2777
2789
عنوان

شب عروسیشو هیچوقت فراموش نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 28 پست

نمیدونم حکمت خدا چیه 

پسر عموم عاشق یه دختری بود که همه درجریان رابطه بودن ولی دختر عموم گفت بریم خاستگاری یکی دیگه اونم فورا قبول کرد شب نامزدی من همش تو فکر عشق سابقش بودم که چی میکشه نگو این نامرد هنوزم باهاشه ونگفته دارم زن میگیرم بعدا از یکی شنیدم دختره وقتی گوشیو باز کرده و عکس پسره و نامزدشو دیده تا صبح با صدای بلند گریه کرده پسره هم بعد عروسی بلافاصله بچه دار شد الانم با خوشی داره زندگی میکنه

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترجیح میدادم اینجوری باشه تا اینکه خیانت ببینم و اون شب زار بزنم

یکی رو میشناسم دقیق عین شرایط تو، اما بعدها با یکی دیگه انقد خوشبخت شد که میگه عشق اول و آخرم همین همسرم هس، از آینده و سورپرایز خدا غافل نشو، ببین کی گفتم

می گن خدا تو مسائل عشقی دخالت نمی کنه😞

من خودمم یه تجربه عشقی داشتم منتها پسره بگیر نبود وخیییلی اذیت شدم اما خدا یکیو گذاشت سر راهم که انگشت کوچیکشو هم به اون پسره و کل خاندانش نمیدم ولی خب آدم دلش میشکنه واگه قوی نباشه نمیتونه از جا بلند شه

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
دیگه تعهدی به هم نداشتید طرف شوهر هست خیانت می‌کنه هم خون هست ظلم می‌کنه خنجر میزنه خواهر برادر ارث ...

حرفاتون حقه چیزی نمیشه گفت 

اما منم چاره ای نداشتم چون دوستش داشنم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

حرفاتون حقه چیزی نمیشه گفت اما منم چاره ای نداشتم چون دوستش داشنم

دوست داشتن رو ول کن اول طرف بذارخودش رو ثابت کنه 

مثلا میگن برا کسی بمیر که برات تب کنه اقلا 

شمام تجربه کردی دیگه با منطق و عقل تصمیم بگیر