2777
2789
عنوان

شب عروسیشو هیچوقت فراموش نمیکنم

677 بازدید | 28 پست

من حنابندونش فهمیدم فردا عروسیه همونیه که ۳ سال بهم قولای الکی داد و اخرشم بخاطر پول ول کرد 

اون شب نتونستم بخوابم تا خود صبح تنگی نفس داشتم 

یادمه اینجا تاپیک زدم خیلیا حرف زدن باهام اما نشد حتی یک درصد بهتر شم  فرداش روز بارونی بود تو بارون من به طرف فجیعی زار میزدم  

اصلا نفهمیدم چی شد واسه اینکه ارامش داشته باشم ارامبخش خوردم که با معدم سازگاری نداشت و شب عروسیشون بازم من از معده درد و فشار روحی پلک رو هم نذاشتم 

عروسیشون به خوبی و خوشی تموم شد بهترین عروسی  هم بود 

الان حالم بهتره فقط یه سوال از شما دارم شما هم به عنوان نماینده خدا جوابمو بدید 

خدا منو دید اون شب؟  پس چرا فقط برا اون خدایی کرد

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

پ من چی بگم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین آدم عوضی چرا میخواستی تو زندگیت باشه 

فردا با دوتا بچه به خاطر پول ولت می‌کرد میرفت بهتر بود یا الان... 

ازدواج خوبه ولی نه به هرقیمتی 

مجردی خیلی بهتر از ازدواج با یه آدم بده 

گی گفته ما نماینده خداییم؟؟ما خودمون زخم خوردیم

خب تو به خودت نگیذ

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یه وقت می‌دیدی که ازدواج میکردی طلاق می گرفتی یا نازا می بود یا اذیت ات میکردن

ترجیح میدادم اینجوری باشه تا اینکه خیانت ببینم و اون شب زار بزنم

عزیزم صبر داشته باش 

منم موقعیت تو برام پیش اومد 

بعد دو سال هم بهم برگشت 

نمیدونی تو دلم چه خبر بود ،حس انتقام ،اصلا یه حالی بودم 

هزار بار از چتامون ،شات گرفتم تا بفرستم برا زنش و بشناسه شوهر عوضیش رو اما بازم دلم نیومد هنوزم حسرتشو میخورم که چرا ضربمو بهش نزدم 

الانم ازش خبر ندارم دیگه 

فقط میدونم یه مشکلی دارن بچه دار نمیشن

دیگه تعهدی به هم نداشتید طرف شوهر هست خیانت می‌کنه هم خون هست ظلم می‌کنه خنجر میزنه خواهر برادر ارث همو بالا میکشن به خاطر پول پا رو همه چی میذارن 

شمام غصه بیخود نخور قسمت هم نبودید یکی دیگه برات میاد که خوشبخت بشی 

تو اون سه سالم ازش دیدی حرکاتی باید زودتر کات میکردی کم نیست سه  سال قبول کن خودت کوتاه می آمدی وگرنه سه سال بازیت نمی‌داد 

الآنم غصه نداره اون که پایبند نبود ازدواجم میکردی باز ولت میکرد برای پول به قول خودت پس الان اقلا جلوتری کمتر ضربه خوردی 

خدام نه کاری نداره اون رفته پی سرنوشتش شما هم از فکرش دربیا 

برات تجربه شد که ادما و حرفاشون را دیگه جدی نگیری. اولین و اخرین ادمی که میتونی بهش اعتماد کنی و میتونه کمکت کنه خودتی. همه از این تجربه ها توی زندگیشون دارند به شکل های مختلف تا این نکته را یاد بگیرند.

خدا عقل داده فکر کنیم اختیار داده هر راهی که درست تره انتخاب کنیم 

عاشق کسی شدی که هیچ تعهدی نداشته معلومه ضربه میخوری 

بشین فکر کن ببین راهی که رفتی درست بوده ؟ اگر اره منتظر باش یک روزی حقت گرفته میشه 

متاسفانه ما دخترها تو عشق و عاشقی کر و کور میشیم برای همین که بیشترین ضربه میخوریم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .