2777
2789
عنوان

از ازدواجتون راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 18 پست
اره وجدانم نمیذاره به خاطر مشکلش تنهاش بذارم و ولش کنم. از طرفی هم مقصر مشکلاتش رو که برا من هم مشکل ...

راست میگین ، حق دارین واقعا چرا به نام خودش نکرده بوده همه چیز 

حق میدم دلتون میسوزه برای زندگیتون ولی بسه دیگه مگه چند سال میخواین عمر کنین

معذرت میخوام ها ولی توی ناراحتیاتون که مقصر نه خودتون نه شوهرتون بگین گور بابا ی دنیا مگه چه قدر عمر دارم که جوش اتفاقایی که نمیشه درست کرد و بزنم 

من الان میتونم به مادر شوهرتون بی احترامی کنم ولی چیزی درست نمیشه پس به جاش به شما تسلی خاطر میدم که حداقل اروم ترتون کنم نگران نباشین. خیلیا عین شمان از لحاظ شرایط زندگی میگم تازه بعصیا متاسفانه خیلی بیشتر از اینا سرشون کلاه میره و تازه از غریبه ها شوهر شما تنها گناه ناخواسته و باورنکردنیش اعتماد به مادرش بوده آخه واقعا هم در دوران مجردی از مادر نزدیک تر به آدم هم نداریم پس یه جورایی بی تقصیره 

و کنار این قضایا اینو گوشه ی ذهنتون داشته باشین که انتخاب خودتون بوده و دوستش دارید و جای هیچ پشیمونی نداره هر وقتم تو مشکلات رسیدین از خود گذشتگی کنین و اصلا فکر کنین شوهرتون هیچ وقت خونه نداشته 

برخیز و مخور غم جهان گذرا  بنشین و دمی به شادمان گذرا💚

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضی ام خدارو شکر درسته خونه نداریم و مستاجریم یاگاهیدباهم اختلاف داریم ولی از زندگیم راضی ام ۶سال توروی همه وایسادیم ک ب هم برسیم ۶سال واسه این زندگی ک الان دارم باهمه جنگیدیم 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

نمیشه پدرشوهر و بقیه فامیل رو واسطه کنید بیفتن سر مادر شوهر که خونتون رو پس بده ؟ اینجوری خیلی ظلمه آخه شما بخواید از اول شروع کنید ، به همه فامیل بگید آبروی مادره رو ببرید ، تحت فشارش بزارید