کی برات آورد ؟خوش به حالتمنو فک کنم هیچ کس براش مهم نباشه
مامانم طفلک
ملی غذا موند آورد گذاشت یخچال
میوه و اینام هم گذاشت
گفت حواسم بود هیچی نخوردی
بعد اون همه استرس و بیا و برو
تو خلوت واقعا چسبید
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مامان من ۴۲سال پیش ازدواج کرده رسم دستمال نداشتنچطور میشه الان رسم هست و شماهم انجام میدین؟!به نظرم ...
قرار نیست شب ازدواج من کسی باشه پشت در اما کلا تو مناطق عرب نشین مادر دختر شب میمونه و رسم دارن
میگن دختری که تو نوزادی تو پوشکش خون باشه باید بعد اذان رابطه داشته باشه البته من دلیل علمیش می دونه اما همسایه هامون و خوزستان کلا پنجاه درصد هنوز این رسم دارن
مامان من باشه میگه تو باید شب عروسیت حواست باشه ببینی من کم و کسری دارم یا نه یه موقع خوابم کم و زیا ...
پس ب خواهر شوهر ب خود شوهر
یا دوست صمیمی
یا خواهرت بگو یا ب خدمت تالار بگو 😂
نشد هم همه رفتن سفارش غذا بدید چاره نیست
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.