2777
2789
عنوان

حستون شب اول عروسیتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 12654 بازدید | 250 پست
امیدوارم شوهری نصیبم بشه که اهمیت بده بتونم بهش بگم😔

نشد 

تو همون تالار بخور راحت 

والا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهر و خواهرشوهرم زهر کردن الهی خیر نبینن عوضیا

الهی این خانواده ها که مهم‌ترین روز عمر آدما رو اینجور گند میزنن بهش خودشون تا ابد روز خوش نبینن منم مادرشوهر و اصل کاری برادر شوهرم روز عقدم رو خراب کردن انشالا خدا تقاص کارشون رو با‌من ازشون بگیره عوضی ها

رسم دستمال؟؟ الان ۹۹ درصد تو عقد رابطه دارن فک نمیکنم کسی مونده باشه برای شب عروسی بزاره😂

چند وقت پیش یه دختر از اشناهای خیلی دور فامیلمم نیست حتی تو عقد باردار شد خانوادش حتی کلی بهش فحش دادن که نتونستی جلو خودت بگیری

قرار نیست شب ازدواج من کسی باشه پشت در اما کلا تو مناطق عرب نشین مادر دختر شب میمونه و رسم دارن میگن ...

خیلی زشته کاش زودتر منسوخ بشه

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم