2777
2789
عنوان

حستون شب اول عروسیتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 12673 بازدید | 250 پست

منک عین ابر بهار گریه کردم

همه گریه کردنا انکتر میخواستم برم اروپا برنگردم😂😂

هروقت فیلم عروسیمو میبینم کلی میخندم😍😅

اوایلش واقعن سخته، محیط جدید زندگی جدید مستقلی و هزارن فکر میاد برات چجوری مدیریت کنم.. 

برای ماهم اگه دختر پسر بخوان نشون میدن وگرنه دیگ نیست

منک همسرم خیلیییی بدش میومد و میگفت شخصی ولی من نشون مادرش دادم، اخه یبار برگشت گفت جاری بزرگم نشون نداد کی گفته دختر بود، منم پیش خودم گفتم به لعنت بعدش نمیرزه نشون بده حتمن. 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خستگی بعد از جشنمادربزرگم تعریف میکنهرسم دستمال حتی اون زمانم نبودهدیگه الان!!!

ما به منظور دیگه ای اجرا میشه و خیلی کم شده میگن اگه نوزادی دختر ازش خون بیاد باید بعد اذان رابطه داشته باشن و یه جور نگهبانی میدن

اونجوری سنگین میشم نمیتونم برقصم

ای جان یه پرس بزن زیر بغل یا زیر دامن بیار خونه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حالا تو یخچال ی چیزی گیر میاددد 😂

نمیاد 

باشه همه کیکه.غذا اونم کباب واقعا چیز دیگه است 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.