2777
2789
عنوان

حستون شب اول عروسیتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 12654 بازدید | 250 پست
کی برات آورد ؟خوش به حالتمنو فک کنم هیچ کس براش مهم نباشه

مامانم طفلک

ملی غذا موند آورد گذاشت یخچال

میوه و اینام هم گذاشت 

گفت حواسم بود هیچی نخوردی 

بعد اون همه استرس و بیا و برو 

تو خلوت واقعا چسبید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته و گرسنه بودیم فقط گفتیم برادر شوهرم غذا به ما برسونه😅خوردیم نفهمیدیم کی خوابمون برد تا فرداش ۲ بعدازظهر😁

پاتختی اینا نداشتم ظهرش یه دوش گرفتم رفتم خونه مامانم اینا کلی حرف زدیم همگی راجب مراسمو همه چی

مامان من ۴۲سال پیش ازدواج کرده رسم دستمال نداشتنچطور میشه الان رسم هست و شماهم انجام میدین؟!به نظرم ...

قرار نیست شب ازدواج من کسی باشه پشت در اما کلا تو مناطق عرب نشین مادر دختر شب میمونه و رسم دارن 

میگن دختری که تو نوزادی تو پوشکش خون باشه باید بعد اذان رابطه داشته باشه البته من دلیل علمیش می دونه اما همسایه هامون و خوزستان کلا پنجاه درصد هنوز این رسم دارن 

مامانم طفلکملی غذا موند آورد گذاشت یخچالمیوه و اینام هم گذاشت گفت حواسم بود هیچی نخوردی بعد اون همه ...

مامان من باشه میگه تو باید شب عروسیت حواست باشه ببینی من کم و کسری دارم یا نه یه موقع خوابم کم و زیاد نشه کار نکنم خسته شم 

مطمئنم بابت مهمون ها و زحمتش قراره کلییییی بهم غر بزنه

مامان من باشه میگه تو باید شب عروسیت حواست باشه ببینی من کم و کسری دارم یا نه یه موقع خوابم کم و زیا ...

پس ب خواهر شوهر ب خود شوهر 

یا دوست صمیمی 

یا خواهرت بگو  یا ب خدمت تالار بگو 😂

نشد هم همه رفتن سفارش غذا بدید چاره نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.