکرده کلی درآمد داشته همش ماشین عوض کرده هیچی نخریده برا ایندش

بچمون ۳سالشه

حق تحصیل و کارکردن ندارم

درآمد خودشم خوب نیست

۵ ساله ازدواج کردیم فقط ی ماشین داریم 

طلاهامو برا ماشین فروخت

اگه صبر میکردم ازدواج بهتری میداشتم

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

متوجه ام چی میگی ولی من میگم الان که ازدواج کردی یعنی دوست داری طلاق بگیری ؟ خب قطعا این کار و نمیکن ...

اره وجدانم نمیذاره به خاطر مشکلش تنهاش بذارم و ولش کنم. 

از طرفی هم مقصر مشکلاتش رو که برا من هم مشکل درست کرده خودش میدونم که بی عقلی کرد و به جای اینکه بزنه به نام خودش به نام مادرش زد. 

یه جورایی نه میتونم ولش کنم چون پسر خوبیه و خیلی عاشقمه  و هم دلیل سهتی کشیدنامو بی عقلی و بی فکری همسرم میدونم و به خاطر همین دلم برا خودمم میسوزه. 

ینی هم دلم برا شپهرم میسوزه هم برا خودم. 

ببین برام نه عروسی گرفت نه طلا خرید،  تازه همون طلاهای خودمو هم فروختم و بقیه پولش هم بابام داد تا خونه رهن کردیم. جهیزیه رو هم کمال و تمام بابام خرید. 

هیچ دختری تو فامیلمون با این فلاکت عروس نشده و من باعث همه ی این مشکلاتو شوهرم میدونم که همه داراییشو داد به مادرش. 

من ۲۴ م شوهرم ۳۴زیرزمین خونه مادر شوهریمحموم و اتاق و تهویه هوا و دستشویی داخلی نداریممجردی کلی کارک ...

الهی بگردممم 🥲🥲🥲

تو دیگه ماشالا خیلی صبر کردی. 

من یه ساله ازدواج کردمو صبر ندارم 

الهی بگردممم 🥲🥲🥲تو دیگه ماشالا خیلی صبر کردی. من یه ساله ازدواج کردمو صبر ندارم

خدا نکنه🌺

زندگی مشترک سختی و آسونی داره نمیشه زود خسته شد

من الآنم خستم ولی کاری نمیشه کرد جز تحمل 

الآنم اگه من جلوی شوهرم رو نگرفته بودم خیییلی اشتباهات کرده بود ، چندبار خواست ماشین عوض کنه یبار خواست با ۱۳ تومن قسط و بدبختی و ی بچه شیرخشکی و پوشکی ماشینو بفروشه ی فروشگاه جای نامناسب بزنه که نزاشتم ...

کله شقه و همین بدبختمون کرده

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗